Skrivnost projekta Good Crypto. Pregledi neizkušenih in izkušenih uporabnikov

Po informacijah, objavljenih na internetu, je v samo enem tednu približno tri tisoč zaupanja vrednih uporabnikov padlo v "vabo" spletnih prevarantov. Kot rezultat, dobiček goljufivega projekta je znašal več kot šeststo tisoč rubljev.

Ključ do uspeha goljufov je maščobni šarm

Glavni adut tega projekta je elegantna denarna nagrada, katere natančen znesek se določi samodejno. Ustvarjalci Good Crypto so vsem ponudili srečo in dobili od 87 do 7000 dolarjev samo za registracijo na spletnem mestu. Namen organizatorjev tega "praznika", je v skladu s promocijskim besedilom pomagati vsem novincevam na spletu, da ustvarijo zanesljive osebne zbirke osebnih prihrankov.


Ta članek, napisan na podlagi povratnih informacij, je kljukal tako privlačno ponudbo tako za začetnike kot tudi za izkušene uporabnike globalne mreže, ki so posebej opravili registracijo radovednosti. Znano je tudi, da je bilo več neodvisnih skupin naprednih uporabnikov, ki so delali z namenom vrednotenja in preizkušanja izuma lastnikov Good Crypto - kriptografskega računa nad dejanskimi nameni upravljanja zadevnega projekta. Mnenja, ki so na voljo na internetu, kažejo, da projekt, o katerem razpravljamo, nima nič opraviti z zanesljivostjo. Absolutno vsi avtorji recenzij poročajo, da niso prejeli obljubljenega bonusa. Namesto tega je projekt od njih aktivno izposojal denar.

VečinaDobre ocene kriptografskih mest so negativno napolnjene.

Good Crypto ne vpliva negativno na uporabnike: pozitivni komentarji so stvar prevarantov. Eden od primerov goljufije je bil živ primer. Nekateri uporabniki mreže so se naučili svoje prijatelje na fotografiji, pod katero so bili naslikani tujci ime in priimek. Če bi verjeli svoje pripombe, je bila fotografija izposojena iz stene v socialni mreži "sošolci".


Naslednja trditev ni nič manj verjetna. Kot se je izkazalo, registracija v projektu do take mere poenostavljeno, da se lahko izpolni obrazec za registracijo izpusti - nihče ga ne spremlja.

Kako nevaren je projekt Good Crypto: napredni uporabniški pregledi

Skupina strokovnjakov, ki je temeljito pregledala obravnavano območje, je ugotovila, da takega projekta ni omenjeno na internetu, medtem ko je transparent podjetja prenašalec popolnoma različnih informacij. Ustvarjalci projekta postavljajo svojo spletno stran kot zanesljiv sistem, ki že več let služi državljanom Amerike in Zahodne Evrope. Napredni uporabniki spodbujajo iskalce zaposlitve na internetu, da se jim mudi, da pustijo svoje osebne podatke na sumljivih projektih, kot je Good Crypto. Odgovori raziskovalcev prostovoljcev odpravljajo vse dvome, da je projekt res goljufiv: na spletnem mestu, kot se je izkazalo, ni niti enega gumba za prijavo v "osebni omari".

Poročilo o opravljenem delu

Kadar gre za napredovanje zadeve, ne posvečajo pozornosti niti tistim podrobnostim, ki dajejo uporabnikomneprimerna pozornost.
Prevara je, da so po dobrem računu uporabniki Good Crypto takoj prejeli novega (glede na povratne informacije neizkušenih in naprednih uporabnikov, je bila vsa dejavnost spletnega mesta zmanjšana na zagotavljanje računov). Potreba po izpolnitvi strani s sredstvi organizatorji upravičujejo stroške registracije poslovnega računa.
Smeh za nekatere izkušene uporabnike, ki so si zastavili cilj preverjanja pristnosti obravnavanega projekta, so bili registrirani na spletnem mestu, ne da bi izpolnili obrazec za registracijo, in še vedno so prejeli predlog, da se nagrada prevzame od Good Crypto. Odzivi teh ljudi so izdani v obliki pritožbe na novince, pri tem je oklevala, če bi vlagali v to organizacijo. Ugotovili so, da so stiki, navedeni na spletnem mestu, napačni, kontaktni e-pošta pa je izven mreže, raziskovalci prostovoljcev pa so skušali stopiti v stik z ustanovitelji te organizacije, vendar je bil tudi pravni naslov podjetja fikcija.

Rezultat - en za vse

Najbolj zanimivo, po mnenju prič, nastopi po prvi odobritvi na spletnem mestu. Kaj se dogaja, bodo po ocenah ocenili samo iskalce novih dejstev goljufij, vendar si ne želijo zaslužiti dolgo časa.
Vsi novoustanovljeni uporabniki se premaknejo na stran, kjer čakajo na "presenečenje" - obvestilo o impresivnem znesku bonusa, katerega sklenitev je nemogoča brez sodelovanja upravljavca. Nekateri uporabniki, kot je razvidno izZagotovili so posnetke in preglede, Good Crypto je predlagal dokončanje registracije in dostop do osebnega kabineta za samo en dolar. Obstajajo informacije, da je veliko novincev šel na ta korak za prenos zahtevanega zneska) v upanju, da bo dobil "bonus" - vabo, za katero so izbrali ta projekt. Kot je razvidno iz pregledov teh ljudi, so lastniki Good Crypto izgubili zanimanje za njih, potem ko so zavrnili plačilo še ene vsote. Bilo bi nepravično, če ne bi omenili, da so med avtorji negativnih komentarjev tisti, za katere so bile povratne informacije o storitvi Good Crypto hkrati del oglaševalskega besedila za lastne projekte.

Sorodne publikacije