Pravilne velikosti za skupino avtorjev "VKontakte"

Veliko ljudi dela na internetu, kjer vsak korak potrebuje novo idejo, sveže misli in željo po ustvarjanju. Ko bo primer začel pridobivati ​​nov zagon, bo logično nadaljevanje ustvarjanja skupine v eni od družabnih omrežij, kjer bo vsak uporabnik lahko stopil v stik z vami, izvedel o vašem izdelku od druge osebe itd. Naslednji članek vam bomo povedali, katere velikosti za Avatarji skupine "VKontakte" so potrebni in kaj je treba poudariti pri ustvarjanju avatarja.

Kaj je avatar

VKontakte ponuja širok spekter storitev za začetnike in za celotne organizacije, da postavijo nekaj reklam, ustvarijo razprave in obvestijo svoje občinstvo o možnih promocijah. Avatar je oseba v skupini, kjer lahko vidite, kaj dejansko poskušate ponuditi občinstvu, ki ga zanima en ali drug izdelek.


Mogoče nekdo ne posveča veliko pozornosti avatarju, toda v resnici je glavni del ustvarjene skupine. Torej, če je preveč žalosten, potem komaj kdo želi postati naročnik. Pogosto lahko opazite, da skupine, ki se ne zavijajo, postavijo na avatar sliko mladih deklet ali podobo nekaterih navadnih predmetov, ki se v majhni obliki zdijo zanimivi in ​​privlačni, in ko oseba pride na stran in vidi sliko v polni velikosti, lahko povzroči nasmeh. Tako se takoj pojavi pozitivni vtis o skupini. Toda začetniki pogosto ne vedo, katere velikosti so potrebne za avatarjeskupina "VKontakte". Da bi jim pomagali, vam bomo podrobno povedali o tem in vam svetovali pri izbiri slike.

Idealna velikost avatarja skupine VKontakte

VKontakte ima svoja pravila, ki jih je treba upoštevati, sicer lahko pride do težav. To velja tudi za izbiro avatarjev. Vsi vemo, da ima imenovana socialna mreža svoj poseben slog, kar pomeni, da je maksimalna velikost avatarja "Vkontakte" 200 pik in 500 v višino.


To je popolna velikost, da se prilega celostni človeški podobi. V teh vrednotah morate izbrati sliko za skupnost.

Kaj izbrati avatar

Če vprašate administratorje priljubljenih skupin, kako izbrati pravi avatar za skupino, potem seveda odgovorite, da mora biti čim bolj privlačen in na prvi pogled pokazati razpoloženje, tu prevladujejo. Če ne upoštevate tega pravila, potem skoraj ni novih naročnikov. Vsaka oseba, ki se je pridružila skupnosti ali skupini, takoj opozori na avatar in na podzavestni ravni analizira čustveno komponento, ki jo pokriva. