Dva načina za pisanje v VC

Eden od najbolj priljubljenih ruskih socialnih omrežij "VKontakte" ima uporabno funkcijo za pošiljanje sporočil samim uporabnikom. Komuniciranje s seboj nikakor ni znak shizofrenije. Včasih morate narediti nekaj beležke, shraniti na določeno mesto ali fotografijo in pustiti opomnik. Ta članek bo razpravljal o tem, kako pisati sebi v VC.

Kaj se lahko zahteva za samoocenjevanje?

Preden se odločite, kako pisati sebi v VC, je vredno odgovoriti na vprašanje, kdaj je to koristno. Pošiljanje sporočil v vaš profil je uporabno, če obstaja nekaj koristnih informacij, ki jih ne želite objaviti, in objava je predolga za objavo. V tem primeru je lažje preprosto deliti zapis z vami, tako da dokončate to operacijo z le nekaj kliki z miško. V tem sporočilu, kot v običajnem sporočilu eni, lahko pošljete skoraj vse, kar želite - fotografije, glasbo, povezave na spletne strani, ponovitve iz sten drugih uporabnikov ali skupin itd.

Vredno je omeniti, da je komunikacija s samim telefonom možna le, če je vzpostavljen dialog - drugače odgovor na vprašanje, kako pisati sebi v VC, v novi različici aplikacije še ne obstaja. Hkrati pa iz brskalnika, da komunicirajo s samimi bo izkaže celo v odsotnosti dialoga - to je dovolj za opravljanje enakih dejanj kot računalnik, vendar pa bo malo bolj \ tnerodno Če prej ni bilo "komuniciranja z vami" ali pa je bil dialog kasneje odstranjen, lahko znova preprosto odprete klepet z uporabo ene od naslednjih dveh metod, ki jasno pojasnjuje, kako pisati sebi v VC.

Pošiljanje sporočila prek iskanja

Najlažji način, da pošljete osebno sporočilo sebi v trenutni zasnovi socialne mreže VKontakte - z iskanjem. To storite tako, da odprete kartico Prijatelji na strani enega od prijateljev.

V oknu za iskanje je dovolj, da vnesete svoje ime in priimek ali pa se poiščete z roko, in s prikazanimi rezultati izberite povezavo "Napiši sporočilo", ki se nahaja na desni strani polja, pred avatarjem. Z uporabo te metode si lahko pišete v videorekorderju s telefona in iz računalnika ali tabličnega računalnika.

Ročno pošiljanje sporočila

Drugi način, da si pišete v VC, je, da uporabite neposredno povezavo do dialoga z vami. To storite tako, da povezavo vstavite v naslovno vrstico, tako da jo prekopirate iz katerega koli drugega pogovornega okna in nadomestite del naslova, ki sledi znaku enakosti, s svojim ID-jem ali kopirajte to povezavo: http://vk.com/im?sel= Treba je omeniti, da morate v naslovni vrstici navesti lastno ID in ne naslova, ki ste ga izbrali sami. Če želite najti številsko številko strani, pojdite v razdelek »Nastavitve«, kjer v naslovu »Naslov strani« kliknete na vprašaj, desno od vnosnega polja in spodaj.zahtevane številke bodo označene. Če odprete prejeto povezavo v oknu brskalnika, se odpre pogovor z vami. Lahko začnete pogovor!

Sorodne publikacije