Kako vklopiti skupno rabo družinske knjižnice za prijatelje v Steamu

Skoraj vsaka oseba je vsaj enkrat v življenju igrala računalniške igre, predvsem pa je bilo zadovoljstvo deliti s prijatelji, sošolci, sorodniki in številnimi drugimi, ki so bili zainteresirani za to, da z vami delijo nekaj edinstvenega in zanimivega. Tehnologije se spreminjajo, naše življenje ni vredno mesta. Veliko ljudi išče odgovor na vprašanje, kako omogočiti skupno rabo družinske knjižnice v Steamu, tako da lahko delite igre s prijatelji in družino, ne da bi morali porabiti denar za dodatne kopije iger.


Kakšna je funkcija skupne rabe družinske knjižnice

Steam je imel priložnost kupiti igre prej. Ko pride nekaj posebnega časa v letu, na primer zima, Parna naredi zimski popust, ljudje kupijo veliko iger, jih shranijo za različne namene, vključno za darilo za novo leto. Vendar je ta funkcija nedavno prenehala delovati. Da, lahko daš igro, če pa oseba v državi, ki uporablja drugo valuto, potem ne bo uspela, bo družinska knjižnica sproščena. Kaj je to?
Pri določenih manipulacijah, ki so obravnavane v naslednjem delu članka, lahko dostopate do knjižnice iger drugega uporabnika, ne da bi spreminjali njegov račun. Res je, da če lastnik igre vstopi v isto igro kot vi, potem se bo po 15 minutah aplikacija samodejno zaustavila - pravila lastnika in uporabnika v Steamu so že tukaj. Seveda obstaja trik, v katerem lahko greste v samostojen način in igrate, kot želite, vendar samo v aplikacijah brezna spletu Zelo dobra zamenjava tipk Steam. Knjižnice, ki so vam na voljo v nastavitvah v razdelku »Družina«. Opozoriti je treba, da največje število računalnikov pri dostopu do družine ne sme presegati 10.


Kako vključiti souporabo družinske knjižnice v Steam

To vprašanje postavljajo ljudje, ki ne želijo veliko porabiti. denar za igre - in nenadoma ne bo všeč? Na internetu lahko najdete oboževalce, ki aktivno izmenjujejo programe.
Navodila, kako omogočiti skupno rabo družinske knjižnice v Steamu:
  • Če želite dostopati do druge knjižnice, se boste morali prijaviti v račun osebe, ki jo boste uporabljali, za to, se odjavili iz računa in se obrnili na nekoga drugega. .
  • Počakajte nekaj minut in oseba vam bo dala poseben ključ, ki vam bo omogočil, da se prijavite v njegov račun. Ključ pride do pošte ali do avtorizatorja parne zaščite. Drugi primer je pomemben, če ima uporabnik na telefonu prilogo.
  • Prenesite nekaj preprostih iger iz knjižnice in se odjavite.
  • Ponovno se prijavite v svoj račun in poskusite aktivirati preneseno aplikacijo. Na tej točki boste prejeli zahtevo od lastnika knjižnice, ki bo nato morala iti na pošto in potrditi, da imate zdaj dostop do njegove knjižnice iger in aplikacij.
  • V zaključku

    Upamo, da razumete, kako vključiti souporabo družinske knjižnice v Steam, ker je to nepogrešljiva stvar za vsakega igralca, ki ima na internetu veliko prijateljev. Knjižnice so prikazane skupaj z lastniškim vzdevkom, zato ne boste mogli zamenjati vaših in drugih programov.Podrobnejše informacije si lahko ogledate v nastavitvah v polju »Družina«, ki podrobno opisuje, kdo in kdaj je bil povezan z vašo igralno knjižnico. Če vaša pošta prejme zahtevo za zahtevo za knjižnico, vendar teh uporabnikov ne poznate, obstaja možnost, da ste bili hakirani.

    Sorodne publikacije