Panasonic RX D55: Specifikacije in pregledi

V dobi digitalnih medijev, vseh vrst CD-jev, interneta in vseh vrst pripomočkov, so v ozadje padli analogni nosilci. Toda končno niso umrli. Še vedno obstajajo tisti, ki cenijo "toplo svetilko", analogni zvok. Očiten dokaz tega je vrnitev v modo vinilnih igralcev, ki imajo zdaj veliko denarja. Kaj pa kasete? Seveda, zvok na teh nosilcih ni tako visok kot na vinilu, vendar imajo tudi svoje fanove. Skupaj z obdobjem kasete, Prodano v poletju in večnamenskimi napravami za njihovo reprodukcijo (snemalniki in krovi). Kljub temu pa je nekaj znakov, da se bodo kmalu vrnile kasete. Dokaz za to je sprostitev kasete Panasonic RX-D55. In to je leto 2014! Razmislite o tej vsestranski napravi podrobneje.


Malo o podjetju

To podjetje je bilo ustanovljeno leta 1919. Res je, potem so jo poklicali na drugačen način. Vendar to ne vpliva na njegovo spoštljivo starost. V svoji zgodovini se je proizvajalec ukvarjal s proizvodnjo specializirane proizvodne opreme, vseh vrst elektronike (vključno z gospodinjskimi aparati), sprostitve mobilnih telefonov, kamer, igralcev in proizvodnje številnih drugih izdelkov. Še posebej cenijo kasetofoni, izdelani na Japonskem. Nato je bila oznaka tega podjetja sinonim za visoko kakovostne izdelke. In zdaj se ni nič spremenilo. Dokaz za to je kasetofon Panasonuc RX-D55. Ampak o tem malo kasneje.
Približno osemdesetih let prejšnjega stoletja je podjetje obvladalo proizvodnjo večfunkcijskih zvočnih "kombajnov", ki so vključevali igralcaCD, radio in kasetofon. Takšne naprave so postale zelo priljubljene med potencialnimi kupci. Zato se je podjetje odločilo razširiti linijo zahtevanih izdelkov. Ampak od takrat je minilo že veliko let. Zakaj je Panasonic v tem času sprostil kasetofon? Nihče tega ne ve. Toda Panasonic RX-D55 EE K je postal pravi hit. Zdaj pa poglejmo podrobneje.


Vsebina paketa

Zato se Panasonic RX-D55 nahaja v škatli z barvnim kartonom. Inside - vse potrebne papirje, sam snemalnik, daljinski upravljalnik (mimogrede, ni velik), kabel za priključitev na električno omrežje in baterije za uro za delo. Pričakuje se, da ne pričakuje večjega produkta. To še vedno ni visokotehnološki pripomoček, ampak nekakšen »hi iz devetdesetih«. Zato v svežnju zalog ne boste našli ničesar nadnaravnega. Ampak to je na bolje. Kratka je sestra talentov.
Kljub temu je prisotnost baterij in daljinskega upravljalnika izjemno prijetna. Na voljo je še ena funkcija v celotnem kompletu potrošnega materiala Panasonic RX-D55 - navodila za uporabo so v celoti na ruskem jeziku. Čeprav v primeru TM "Panasonik" ni presenetljivo. Poleg navodil obstaja tudi garancijska kartica. Garancija za izdelek je eno leto. To je dovolj za tako napravo.

Videz in oblikovanje

Panasonic RX-D55 izgleda kot običajni magnetofon iz devetdesetih let. Ta podobnost je povečana zaradi prisotnosti kasete na zgornji plošči. Obstaja več barvnih možnosti: črna in srebrna. Kateri od njihbolje in bolj praktično - izberite kupca. Toda obe različici sta izdelani iz trpežne visoko kakovostne plastike. Sprednja plošča ima LCD, CD-ROM, krmilne gumbe in vsa potrebna vrata. Ta lokacija CD predvajalnika je zelo priročna, saj odpravlja možnost poškodbe diska.
Zadnja plošča Panasonic RX-D55 je baterijski predel, vtičnica za slušalke in vse vrste prezračevalnih rešetk. Napajalni kabel se priključi tudi na zadnjo stran. Prednost tega snemalnika je tudi njegova teža. To takoj pomeni, da imamo kakovosten in trden izdelek. Vendar je dizajn nekoliko arhaičen. V vsakem primeru, leta 2017, izgleda kot nezaslišan anahronizem. Toda glavna stvar ni videz. Veliko bolj pomembno je, da kasetni predvajalnik zveni dobro. Obrnimo se na njegove funkcije.

Funkcija kasetnega predvajalnika

Torej, kakšne funkcije lahko poslušamo Panasonic RX-D55? Značilnosti, dokler se ne dotaknemo. Kot del naprave je na voljo kasetni predvajalnik z funkcijami za obešanje, hitro previjanje nazaj in iskanje želene kompozicije. Omogoča reprodukcijo vseh magnetnih trakov (tudi najbolj umazanih). Tudi v kasetofonu je radijski sprejemnik s pomnilnikom za 16 postaj, ki delujejo v območju FM-AM. Vse bi bilo zelo lepo, če bi imeli podporo za RDS - besedilne informacije, ki jih pošiljajo radijske postaje. Prav tako ima sprejemnik funkcijo budilke, ki jo lahko nastavite z daljinskim upravljalnikom.
Pod LCD-prikazovalnikom je CD-predvajalnik. Lahko predvaja MP3WAV, WMA, CD-AUDIO. Zelo dober set za kasetofon, izdelan v stilu devetdesetih let. Vendar to ni vse. Panasonic RX-D55 prihaja z USB vrati, ki omogoča predvajanje glasbe z običajnega USB-pomnilnika. Oznake pesmi so prav tako podprte. In kasetofon lahko uporabljate kot ojačevalnik z zvočniki za prenosni računalnik, osebni računalnik ali mobilni telefon. V ta namen je poseben izhodni izhod, imenovan Music Port.

