Trdnjava grehov v temnih dušah: prehod, skrivnosti

V priljubljeni mojstrovini Dark Souls je trdnjava Sin ena najtežjih lokacij. Za ta projekt je značilen težak splošni prehod, vendar so nekatera področja celo na tem ozadju zelo poudarjena. Sin Fort je ravno to. V tem članku lahko najdete celoten prehod lokacije z različnimi skrivnostmi. Branje gradiva bo veliko prihranilo čas.

Vhod na ozemlje

V temnih dušah so grajske utrdbe zgradili stari bogovi, da bi zaprli sidro Anorju Londu. Utrdba je precej nenehna preizkušnja z neverjetno količino pasti. s to metodo.


Začetek tečaja

Pot se začne s postavitvijo trdnjave Sin v temnih dušah iz požara v okrožju nemrtvih. Pred osrednjim vratom bo peč. To je past, ki jo lahko uporabimo proti sovražnikom. Če želite to narediti, morate v središče dvorane privabiti dva nasprotnika in izračunati pot leta. Tako se lahko znebite ene kače in ubijete drugo. Igralec se premakne na most, ki ima nihala rezila. Prve štiri naj bi šle eno za drugo, na koncu poti pa bo peta ovira, blizu nje pa bodo serijski vojaki. Igra Dark Souls rad ponuja raznolika presenečenja. Na primer, od dna mostu na mestu, ki čaka kačje čarovnike, bo na zgornjih mostovih več vojakov in še en mrtev, lahko skočite na dno. Drugi sovražnik je v daljnem hodniku. Z Ring meglo je enostavno in mu povzroči dostojno škodo, dokler ne vidi junaka. Na voljo je tudi možnost, da poteka med dvema stolpcema na desnistrani. Demon se tam ne prilega in postane lahek plen. Na ta trik konča, ker bo naslednji zavoj nove sovražnike. To so tudi Titanski demoni, vendar že včasih močnejši. Z njimi se lahko borite samo s tem, da ste prepričani v svoje sposobnosti. Najprej jih privabite {blockId: "R-A-70350-39", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350-39", async:! 0};
if (document.cookie.indexOf ("abmatch =") & gt; = 0) blockSettings2.statId = 70350;
Funkcija (a, b, c, d, e) {a [c] = a [c] || [], a [c] .push (funkcija () {Ya.Context.AdvManager.render (blockSettings2)}), e = b.getElementsByTagName ("script")je skoraj nemogoče. Trik lahko uporabite s tekom, da se nagnete v premikajoče nihalo. On ne bo škodoval, in uporabnik zmaga čas. Naslednja soba je past. Izogibajte se temu, da bi ga lahko dvignili s ščitom ali ostrim glasovom.

Nadaljnji način

Kako priti v trdnjavo Sein, je treba govoriti ločeno, ker pot ni blizu. Če mu je uspelo to narediti in iti skozi zgoraj omenjeno pot, potem bi morala naslednja soba naravnost stati za spanjem sovražnika. Igralec bo šel na pot, kjer se kamnite krogle pomikajo po pobočju. Tukaj morate najprej privabiti kačjega vojaka. Nato dokončajte trik s čarovnikom, ki bo na vrhu korita. Če se boste spustili v prostor Dark Souls tam spodaj, boste prišli do Sigmayerja iz Katarine. Ponudil mu bo nalogo v svoji parceli. Potem je vzpon višji. Bolje je, da dosežete kraj izstopa iz sobe, nato pa korak za korakom premaknete dimnik. Po vstopu je treba pustiti do Fog Gate. Potrebno je ravnati previdno, saj v trdnjavi Siena ogenj ni pogost. Iz sobe se moraš spustiti na hodnik, ampakdesno pod steno. Ko kačji vojak opazi igralca, morate klikniti na delujočo ploščico in tri puščice bodo naredile svojo stvar. Potem lahko zaženete utor, saj se bodo krogle vrtele v nasprotno smer. Na voljo bo jeklena škatla z obročem zaščite.

