Fly Ezzy Trendy 3: pregledi, opis, fotografija

Trenutno je med številnimi sodobnimi pametnimi telefoni mogoče najti preproste "klicalce". Seveda, niso več v veliko povpraševanje, ampak imajo svoje stranke. Pogosto takšne telefone kupijo starejši. Razvijalci, glede na to, namestite tipkovnico z velikimi gumbi in velikimi simboli. Na primeru je tudi poseben SOS ključ. To je natanko tisto, kar je mobilni telefon Fly Ezzy Trendy 3. 3. V članku bomo razpravljali o tem modelu. Poleg tega se bo bralnik seznanil z značilnostmi in značilnostmi naprave.

Videz

Večina kupcev je občutljiva na zunanjo zasnovo telefona. In to ni čudno. Na žalost, pregledi Fly Ezzy Trendy 3 niso najboljši na tem merilu. Dejstvo je, da ima primer standarden videz - običajno "školjko" brez originalnih elementov. Kot material je bila narejena plastika. Glavne površine niso tržene, kar je nedvomno prednost. Toda stopnja moči je nizka - med operacijo na telesu nastajajo majhne praske.


Dimenzije telefona ustrezajo standardni vrednosti. Širina 53 mm je zadostovala za namestitev velike tipke na tipkovnici. Višina ohišja z zaprtim pokrovom je 1008 mm. Debelina, glede na uporabnike, po nepotrebnem velik - 195 m. Ampak masa naprave se lahko pripiše koristi. S takimi dimenzijami telefon tehta le 93 gramov, na sprednji plošči pa poleg logotipa podjetja nič drugega. Tudi zadnja stran ni obilnainformativne elemente. Tukaj so razvijalci narisali precej veliko dinamiko lukenj. Nahaja se v zgornjem delu stavbe. Ob njem so objektiv fotoaparata in ključ SOS. Slednje se zlahka določi z dotikom, kot je navedeno v pregledih.


Fly Ezzy Trendy 3 je opremljen s tipko za glasnost, ki se nahaja na desni strani. Je podolgovat, na koncu je hrib, tako da je element dobro preizkušen. Nad kontrolnikom glasnosti je prikazan gumb na svetilki. Lastniki pravijo, da je njegova poteza mehka, vendar jasna. Priključek za polnilnik se nahaja na spodnjem koncu - formatu microUSB. In na nasprotni strani je svetilka.

Nekaj ​​besed o tipkovnici

Kot že omenjeno, je velika tipkovnica nesporna prednost mobilnega telefona Fly Ezzy Trendy 3. Povratne informacije o tem so prepuščene lastnikom. Na vrhu sta dva standardna klicna in klicna gumba. Slednja opravlja tudi funkcijo vklopa /izklopa naprave, če jo držite pritisnjeno nekaj sekund. Poleg glavnega namena se ta tipka uporablja za brisanje znakov v urejevalnem načinu, klic v imenik, vrnitev v prejšnji element menija. V tem modelu ni igralne palice. Namesto tega obstaja dvojni navigacijski gumb. Namenjen je dostopu do funkcij telefona. Digitalna enota je standardna, sestavljena iz štirih horizontalnih vrstic in treh navpičnih. Tipke na tipkah so dovolj velike, da jih lahko uporabljajo lastniki slabe vidljivostibrez občutka nelagodja. Pomembno je, da so črke natisnjene v ruskem in angleškem jeziku, kar nedvomno olajša pisanje besedila sporočila.
Poleg standardnih gumbov na tipkovnici so na voljo tudi tipke, ki se uporabljajo za hiter dostop do radia (FM), glasbene galerije in kamere. So na dnu, tako da jih zmedejo ali po naključju ne bodo delovale.

Kratke značilnosti

V zvezi s strojno opremo pregledi Fly Ezzy Trendy 3 niso prelivi. Razlog za to je šibka platforma z okrnjenim funkcionalnim sistemom. Vendar pa mora uporabnik razumeti, da ne dobi pametnega telefona, temveč preprost telefon za klicanje. Glavni namen tega modela je odličen. Razvijalci so zagotovili dva slota, ki sta preslikana mobilnih telekomunikacijskih operaterjev. Zaradi te rešitve lahko lastniki prihranijo pri klicih. Glede na količino pomnilnika je vgrajeni telefon zelo majhen - samo 32 MB. Vendar pa to ni razburilo uporabnikov, saj je naprava izvedla režo za zunanji pomnilnik, kot je microSDHC. Z njimi se lahko pomnilnik poveča na 16 GB. Tudi pri tem modelu so razvijalci namestili brezžični modul Bluetooth, ki vam omogoča izmenjavo informacij brez uporabe žic. Z računalnikom in drugimi napravami se lahko povežete s kablom USB. Telefon ima barvni zaslon. Njena diagonala je 24 palcev. Slika je prikazana z ločljivostjo 320 x 240 slikovnih pik. Lastniki lahko tudi fotografirajo in snemajo videoposnetkes kamero na 03 Mp.

Avtonomija

Pozitivna povratna informacija Fly Ezzy Trendy 3 prejme zahvaljujoč dobrim rezultatom avtonomnega dela. Na telefon je nameščena litij-ionska baterija 800 mAh. Za tako preprosto napravo je to dovolj. Baterija omogoča do 150 ur pripravljenosti, do 25 ur skladb in do 5 ur pogovora. Uporabniki zagotavljajo, da lahko v kombiniranem načinu varno računate na 2-3 dni dela pri povprečni obremenitvi.

Fly Ezzy Trendy 3: pregledi

Kaj je po mnenju lastnikov prednost tega modela? Prvič, preprost način za dohodni klic je z dvigom pokrova. Tudi mnogi so poudarili tipkovnico z velikimi gumbi in jasnimi simboli. Prednosti, seveda, vključujejo obseg zvočnika. Ampak slabosti so bile veliko več kot koristi. Uporabniki se nanje sklicujejo:
  • precej občutljiv gumb SOS;
  • nerodna oblika "rockerja" glasbe, zato lahko med pogovorom po nesreči zmanjšate ali popolnoma odstranite zvok;
  • je zelo zapleten vmesnik, na primer, da bi klicali naročnika iz prenosnega računalnika, bo trajalo štiri zaporedne korake, za starejše pa se lahko izkaže, da je to le neizvedljiva naloga;
  • slaba ločljivost kamere in zaslona;
  • Ni hitrega dostopa do zadnjih klicev, zato boste morali stalno klicati telefonski imenik.
  • Sorodne publikacije