Yota - dostopna točka: nastavitev

Po precej velikem številu ljudi, ki so kupili sedem kartic Yote, so skoraj vsi opazili glavni problem. To je v kompleksnosti s povezavo svojih funkcij. Skoraj vsi mobilni operaterji danes pošiljajo SMS sporočilo na internetno omrežje, ki je bistveno za uporabo tega vira. Spammerji takšna sporočila štejejo za neželeno pošto in jih naročniki pogosto ne smejo upoštevati. Tudi sporočila te narave se lahko izgubijo in tako naprej. V bistvu je, da nimate internetne povezave in ne veste, kaj z njo. Povezovanje dostopne točke do Yote ni enostavno.

Do danes ima internet na različnih področjih človekove dejavnosti zelo pomembno vlogo. Zato je vzpostavitev dostopne točke za Yoto izjemno potrebna pri povezovanju tega mobilnega operaterja. Prihodnji uporabnik mora vnaprej vedeti o vseh odtenkih nastavitev kartic za nadaljnje delo z internetom. To je tema članka. Prav tako bo upošteval vse funkcije dostopne točke Yota na Androidu.

Za kaj je nastavljena dostopna točka?

V celoti se lahko zanašate na internetnega ponudnika, vendar ne rešuje vedno. Morate biti sposobni konfigurirati dostopno točko Yote. Za informacije o tem, kako pravilno vzpostaviti internetno povezavo tega operaterja, boste morda potrebovali veliko število ljudi. To potrjuje dejstvo, da so lahko samodejni podatki iz enega ali drugega razlogaSamo ne pridite do mobilnega telefona. Malo ve, vendar ponudniki internetnih storitev po aktiviranju kartice pošiljajo samodejne nastavitve različnih sistemov. Ti vključujejo SMS, MMS in internet. Toda zato, ker je danes več modelov tablet in telefonov tako velik, standardne nastavitve niso primerne za vse spremembe. Iz tega sledi, da se morate naučiti, kako namestiti internet za nemoteno uporabo.
Prav tako je treba opozoriti, da so lahko ti parametri potrebni po samodejni ponastavitvi ali iz kakršnega koli drugega razloga. Obstajajo takšne epizode, ko jih lastnik preprosto slučajno vrže v tovarno. Takšen proces se lahko zgodi ne naključno, ampak namensko. Konec koncev se telefon ali tablični računalnik začne upočasnjevati, zato se izogibajo pretiranim nastavitvam. Ampak včasih jih je treba vrniti. Tukaj boste morali konfigurirati dostopno točko Yota na pametnem telefonu. Več o tem podrobneje v članku.

Nastavljanje zaporedja

Dostopna točka Yote je bistvena za vsak pripomoček, na katerem je prisoten. Prav ta funkcija vam omogoča uporabo interneta brez težav. Ko kupite to kartico in jo aktivirate, morate izvesti glavne parametre. Nedvomno želite hitro dostopati do interneta in se družiti s prijatelji na družabnih omrežjih. Nastavitve lahko pridejo do vas prek SMS-a, če ne, potemnarediti si morate vse za vaše udobje. V ta namen upoštevajte osnovno zaporedje dejanj. Najprej morate iti v meni in odpreti nastavitve telefona ali tabličnega računalnika, kjer si ogledate, kje je kartica nameščena. Nato morate najti graf z besedami "Wireless Networks". Z natančnim pregledovanjem tega oddelka boste našli pritožbo na kontaktni center.
Od tega trenutka vse postaja najpomembnejše. Najprej se morate pogovoriti z upraviteljem tega kontaktnega centra tega operaterja. V zameno naj vam v kratkem času pošlje sporočilo v obliki SMS, ki bo imel vse potrebne nastavitve. Odprete sporočilo in kliknete gumb »Shrani«. Vaša naprava bo v pomnilnik samodejno pustila vse potrebne nastavitve. Treba je omeniti dejstvo, da takšna shema morda ne deluje vedno, in morda bo treba vse ročno nastaviti. Oglejte si, kako to narediti.

Nastavitev lastnih rok

APT Yota dostopna točka v določenih situacijah zahteva ročno nastavitev. To je nekoliko bolj zapleteno kot v prejšnji različici, sicer pa ni mogoče. To težavo lahko odpravite takole:
 • Ponovno morate odpreti meni in poiskati nastavitve za operacijski sistem Android. Razmišljamo o tej možnosti.
 • V nastavitvah je postavka z naslovom "Več" in jo morate izbrati.
 • Naslednje nas zanima graf z napisom "Vzpostavitev mobilnega omrežja". To je tisto, kar potrebujemo v tej situaciji.
 • Nadaljemorate ustvariti novo APN, imenovano APN. Če želite izvesti ta postopek, morate poiskati potreben element. Po pisanju lahko izpolnite naslov želene nastavitve.
 • Po vseh potrebnih spremembah je lahko dostopna točka Yota pripravljena za uporabo. V napravi morate izklopiti internet in ga nato ponovno vklopiti. Če ni interneta in ne deluje, to ni razlog za paniko. Vrnite se v meni z nastavitvami in potrdite polje za uporabo samo 2G omrežja in nato počistite to potrditveno polje. Znova zaženite internet. Po vseh teh korakih, mora biti vaš internet začela na svoje s 3G omrežje.

  Težave, ki se lahko pojavijo pri nastavitvah

  Ko konfigurirate dostopno točko Yota, lahko pride do nekaterih ali drugih težav, vendar so povsem rešljive. Glavni problem v tem primeru je omrežje operaterja. Na nekaterih območjih lahko preprosto ne ujame. In pametni telefon bo ostal brez internetnega vira. Ko se pametni telefon ali tablični računalnik vrne na območje, kjer je omrežje ujeto, včasih povezava preneha delovati. Da bi se vse vrnilo v normalno stanje, morate ponovno zagnati napravo.

  Kako preprečiti omejitev upravljavca?

  Dostopna točka Yota na Androidu ne zagotavlja, da so vse omejitve odstranjene. Nekateri ljudje radi distribuirajo svoj internet drugim napravam. To pomeni, da napravo pretvorite v usmerjevalnik. Pri simbolih te vrste takšne možnosti ni. Obstajajo možnosti za izogibanje tej omejitvi, vendar ta process seboj prinaša številne različne težave, ki v tem primeru nimajo nič opraviti. Najlažji način za odpravo tega je prenos določene aplikacije iz vira.

  Nastavitve modema

  Možnost nastavitve naprave kot modema. Uradne predstavniške prodajalne podjetja Yota imajo posebne izdelke, ki pomagajo rešiti ta problem. Take naprave imajo številna dovoljenja in potrdila. Zato bo proces distribucije interneta zakonit in brez težav.

  Sklepi

  Internet tega ponudnika je visokokakovosten in visokokakovosten, vendar je za to treba narediti nekaj ukrepov. Potrebno je imeti znanje o vzpostavitvi takšnega internetnega omrežja, saj se lahko zgodi karkoli s pametnim telefonom.

  Sorodne publikacije