Težava na lokaciji

Ko se preseli v bogastvo Dark Souls Sina, se mora igralec vrniti v sobo s hodnikom in iti naprej. Vrata bodo vodila do novega žleba, ki ga je zgradil cik-cak. Lahko greš dol tukaj, vendar moraš izračunati, da ne padeš pod žogo. Na dnu se skrijete v prehod in počakajte, da lupine strgajo steno. Za njo bo prstan z zlato kačo. Zdaj se lahko vrnete v prehod, ki vključuje bitko s čarovnikom, v sosednji sobi pa je šahovska mimika. Lahko se borite zdaj ali pozneje, ko so vse žoge usmerjene na drugo stran. To mu bo omogočilo, da privabi dvigalo in ga ubije v večjem prostoru. Sovražnik je varoval prehod na postavljeno črno čarovnico, plus za zmago bo nagrada velikega kopja. Ni nujno, da gremo ob dvigalo, ampak samo v drugo nadstropje. Malo se bo ustavil in bo lahko skočil iz njega. Če tega ne morete storiti, se bo junak srečal zgoraj. Tukaj mora igralec obrniti na naslednjo jarek v sobo z nadzornim mehanizmom.

Enostavnejši način

Na mestu Seinove trdnjave obstajajo ogromne skrivnosti. Na primer, od prvega korita se lahko začne tudi cikcak. Če želite to narediti, počakajte na krila ene krogle in pojdite naravnost navzgor. Obstajamožnost, da skoči na desno, in igralec bo v sobi z mehanizmi. Prav tako lahko greste na levo in ubijete eno kačo na ploščadi. V bližnji bitki je prešibak, zato bo igralec z krvjo zlahka šel v dvigalo, s katerega lahko s pomočjo mehanizma skočite tudi v sobo. V vsakem primeru bo igralec na tej lokaciji. Oznake je treba poslati v tretji žleb. Ubili bodo spalno kačo in zlomili zid v tisti sobi. Po mehanizmu je treba obrniti tako, da so vse kamnite lupine odšli v brezno. V prisotnosti drsnika se lahko vrnete v sobo z zlomljeno steno. Igralec bo videl nov prehod, v sosednji sobi pa kletko z dušo junaka in drugo z Loganom. Če kartice ni, potem se morate premakniti, dokler ne najdete ključa.

Takšni ukrepi

Odvisno od tega, ali ste našli požar v trdnjavi Sinaj in se preselili v Logan, bodo dejanja drugačna. Prav tako ne smete pozabiti na boj z mumijo. V vsakem primeru se mora uporabnik z mehanizmi vrniti v sobo in oditi na oddaljeni hodnik. Skoraj pri vhodu je past. Ko je aktiviran, morate močno zavrteti nazaj. Ozek hodnik bo uporabnika pripeljal do drugega mostu. Na to bo že znano nihala, vendar med njimi ne more priti. Uporabite znani trik, da prihranite čas in zaženete vse štiri nože naenkrat. Na naslednjem levem mestu je kača vojak varovana s strani velikega Titanita. Na zgornjem igrišču bo takoj za lestjo igralec srečal čarovnika. Lahko se potisne v neuspeh in gre še dlječetrti most z nihali. Bolj je ozek, vendar bi v enem primeru morale iti le prva dva. Potem lahko počakate in znova zaženete.

Pasti in bitke

V temnih dušah je trdnjava Sin primerna lokacija za načrtovanje. Tukaj mora igralec nenehno spremljati čas, ki je viden tudi na križiščih na mostu. Na primer, če padeš z prvega mostu, potem pristaneš na mestu z čarovniki. Na četrtem je glavni lik jeseni čakal na smrt. Po tem mostu bo igralec šel naravnost v meglo. Ko ga zapustimo, bo uporabnik padel v velikan, ki bo kamne oblekel po žlebovih. Lahko se ubije s čebulo, vendar se po vsakem dopustu ob požaru oživi. Na desni strani baletni vitezi varujejo prsi z dragocenimi predmeti. Bitka z njimi bo precej nevarna, toda ustrezna nagrada. Ta prehod se tu ne konča. Igralec mora delovati nežno, gledati pasti in sam vabiti sovražnike. Nato bo igralec z lahkoto prešel trdnjavo Sina in se odpravil v Anor Londo.

Sorodne publikacije