Thomas Angelo iz Mafije: biografija

Obstaja veliko kultnih računalniških iger. Toda med njimi izstopa militantna "mafija", ki so jo ljubitelji zabavali. Igra je zasluženo dobila naziv enega najboljših. Dobra grafika, zaplet, ki se niti ne more pohvaliti s filmi - je osvojil uporabnike po vsem svetu. Prav tako so jim bili všeč pisani liki. Eden najbolj priljubljenih za mnoge je bil Thomas Angelo. Biografija bo opisana v tem članku.

Začetek

V preteklosti je bil Thomas običajni pobiralec davkov v mestu Lost Haven. Toda po nekaj časa, nepričakovano zase, je začel graditi kariero v mafiji. Delal je za kriminalni klan Salieri - enega od nekaj največjih združenj, ki so vodili mesto. Proti temu sindikatu, družina Don Morela, ki je neprisoten in brutalen. Na prvi pogled je daleč od prefinjenega in inteligentnega Salierija.


Pridružitev klanu

Vse se začne v jeseni leta 1930, ker je Thomas Angela iz preganjanja rešil dva Salierija. Kasneje postanejo njegovi partnerji. Po rešitvi dobi Thomas Angelo dobro nagrado. V ovojnici so mu dali dostojno količino, ki je presegala tisto, kar je bilo potrebno za popravilo avtomobila. Nekaj ​​časa so ljudje Morello sledili junaku in pretepli, vendar mu je uspelo pobegniti. Po incidentu se je obrnil k Salierju za pomoč in se pridružil klanu, brez drugih možnosti. Kot prvi pregled na lojalnosti je bila škoda na avtomobilih Morello. Po tem, ko se je TOM uspešno spopadelposel je bil odpeljan v klan. Postopoma junak dobi vse bolj odgovorne in kompleksne naloge. Nekoč je uspel rešiti svoje sotekmovalce pred smrtjo med neuspešnim zbiranjem denarja za obešanje. Sčasoma Thomas začne razumeti, kakšna je razlika med Salieri in Morellom. Prvi je poslovnež, napadalec samo v odgovor na žalitve, drugi pa je samo škandal.


Razvoj

Leta 1932 se je lik zaljubil v hčerko barmana Sarah. Zaščitil jo je pred uličnimi huligani, ki so se ji pridružili. Leto kasneje so igrali poroko in po dveh letih so imeli hčerko. V tem času se začne vojna dveh klanov. Razlog za to je bila izdaja enega od družinskih članov Salieri. Thomas prejme nalogo, da obravnava izdajalca v bordelu, kjer je moral odstraniti tudi prostitutko, ki distribuira nepotrebne informacije. Toda v njej Tee uči dekle svoje žene in jo sprosti. Istočasno pa se je razplamtela vojna med klanoma. In Tommy ubije mestnega svetovalca, ki je Salieri prinesel veliko težav, in potem - brat Morello. Za njimi je bil ubit vodja, ki ga je presenetilo ujetost. Tako je družina Salieri postala najmočnejša kriminalna organizacija v mestu. V poznih tridesetih letih prejšnjega stoletja se je začela politična kampanja proti mafiji, vendar je celo umrla. Thomas in njegovi sodelavci so prijatelji. Nekega dne so sumili, da je njihov šef premalo plačan. Odprli so škatlo cigar in tam našli diamante. Za nadomestilo škode, ki jo je Tomu povzročil Paul, je ugrabil banko, ki se nahaja na ozemlju Salierija. Dan kasneje PaulIzkazalo se je, da je mrtev in denar izgine. Thomas izve, da bi moral biti ubit. Sam nudi pomoč, vendar ga izda. Po dolgem streljanju je Tom odšel na Sem. Opozarja ga na težave. Thomas mu ne more odpustiti in ga ubiti.

Prelomnica

Po vsem, kar se je zgodilo, torej zapusti državo in vzame s seboj družino. Ampak, ne želijo ponoviti usodo Frank, čez nekaj časa se je skrivaj obrnil nazaj in povedal svojo zgodbo o detektiv. Tako je postal član programa, ki varuje priče. Nekaj ​​časa je preživel na varnem mestu in podrobno opisal svoje življenje, kakor tudi delo na mafiji. Po tem, ko je spremenil ime, se Thomas s svojo družino preseli v drugo mesto, kjer upa na mirno življenje. Uredi ga voznik v velikem podjetju. Mnogi iz klana Salieri so zaradi njegovega pričevanja prišli v zapor, nekateri pa so bili usmrčeni.

Smrt

Veliko let kasneje sta v hišo že utrujenega Thomasa Angele prišla dva človeka, ki sta kasneje postala junaki igre Mafia 2, - Vito Scaletto in Jo Barbaro. Zagotavljajo, da potrebujejo človeka pred njimi, ga prenašajo zdravo od Salierija in ga ubijejo.
Kljub polemikam značaja so mu bili všeč ljubitelji igre. Mimogrede, umor ni samo konec prvega dela. Z njim se začne tudi mafija 2. Le v drugem delu je izveden v lepšem urniku. To je bil lik Thomasa Angela. Kvote še vedno uporabljajo igralci po vsem svetu. Na primer: "Veste, ta svet ni urejen z zakoni,na papirju. Upravljajo ga ljudje "ali" Tisti, ki si želi preveč, tvega, da bo izgubil vse. " Besede tega junaka so priljubljene. In to pomeni, da ga niso izumili za nič.

Sorodne publikacije