Kaj je portalna pištola?

Ko že govorimo o portalu pištolo, nato pa številni igralci samo društvo z igro "Portal". Zato ni naključje, saj Portal je isti vir, prek katerega je pojavila napravo.

direktno iz Lab portala Nature

zgoraj, znana tudi pod njeno kratico ASHPD, ki je polno ime portalu Gana. Kaj je ta tip naprave? Če boste poskušali razložiti preprost in razumljiv jezik, portal pištolo neposredno povezana s procesom trenutna gibanja fizičnih objektov in vgradnjo vizualnih komunikacij.


To je glavna stvar, ki jo je glavni lik iz "portalu" uporablja. To velja za celotno igranja, v tistih trenutkih, ko jih potrebujejo za reševanje ugank. Zaradi portal pištolo je mogoče odpreti na katerokoli ravno, trdno in nepremične površino. Kot izjeme, je vsaka tekočina, ki ukrivljena, gladko v gibanju. Ko vidite, da ima obliko elipse in ki lahko preidejo skozi človekovih velikih predmetov. Ne morete odpreti tretjo portal, hkrati pa ne more biti le dva. Eno navadno označena z modro barvo, in drugi - oranžno.

na značilnosti igralnih

Pri uporabi naprave vidi oranžno ali modro podobnost žarek. Ko doseže površino, ki je bil namenjen, na mestu trka pride do portala. Barva je primerno.
Mimogrede, če smo sprva imeli modro portal, dvojnikne bo uspelo. Kot rezultat, ko se pojavi kopija, bo stara preprosto izginila. Torej, da zapustimo modri portal, bomo morali narediti oranžno.


Možnosti naprave niso omejene na to. Dejstvo je, da je portalni manipulator nameščen v portalni pištoli, ki je namenjena delu močnostnega polja z ničelno stopnjo. Zahvaljujoč mu je mogoče nositi majhne predmete, bo rokoval s tovornimi kockami ali avtomatskimi turreti. Videz vsakega portala je vezan na določen gumb miške, tako da je leva odgovorna za modro barvo, desna pa za oranžno. Če je treba premakniti element, je treba v tem primeru uporabiti tipko "E". Na samem začetku igre lahko igralec odpre portale samo ene barve - modre. Naprava začne delovati v polni sili šele sredi prehoda.

Moda na portalu pištolo

Ni skrivnost, da veliko priljubljenih naprav prej ali slej najdejo pot v druge projekte in franšize. Kot je za portal pištolo, spremembe s svojo udeležbo dotaknil veliko iger, med katerimi so se pojavili "Teraria", "Minecraft", "GTA 5" in drugi. Seveda vse zasluge pripadajo nadarjenim uporabnikom, ki poganjajo željo po raznolikosti običajnih iger.
Mnogi modovi vključujejo dodatne objekte. Na primer, skupaj s portali topovi v "Minecraft" tudi obstajajo znane turrets in druge različne predmete. Nekatere različice modifikacij dodajo barvne gele, ki so bili v drugem delu portala.

Sorodne publikacije