Avtomobilska signalizacija Pandora DXL-3900: Pregled, opis, funkcije, navodila in prodajalci

Dvosmerno signalizacijo Pandora DXl 3900 razvija rusko podjetje za proizvodnjo avtomobilskih dodatkov z istim imenom Pandora. Ta model je predstavnik najnovejše generacije varnostnih sistemov. Glavna prednost avtomobilskih alarmov je sposobnost istočasnega povezovanja z dvema CAN-vodili. Zahvaljujoč tej funkciji se lahko Pandora DXL 3900 namesti na avtomobil z razširjeno funkcijo ukaza. Vgrajena signalizacija LIN-port vam omogoča, da jo sinhronizirate s številnimi priljubljenimi modeli varnostnih sistemov na sekundarnem trgu.


Značilnosti avtomobilskih alarmov

Sistemski način Valet vam omogoča, da onemogočite protivlomno Pandora DXl 3900 CAN GSM. Podobno dejanje lahko storite z vnosom osebne kode. Vozilo je zaščiteno z različnimi napravami in moduli, ki so dobavljeni skupaj z večfunkcijskim varnostnim sistemom podobne moči. Delovanje vse nameščene opreme lahko lastnik avtomobila stalno nadzoruje, zahvaljujoč posebnim funkcijam, ki jih zagotavljajo razvijalci sistema Pandora DXL 3900. Verjetnost napačnega delovanja sistema je zmanjšana zaradi sistema preverjanja senzorjev. Ne morete ga zlomiti zaradi sistema ključa za odklepanje. Vgrajena funkcija imobilizatorja z brezžičnimi oznakami poveča raven zaščite vozila. Alarm omogočaposlušajte dogodke v kabini avtomobila. Alarmni sistem Pandora DXL 3900 zagotavlja možnost konfiguriranja in programiranja senzorjev sistema z mobilnim telefonom.


Osebno šifrirno kodo lahko po želji uporabnika spremenite, kar bo znatno povečalo raven zaščite in varnosti vozila. Funkcija alarmnega avtomobila vam omogoča nadzor zunanjih naprav. Varnostni sistem Pandora DXL 3900 deluje kot standardna oprema vozila. Večsistemski vmesnik za visoke hitrosti omogoča vgradnjo alarmnega sistema v vsak sodoben avtomobil.

Vgrajen CAN /LIN modul

Zahvaljujoč CAN /LIN modulu je možna hitra in priročna integracija avtomobilskih alarmnih komponent v sistem elektronskega stroja. Vsi moderni modeli vozil so opremljeni s potrebnimi pnevmatikami.

GSM /GPRS modul

Priročnik Pandora DXL 3900 vsebuje informacije o integriranem modemu Telit 868 GSM, ki razširja telematske zmogljivosti varnostnega sistema. Avtomobilsko signalizacijo lahko upravljate z mobilnega telefona: lahko pošilja signale iz pripomočka, prejemajo opozorilna obvestila o alarmnih primerih in izvajajo programiranje in nastavitve alarmov.

Dvostranska zaščita

Signalni sistemi zadnje generacije so opremljeni s podobno vrsto kriptografske zaščite. Pandora DXL 3900 ima najnovejši 24 GHz oddajno-sprejemni oddajnikbrezžičnega načina in nadzoruje vse module in releje alarma. Osrednji modul in obesek za ključe sta sinhronizirana v pogovornem načinu na osnovi "tvojega neznanca". Sistema te vrste ni mogoče prekiniti z nobeno od obstoječih digitalnih metod.

Tipka SOS

Funkcija zaščite lastnika vozila je bila prvič uporabljena v signalizaciji Pandora DXL 3900. V odzivih na varnostni sistem uporabniki trdijo, da je SOS ključ alarmni gumb, ki se pritisne v nujnih primerih v primeru življenjsko nevarnega pojava sproži samodejni klic vseh služb za nujne primere in ljudi, katerih številke je lastnik avtomobila vnesel v pomnilnik naprave. Vsi ti prejemniki prejemajo samodejna sporočila, ki navajajo koordinate naprave, v kateri je oseba, ki potrebuje pomoč.

Mini-USB vrata

Pandora DXL 3900 ima vgrajeno USB vrata, ki vam omogočajo hitro in preprosto posodabljanje programske opreme in konfiguriranje vseh elementov alarmnega sistema. Posodobitve in nastavitve izvajajo strokovnjaki hkrati z namestitvijo kompleksa.

Značilnosti avtomobilskih alarmov

Lastnik avtomobila po dostopni ceni za signalizacijo Pandora DXL 3900 prejme varnostno zbirko, opremljeno z dvema ključavnicama proti kraji, ki olajšujeta upravljanje sistema. Vgrajeni nagib in senzor udarca poročata lastniku vozila pravočasno o poskusu nepooblaščenega vstopa ali ugrabitve.Opozorilo o ravni napajanja napajalnika ključnega verižnika vam omogoča, da ga nenehno vzdržujete v delovnem stanju. Osvetlitev LCD zaslona olajša delo z obeskom za ključe v temi. Obvestilo o pojavu grožnje prihaja v samodejnem načinu na privzetem ključu Pandora. Za razporeditev je značilna prisotnost pomnilnika za delovanje, kar močno olajša in poenostavi postopek njegovega delovanja. Način varčevanja z energijo ključa poveča njegovo življenjsko dobo brez ponovnega polnjenja.

Dodatne funkcije

Alarmna tipka je opremljena z budilko, uro in nastavitvijo temperature. Cena Pandora DXL 3900 je približno 20000 rubljev in je opremljena z dvema ključema, kar bistveno poenostavi delovanje.
Učinkovitost in učinkovitost varnostnega kompleksa zagotavlja funkcija zaustavitve območij senzorjev. Vozilo je varno zaščiteno pred poskusom vdora in ugrabitve z uporabo sodobnega algoritma šifriranja. Večfunkcionalna CAN vodila vam omogoča priključitev več dodatnih naprav na sistem. Podpora za skoraj vse obstoječe digitalne pnevmatike vam omogoča namestitev signalizacije Pandore na vozila katere koli znamke in modela. Pnevmatiko na vozilu na vozilu nadzoruje poseben sistem kompleksa. Avtomobilski alarm Pandora ima vsestransko zasnovo, ki zelo poenostavi postopek njene namestitve. Zaščitite vozilo pred nepooblaščenim vstopom skozi prilagodljiv sistem.Ko se samodejno izklopi kontakt, se vrata avtomobila odklenejo. Največja enostavna zasnova varnostnega kompleksa omogoča namestitev na mojstre, ki nimajo ustreznih izkušenj in veščin. Za izdelavo varnostnega sistema se uporabljajo visokokakovostni materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, zanesljivost in trajnost. Niz avtomobilskih alarmov s posebnim sprejemnikom omogoča izboljšanje natančnosti določanja koordinat vozila. Kar je povezano z varnostnim sistemom mobilnega telefona, je sporočilo o stanju sistema in delovanju senzorjev nagiba in udarca. Sistem za prostoročno telefoniranje omogoča hitro odstranitev in zaščito avtomobila. Senzorji prtljažnika in pokrova so povezani z različnimi izhodi signalne enote Pandora, kar zagotavlja enostavno namestitev in delovanje alarmnega sistema.

Prednosti DXL 3900

Posebna funkcija alarma za avto prikazuje zadnje, fiksne dogodke, ki označujejo določen čas. Varnostni kompleks hkrati nadzoruje 15 neodvisnih con avtomobila. Pod zaščito lahko hkrati postavite vsa kontrolna območja in vsako posebej. Lastnik lahko zvok zvoka prilagodi glede na osebni okus: DXL 3900 zagotavlja 16 različnih avdio signalov. Za vsa vrata vozila se določi lastna indikacija, kar poenostavi postopek zapiranja in odklepanja. Na zaslonu tipkovnice je prikazana raven napolnjenosti baterije. Lahko zaženete avtomobilski motoropravljati na daljavo in samodejno s časom, temperaturo okolice, časovnik in napetosti na krovu mreže. Pametni samodejni način omogoča do motorja zagon vozila na precejšnje razdalje, medtem ko nadzor glavnih parametrov motorja in stanje vozila kot celote. Ta funkcija vklopi avtomobilski sistem Pandora DxL 3900 v eni izmed najbolj prilagodljivih varnostnih sistemov. Uporaba mobilnega telefona ne more samo pogled, ampak tudi poslušati vse dogodke, ki so se zgodili s strojem. Vse funkcije blok daljinski motor.
razvijalec za izdelavo kompleksnih signaliziranje uporablja inovativno tehnologijo, ki znižane ravni hrupa med delovanjem sistema. Telo avto alarmi je izdelan iz masivnega plastike, ki ščiti elektroniko v njej pred vdorom vode, umazanije in prahu, ki znatno podaljša njegovo delovanje. Vgrajen vmesnik za upravljanje poveča površino avto alarmi. Uporabnik se samodejno obveščen o razpisu. Izključitev in varstveni režim vključevanje se lahko izvede z uporabo različnih ključev, ki izboljšuje varnost vozil, medtem ko operacijski sistem. Cena za Pandora DxL 3900 je ena od prednosti modela avto alarmi na. Sistem za gašenje "Pandora" velja za enega najbolj zanesljivih varnostnih sistemov, ki ščitijo vozilo.

Sorodne publikacije