Volumetrične oblike LED: Navodila za izdelavo

Ena od stopenj priprave na novo leto je dekoracija hiše zunaj in znotraj. Pomaga ustvariti posebno, praznično vzdušje. Izvajanje ideje in ustvarjanje številk LED v življenju bo omogočilo več časa, da družino preživijo skupaj, komunicirajo in uživajo rezultate njihovih del. Zaradi tega se ljudje različnih starosti potopijo v pravljico, odrasli pa začnejo sanjati kot otroci.

Dekoracije uličnih ulic

Zdaj so številke LED Street umeščene ne le na ulice in trge, temveč krasijo dom številnih družin. Naprave lahko izgledajo kot živali, pravljični liki ali geometrijske oblike. V domišljiji ni vredno omejevati. Vendar pa obstaja kombinacija teh izdelkov - vsi morajo biti kosovni.


Zgodnje LED nakit za novo leto je bilo mogoče kupiti v specializiranih prodajalnah. Toda razpoložljivost potrebnih materialov omogoča, da jih neodvisno, brez nepotrebnih stroškov, in prihranili denar se lahko porabi za darila za sorodnike, prijatelje in ljubljene. Neskončno število idej vam omogoča reprodukcijo najbolj neverjetne namestitve. Če je dvorišče veliko in je veliko prostega časa, potem lahko naredite Santa Claus v sani, poleg da nekaj medvedov in nujno snežaka. Čeprav so nam ti okraski prihajali z Zahoda, so zdaj v veliko povpraševanje, zato je vredno razmisliti o procesu njihovega nastanka.

Uporaba in izbor množičnih številk

obveznoOpozoriti je treba, da se LED številke uporabljajo bolj za okrasitev nakupovalnih dvoran ali zabaviščnih središč. Razlaga je zelo preprosta: na tako izviren način lahko ustvarite praznično vzdušje, privabite več obiskovalcev v svetlo in očarljivo bleščico girlandov in oglašujete izdelke, ki so na voljo za nakup.


In potem je logično vprašanje: "Če lahko kupite LED številke, zakaj potem porabite čas za njihovo uspešnost?". Odgovor je precej banalen - ni vedno trgovina z nakitom, primerna po velikosti in kakovosti. Pogosto je cenovna oznaka precenjena, izbira možnosti barvnega sijaja pa je slaba. Vse to omejuje potrošnika in ne dopušča, da bi v celoti uživali v prazničnem vzdušju.

Volumen LED Deer

On, tako kot vse druge slike, je sestavljen iz dveh glavnih elementov. Najprej je okvir. Pogosto je izdelan iz kovine. Biti mora enostaven za upogibanje, hkrati pa biti odporen na mehanske vplive in se popolnoma držati. Drugi element je LED (svetlobni) trak. Pravilno se bo imenoval "duralayt". Po videzu spominja na vrvico, znotraj katere so enakomerno razporejene žarnice (diode). Za enakomerno osvetlitev ozadja je treba element postaviti okoli okvirja. Kot rezultat, lahko ustvarite ne le lep, ampak tudi kakovost, kot tudi varen izdelek.

Potrebni pripomočki

Ne glede na to, kako naj bi se izdelek izdelal (živalski, pravljični značaj), morate imeti pri roki osnovna sredstva za deloje bilo v veselje.
Za vsako sliko LED boste potrebovali:
 • vezan les;
 • bakrena žica;
 • plastične cevi;
 • pritrdilni elementi (za pritrditev traku lahko uporabite plastične vezi v obliki sponk);
 • akril (dodatna dekoracija figure, ki ustvarja imitacijo ledu);
 • LED trak (duralight bel ali modra).
 • Svetlobni element lahko uporabljate v katerem koli barvnem obsegu. Treba se je zanesti na to, kakšno dekoracijo je treba narediti. Ko je vse pripravljeno, lahko začnete izdelovati oblike LED do novega leta.

  Postopno navodilo za proizvodnjo

  Številka se začne ustvarjati z izvajanjem predhodne skice. Če ni risanja, lahko uporabite pripravljeno predlogo. Pomembno je oceniti kompleksnost zasnove: v odsotnosti izkušenj pri takšnem delu je bolje dati prednost preprostim oblikam. Naslednji korak bo proizvodnja nalepke. Že potrebujete vnaprej pripravljen vezan les. Na mestu, kjer je skica načrtovana, se ubije majhen žebelj. To bo del obsežne številke. Prvič, delo se opravi na bakreni žici, nato pa se doda LED traku.
  Za vzorec se lahko uporabijo kovinske ali akrilne prozorne cevi. Ko je okvir pripravljen, se nanjo uporabi duralnost. Za shranjevanje obrazca se uporabljajo ovratnice. Zelo pomembno je, da trak pazljivo pritrdite po celotni dolžini izdelka. Po zaključku dela na zasnovilahko se priključite na vir energije in uživate v rezultatu: LED jelena je pripravljena. Še en odtenek: duralight je povezan s posebnim pretvornikom (napajalnikom), ker je sam po sebi nizka napetost. Če je priključen neposredno na omrežje 220 V, bodo zaradi visoke obremenitve vse žarnice gorile. Zelo enostavno je narediti samostojno volumetrično ulično sliko. To vam bo pomagalo, da se zabavate s svojo družino, kot tudi da prihranite pri nakupu okraskov za sosednje območje.

  Sorodne publikacije