Kako prenesti melodijo zvonjenja na pametni telefon?

Ste kupili nov telefon in pomislili, kakšno vrsto zvonjenja bi radi poklicali? Standardni zvoki niso več razpoloženi, poleg tega pa lahko kot melodijo zvonjenja nastavite svojo najljubšo pesem ali kaj zabavno - tehnologija to omogoča. To bo dvignilo vaše razpoloženje vsakič, ko vas kdo pokliče, in morda tudi drugi. Toda kako prenesti melodijo zvonjenja v telefon? Zdaj bomo razumeli.

Android ali iOS

Za začetek morate ugotoviti, kateri operacijski sistem deluje. Trenutno so najbolj priljubljene platforme Android in iOS. IOS deluje samo na telefonih iPhone in drugi opremi podjetja Apple. Android naredi veliko količino pripomočkov, večina proizvajalcev dela z njim zaradi svoje preprostosti in dostopnosti. To so pametni telefoni Samsung, Flay, Alkatel, Lenovo, Sony, Huawei, zdaj znani kot Xiaomi in drugi.


Za ruskega človeka je "Android" bolj priročen in sprejemljiv operacijski sistem, saj bo večina funkcij telefona popolnoma brezplačna. Ampak, da bi na "iPhone" melodijo bo že vredno denarja. Mimogrede, na drugi platformi so telefoni, ki se imenujejo Windows Mobile. Podobno je Androidu, toda le nekaj, kot sta Nokia in HTC, delajo na tem.

Navodila za prenos melodij na "Android"

V tem primeru je vse preprosto. Celotno pesem lahko postavite kot celotno pesem in njen bit (melodijo zvonjenja). V ta namen prenesite datoteko v telefon v nastavitvah zvočnega profila, da izberete želeno skladbo. Pesmi lahko prenesete iz številnih virovInternet, "vrgel" iz računalnika ali prenosnika preko USB kabla ali prek Bluetootha.


Seveda je najlažje prenesti melodijo na spletu. To storite tako, da v brskalnik vtipkate želeno skladbo v kateri koli iskalnik in jo prenesete v napravo. Obstajajo posebne spletne strani, ki ponujajo že prenesene melodije zvonjenja in duhovite pesmi, kot so "E-my, Mom Calls!" In vse v tem duhu. To je popolnoma brezplačno in traja nekaj minut. V operacijskem sistemu Windows Phone je algoritem skoraj enak.

Kako prenesti melodijo zvonjenja na "iphone"?

Tu je vse bolj zapleteno. Samo prenesite pesem in zadržite klic. Če želite to narediti, morate iti v aplikacijo iTunes, ki je privzeta nastavitev za vsak iPhone. V iskanju lahko najdete pravo pesem ali melodijo, jo prenesete. Ta storitev se plača in stane od 15 rubljev in več - strošek vsake proge je individualen. Denar se bremeni kartico, ki jo želite pripisati vašem AppleId računu. Ko prenesete melodijo zvonjenja, jo lahko izberete kot melodijo zvonjenja v ustreznih nastavitvah iz knjižnice. Mimogrede, obstajajo iTunes in brezplačne melodije in pesmi. Obstaja nekaj, vendar jih lahko najdete na zavihku "Free".

Sorodne publikacije