Sentinel Runtime Drivers: Kako odstraniti komponente za nadgradnjo sistema?

Težavo, ki jo sistem zahteva za odstranitev gonilnikov Sentinel Runtime, praviloma naletijo uporabniki standardne osme različice sistema Windows, ko se poskuša posodobiti pred spremembo 8.1. Poglejmo, kaj je potrebno in kako narediti podobne operacije ali nadgradnje na splošno z nekaterimi standardnimi tehnikami.

Sentinel Runtime Drivers: Windows 8 Upgrade

Najbolj žalostna stvar je, da tudi pri prenosu 363 GB servisnega paketa za posodobitev iz Store, posodobitev ne želi namestiti veliko uporabnikov.


Hkrati, kot je že omenjeno, obstaja sporočilo o potrebi po odstranitvi komponent gonilnikov Sentinel Runtime. Kako jih odstraniti, dokler ne pregledamo. Za začetek, bodimo pozorni na stanje sistema v smislu samodejnega posodabljanja. Včasih je lahko razlog v teh nastavitvah.

Preverjanje samodejnih posodobitev

Na najlažji način se morate prijaviti v razdelek »Center za posodobitve« in preveriti, ali je omogočeno samodejno posodabljanje. Bistvo je, da namestite nadgradnjo na 8.1 in namestite manjkajoče posodobitve. Zaradi njihove odsotnosti v "Store" povezave do nadgraditvenega paketa preprosto ni na voljo.
V ustreznem razdelku, tudi če je omogočeno samodejno posodabljanje, morate ročno poiskati razpoložljive posodobitve. Ko jih najdete, uporabite povezavo, ki označuje pomembne posodobitve, in spodnji gumb za takojšnjo uporabo.namestitve. Na koncu postopka se bo računalnik znova zagnal, nato pa bo nadgradnja v samodejnem načinu. Morda bo sistem večkrat preobremenjen.


Pri tem je treba paziti tudi na dejstvo, da korporacijske in strokovne različice osem, ki so uporabljale aktivator KMS, ne podpirajo brezplačne nadgradnje. Enako velja za primere uporabe tako imenovanih večkratnih aktivacijskih ključev.

Sentinel Runtime Drivers: Kako odstraniti komponente s pomočjo uradnega pripomočka

Zdaj neposredno o odstranjevanju. Če je izdano sporočilo Sentinel Runtime Drivers, kako ga odstraniti, bo jasno, če uporabljate preprosto orodje za namestitev izvajalnega časa ukazne vrstice, ki ga lahko prenesete kot arhiv iz uradnega Microsoftovega vira. Nazadnje nadaljujemo z odstranitvijo gonilnikov Sentinel Runtime. Kako jih odstraniti? Preprosto preprosto! Ko prenesete distribucijo, morate odpreti arhiv in poiskati datoteko haspdinst s končnico .exe in jo premakniti v koren sistemske particije (pogon C).
Zdaj morate zagnati ukazno vrstico s pravicami skrbnika, nato pa zapišite ukaz z: haspdinst.exe -purge in pritisnite tipko enter. Upoštevajte, da mora biti črta napisana ročno, ne pa kopirati iz fragmenta besedila. Če se kopira z naslednjim vstavkom, ukaz ne bo deloval. Potem morate samo počakati na dokončanje skripta in po tem ne bo nobenega problema nadgraditi sistema pred spremembo 8.1.

Zaključek

To velja za komponenteSentinel Runtime Drivers. Kako jih odstraniti, če ga res potrebujete, je verjetno že jasno. Načeloma ni težav pri uporabi uradne pomoči. Ampak še enkrat želim poudariti, da je treba najprej iz ukazne vrstice izvesti izključno na upravni ravni, in drugič, ukaz je treba ročno vnesti s tipkovnice. V nasprotnem primeru to ne bo imelo učinka. Delo scenarija je popolnoma v samodejnem načinu, tako da bo uporabnik moral samo sedeti in gledati. Kot lahko vidite, je vse preprosto neverjetno, tukaj pa niso potrebna posebna znanja in spretnosti. Nenazadnje sistemskih datotek formata SYS ni mogoče izbrisati na noben način, saj je v tem primeru sistem popolnoma neuporaben.

Sorodne publikacije