Posredovanje na MTS: metode aktiviranja, pogoji uporabe. Kako onemogočiti preusmeritev na MTS?

Storitev "Preusmeritev klicev", ki jo zagotavlja večina sodobnih mobilnih operaterjev, je na voljo tudi na seznamu razpoložljivih možnosti za aktiviranje na številke MTS. Kaj bi lahko bilo koristno za to storitev, kako je povezano in kako onemogočiti preusmeritev na MTS, ki bo opisana v tem članku.

Splošne informacije

Iz naslova je jasno, da posredovanje vključuje preusmeritev dohodnih klicev, faksov, podatkov iz ene številke v drugo. Kot število, na katerega se lahko preusmerijo klici, prejeti na glavno številko, se lahko uporablja tako za mobilno kot za mesto. Hkrati ni potrebno, da je registriran ali povezan z istim omrežjem kot glavni. Tako lahko nastavite posredovanje na poljubno število (ne glede na regijo in celo državo). Nekateri naročniki se izogibajo uporabi te storitve, ker ne razumejo, kako povezati in kako onemogočiti preusmeritev na MTS. Spodaj so informacije o tem, kako lahko izvedete tako operacijo kot drugo.

Finančni pogoji storitve "Posredovanje"

Ni naročnika. plačilo in aktiviranje (izjema je situacija, ko klicna povezava opravi uslužbenec kontaktnega centra), ki se v domači regiji zaračuna po tarifnem načrtu (ena minuta je enaka ceni odhodnega klica).Ko ste v gostovanju, boste za dohodne klice (ki se plačujejo, ko ste zunaj regije) zaračunali to vrednost.

Pogoji za operacijo preusmeritve

Pri povezovanju storitve odjemalca je treba določiti pogoj, v katerem se vsi podani podatki (mimogrede, vrsta podatkov, ki jih je treba preusmeriti na drugo številko, lahko določijo tudi neodvisno) prenesejo v določeno smer.

Za to je predvidenih več pogojev:
 • če je prva linija zasedena (drugi klic bo preusmerjen) (oznaka 67);
 • v danem obdobju ni odgovora (čakalni čas lahko sam določi uporabnik) (oznaka 61);
 • preusmeritev vseh klicev, ne glede na stanje mobilnega pripomočka (oznaka 21);
 • če stroj ni registriran v omrežju (oznaka 62);
 • Naprava je izklopljena.
 • Kljub temu, da se zadnja dva pogoja razlikujeta po vsebini, ju ni mogoče namestiti ločeno. Naročnik lahko izbere več pogojev posredovanja. Kako onemogočiti preusmeritev na MTS, če jih je v številu več? To bo tudi obravnavano spodaj.
  Aktiviranje preusmeritve klicev (koda 11), storitve (koda 13), podatkov (koda 25) ali vseh skupaj (oznaka 10) na drugo številko na enega od naslednjih načinov:
 • neodvisno prek mobilnega pripomočka
 • Neodvisno ob obisku osebnega urada.
 • Če se obrnete na strokovnjake kontaktnega centra.
 • Bodite pozorni, da se bo v primeru, če se bo zaposleni v službi za stranke povezal s številkoPosredovanje, storitev bo stala trideset rubljev (to je enkratno plačilo, ob aktivaciji se bremeni stanje). Z neodvisnim upravljanjem storitve ne bo treba plačati ničesar.

  Kako povezati preusmeritve

  Upoštevajte vsako od zgornjih možnosti povezave:
 • Povežite se prek funkcionalnega USSD. Za aktiviranje preusmeritve na določen način boste potrebovali kode storitev (prikazane prej). Zahteva za pošiljanje iz naprave je naslednja: ** * - številka mednarodnega formata * #. Pod tipom komunikacijske kode je mišljena vrsta podatkov (klici, faks itd.).
 • Z obiskom osebne spletne strani na uradnem portalu mobilnega operaterja lahko nastavite preusmeritev klicev v nekaj klikih. Aktivirajte storitev in nato nastavite pogoje (katere pogoje) naj deluje in za katere podatke naj se uporablja.
 • Če ni želje ali možnosti za aktiviranje storitve in ne poškoduje trideset rubljev, lahko s klicem klicnega centra preko zaposlenega v podjetju nastavite preusmeritev, pri čemer navedete številko, na katero bodo podatki posredovani, in stanje.
 • Kako onemogočiti preusmeritev na MTS

  O tem, kako nastaviti preusmeritev na vašo številko, smo razpravljali zgoraj. Kako izklopiti preusmeritev na številko MTS, če je potreba po posredovanju klicev izginila? Storitev lahko opustite na enak način kot jo aktivirate, to je: po telefonu, s pomočjoosebnega kabineta s pomočjo specializiranega kontaktnega centra. Kako izklopiti storitev "Forwarding" za MTS in takoj zavrniti vse pogoje, pri izvajanju katerih sproži preusmeritev klicev in druge podatke? Univerzalni in operativni način, ki ne zahteva internetne povezave, je nabor zahtev USSD. Z njegovo pomočjo lahko takoj zavržete vse preusmeritve v številu. Da bi deaktivirali preusmeritev, morate vnesti kombinacijo: ## 002 #. Če vas zanima vprašanje, kako onemogočiti brezpogojno posredovanje MTS, vam bo novica, ki jo lahko uporabite vse iste metode, prijetna. Poleg pošiljanja kratkih zahtevkov lahko uporabljate internet in kličete klicni center.

  Sorodne publikacije