Kako leteti v "COP: GO": navodila

Včasih morajo igralci v CS: GO preleteti karto v igri. Morda bo potrebno, da usposobijo nekaj spretnosti, da preučijo samo zemljevid, da odstranijo snemalno knjigo neke vrste videa. Vse je lahko. Zato se najbolj pogosto zabava zanima, kako leteti v "COP: GO"? Aktiviranje te možnosti sploh ni težko. Dovolj je, da pripravite nekaj nastavitev in določenih ukazov.

Kako vzpostaviti igro, ki vključuje goljufije?

Edina stvar, ki jo je treba storiti, je, da odidete na meni tekmo in izberete razdelek "Pomoč in nastavitve". Moral bi iti v stolpec »Možnosti igre«, kjer je vrstica »Vključi konzolo za razvijalce«. Ona bo odgovorila na vprašanje, kako leteti v "COP: GO." Če je nasprotni parameter nastavljen na "Da", se nič ne sme spreminjati, če pa je "Ne", ga je treba s tipko s puščico zamenjati s "Ta".


Kaj vtipkati v konzolo za aktiviranje načina letenja?

V konzoli za razvijalce morate vnesti goljufija na "COP: GO". Let bo prišel le z njihovo pomočjo. Za začetek morate vnesti ukaz "sv_cheats 1" (brez narekovajev) in pritisnite gumb "Enter" (običajno tipko Enter). Z uporabo tega ukaza aktivirate zmožnost uporabe goljufij v tekmi. Ko je goljufija aktivirana, morate v vrstico ukazne mize vnesti ukaz "povezati * ključ * noclip". S tem se aktivira način letenja. Samo namesto besede * tipko * morate predpisati gumb, ki bo aktiviral sam let.


Zdaj steVeš, kako letiš v "COP: GO."

Kakšne nianse je treba upoštevati pri uporabi ukaza za let?

Za začetek letenja morate samo pritisniti izbrano tipko, in vse - aktiviran je način letenja. Vendar ste se le naučili, kako leteti v "COP: GO". Toda kako pristati? Pravzaprav tudi v tem primeru ni nič zapletenega. Preprosto kliknite na isti izbrani ključ, ki je bil definiran v konzoli. Aktivira način letenja in ga deaktivira. Samo je treba upoštevati, da bo na jeseni lik izgubil nekaj zdravstvenih točk, odvisno od višine spusta. Zadnja stvar, ki jo morate povedati, je, da ekipa za letenje ne bo delovala, ko bo igrala na strežniku. Konzola za razvijalce lahko vnesene ukaze uporablja le v zvezi z načinom posamezne igre ali kjer so dovoljeni goljufa. Na primer, na zasebnih strežnikih za prijatelje. Mimogrede, treba je opozoriti, da se v načinu letenja hitrost igralca bistveno poveča in dobi priložnost, da gre skozi vse druge težke ovire.

Sorodne publikacije