Specifikacije

Zdaj pa se obrnemo na najbolj zanimive - tehnične lastnosti magnetofonskega kasete Panasonic RX-D55. Zasnova zvočnikov uporablja keramične difuzorje, ki naj zagotavljajo visoko kakovost zvoka. In to je, glede na ocene, res tako. Skupna moč avdio sistema je 20 vatov. Izkazalo se je, da ima en stolpec približno 10 vatov. Kot magnetna "glava" kasete uporabljamo Panasonicov visokokakovostni bralnik. Laserski CD predvajalnik je tudi produkcija tega podjetja.
Snemalnik ima dvosmerne zvočnike s premerom 80 milimetrov. To zagotavlja kakovosten zvok. To je zelo dobro, če se spomnite stroškov tega traku. Sprejemnik Panasonic RX-D55, ki ga bomo obravnavali kasneje, podpira zgoščenke standardnih CD-R in CD-RW. Podpora za DVD ni na voljo. In to je v redu, ker bi bila naprava v nasprotnem primeru veliko težja in več. Torej je njegova odsotnost le plus.

Kakovost zvoka

Kakšen je torej zvok Panasonic RX-D55? Po mnenju lastnikov je preprosto elegantna. Še posebej pri reprodukciji visoke kakovostidiski z blagovno znamko. Vendar, da bi kaseta zazvonila, so potrebne nekatere manipulacije. Kasetofon ima vgrajen izenačevalnik, ki ga je treba prilagoditi, da se zagotovi visokokakovosten zvok. Obstaja tudi virtualni razširljiv stereo gumb. In res deluje! Ko kliknete na ta gumb, je kakovost zvoka opazno poravnana. Poleg tega je obseg.
Zahvaljujoč visokokakovostnim zvočnikom s keramičnimi difuzorji je bil zvok veliko boljši, kot bi si lahko predstavljal. Tudi reprodukcija magnetnih kaset je zelo kakovostna. Čeprav je tak zvok vizitka Panasonicovih izdelkov. To je že dolgo znano vsem, zato so njihovi izdelki dobro zasluženi. Še posebej, če je bila zbrana na Japonskem. Potem te naprave nimajo cene.

Pozitivni odzivi

Raziskovanje povratnih informacij, ki so jih pustili lastniki teh naprav, vam pomaga razumeti, kako pripomoček deluje v dejanskih razmerah, ugotovite njegove prednosti in slabosti ter se odločite, ali ga boste kupili. Kot je za naš junak, mnogi sestavljajo to napravo laudational odes. Visokokakovosten zvok, udobne in jasne nastavitve, večfunkcijski daljinski upravljalnik. Ljubitelji analognega zvoka so navdušeni nad kakovostjo predvajanja kaset. Tudi mnogi ljudje so zadovoljni s ceno naprave in priložnost, da dobijo Panasonic RX-D55 po pošti. Zaradi tega je ta naprava precej privlačna za mnoge ljubitelje glasbe.
Mnogi uporabniki opažajo visoko kakovost Panasonic RX-D55 in splošno kakovost materialov. Vsenameščen na najbližji milimeter. Nikjer ni ničesar škripajočega, razpokanega ali razpada. To je znak kakovostnega izdelka. Na splošno so pozitivne povratne informacije o napravi veliko več kot negativne. In v "Panasonic" na drugačen način se ne zgodi. Vendar pa zdaj preglejmo neodobravanje anketirancev. So. Ne more biti Torej

Negativni odgovori

Tisti, ki pustijo nezadovoljne pripombe, želijo nekaj več od izdelka, kot je univerzalni magnetofon z kasetofonom. Torej, na trgu je veliko alternativ, vendar so vse na stroških dražje. Torej ne bomo gledali v zobe skoraj darovani konj. V nadzorniški kritiki je treba opozoriti, da Panasonic RX-D55 ne odpre kasetnega sprejemnika. Včasih Očitno je bil tovarniški zakon. Tukaj je vsa stvar v ključavnicah. Morate ga fizično odpreti, očistiti zapaha in poskusiti znova. Obstaja tudi veliko tresenja, da so baterije, potrebne za delovanje na baterije, majhne, ​​kar negativno vpliva na življenjsko dobo baterije. Toda z drugimi AKB-ji bo naprava postala večkrat težja. Oblikovalci so se odločili, da bo to bolje. To so glavne pomanjkljivosti kasetofonov. V ostalem je z njo vse v redu.

Zaključek

Univerzalni sprejemnik Panasonic RX-D55 ima možnost predvajanja glasbe iz magnetnih kaset, CD-jev in USB pomnilnika. V napravo je vključen tudi radijski sprejemnik. Na podlagi razmerja "cena-kakovost" je ta model najboljši na sodobnem trgu univerzalnih predvajalnikov glasbe. Obstaja tudi eleganten zvok.

Sorodne publikacije