Zemljevid "World" in Apple Pay: povezave, funkcije, pregledi

plačilna kartica "World" je nastal kot alternativa tujih plačilnih storitev PayPal in MasterCard. Uporaba sankcij proti Rusiji je bila glavna spodbuda projekta Nacionalni sistem plačilnih kartic. Leta 2014 je bil prvič uveden kartico "World". To je zelo pomembno za imetnike kartic, ali Apple Pay podpira kartice "mir".

, ki predstavlja zemljevid "svetu"

To je komercialni izdelek, ki deluje za namene plačila za blago in storitve v realnem svetu in spletnih trgovin. Zemljevid "World" je 11% delež celotne vrednosti izdaje kartice kot za 01012018. Ob istem času, njegov delež v obsegu poslov je 9%. Kazalniki utemeljena z dejstvom, da nekateri javni uslužbenci opravili za plače, ki uporabljajo posebno položnico kartica sistem. V 01032018, se je število izdanih kartic "World" je 35 milijonov. Enot. Povprečen račun s kartico je 700 rubljev, in povečuje.


Predsednik državnega plačilnega sveta dejal, da v letu 2017 plačilni sistem "World" uvrstila na prvo mesto med nacionalnimi plačilnih sistemov YEAES s prometom v višini 113 milijard evrov. Rubljev. Zaradi povečanega denarnega toka z uporabo kartice »svet«, upoštevajte njegove glavne prednosti in slabosti. Za datum kartico "svet" je postala polnopravna analogni takšne tuje plačilne storitve PayPal in MasterCard. Njegova glavna prednost je polno državno podporo, ki ustvarja priložnosti za varčevanjeRuska valuta. Možnosti plačevanja s karticami se izvajajo tako na območju naše države kot v tujini. Država zagotavlja prebivalstvu stabilnost in trajanje sistema. Prva banka, ki je začela izvajati kartico »World« med svojimi strankami, je postala Sberbank Ruske federacije. Bančne kartice so bile izdane v letu 2015.


Prednosti in slabosti kartice "World"

Prednost kartice "World" je lahko:
 • brezplačna pridobitev kartice, ker se za izdajo denarja ne zaračuna;
 • Tarife, ki so jih banke določile za servisiranje kartic, so v primerjavi s tujimi partnerji zelo nizke;
 • plačilo blaga in storitev v tujini;
 • Rublja je edina valuta;
 • Vsa skladišča in spletne storitve ne sprejemajo plačil s kartico;
 • Kakovost na splošno je slabša od tujih.
 • Kako uporabljati zemljevid "Svet"

  Če upoštevamo glavne funkcije zemljevida "Svet", potem lahko ugotovimo, da se praktično ne razlikujejo od tujih analogov. Izvedba je načrtovana na 70.350;
  Funkcija (a, b, c, d, e) {a [c] = a [c] || [], a [c] .push (funkcija () {Ya.Context.AdvManager.render (blockSettings2)}), e = b.getElementsByTagName ("script") , d = b.createElement ("script"), d.type = "text /javascript", d.src = "//an.yandex .ru /system /context.js ", d.async =! 0e.parentNode.insertBefore (d, e)} (ta, ta.dokument," yandexContextAsyncCallbacks ");
  Vendar se v tujini sprejemajo samo tiste „svetovne“ kartice, ki jih ruske banke iščejo nove nasprotne stranke. V letu 2019 naj bi se začelo skupno delo Apple Pay in Zemljevid sveta.

  Kako priključiti kartico MIR na NFC?

  Razmislite o osnovah za dodajanje zemljevida sveta podjetju Apple Pay. V letu 2019 se načrtuje izvajanjemožnost uporabe plačil preko pametnega telefona z uporabo tehnologije NFC za imetnike kartic "World".
 • pri vnosu kode CVV potrdite preslikavo.
 • Trenutno potekajo pogajanja s kartico Android Pay in Apple Pay on World. Zato storitev brezkontaktnega plačila še ni na voljo.
  Razpravlja se tudi o možnosti oblikovanja mobilne denarne denarnice za plačilo iz telefonov s sistemom Android.

  Kako priložiti svetovni zemljevid družbi Apple Pay?

  Če želite odgovoriti na vprašanje, kako dodati zemljevid sveta podjetju Apple Pay, razmislite o glavnem zaporedju dejanj:
 • Poiščite aplikacijo Denarnica;
 • doda plačilno kartico;
 • vnesite zahtevano geslo;
 • skeniranje zemljevida;
 • Gumb "Naprej";
 • Pojdi na "Nastavitve denarnice" in "Apple Pay";
 • dodana kartica.
 • Zakaj brezkontaktno plačilo na zemljevidu sveta ne deluje

  Sistemi Google Py, Androyd Py in Apple Pay so najbolj priljubljene platforme za brezkontaktna plačila. "Svetovna" kartica je inovacija na trgu, tako da ni brez pomanjkljivosti, ki poskušajo čim hitreje odpraviti razvijalce. Leta 2018 je bilo navedeno, da se "svetovna" kartica zdaj lahko uporablja za brezkontaktna plačila v Rusiji, vendar je bila izjava prezgodnja. Razlogi, zakaj svetovna kartica ni povezana z družbo Apple Pay, so naslednji:
 • izdajanje kartic na 15122017;
 • Kartica je opremljena s PayPass;
 • napake in pogoste napake.
 • Kadar so svetovni zemljevidi vključeni v Apple Pay

  , je Appple Pay sredstvo za brezkontaktno uporaboplačila V Rusiji se je pojavila relativno nedavno - leta 2017.

  Danes v kartici Appple Pay sta kartici Visa in Master Card brezhibno povezani. Vendar pa uporaba brezkontaktne tehnologije plačila s kartico "Svet" še ni mogoča. Danes je nemogoče povezati "World" kartico z Apple Pay. V teku so dolgotrajna pogajanja z Googlom in Appletom o kartici World o možnosti izvajanja brezkontaktnih plačil.

  Ocene

  Glede na povratne informacije večine kupcev, ki jih Apple uporablja za brezkontaktna plačila na Visa, Master Card, je ta sistem zelo priročen in praktičen za imetnike kartic. Vendar pa v zvezi s karto "Svet" takšne priložnosti še niso bile izvedene. Primanjkuje dela brezkontaktnega sistema, zamrzovanja in trčenja.

  Sklepna ugotovitev

  Ustreznost vzpostavitve novega plačilnega sistema in razvoj svetovnega zemljevida v naši državi temelji na zagotavljanju kontinuitete bančnih plačil in poslovanja ter njihove neodvisnosti od vpliva zunanjih dejavnikov. Ustvarjanje zemljevida »Svet je pomemben korak pri pridobivanju neodvisnosti našega bančnega sistema in plačilnega prostora od tujih organizacij. V bližnji prihodnosti bodo razvijalci odpravili nekatere pomanjkljivosti uporabe kartice, ki obljublja pomembne možnosti za njen razvoj, zlasti glede vzpostavitve sodelovanja med kartico Apple Pay in World. V naši državi je zmožnost kontaktiranja PayPal World Pay s pametnim telefonom z NFC čipom slabo razvita. Toda kjer se uporablja, se je sistem uspešno izkazal kotnačin hitrih in varnih plačil.

  Sorodne publikacije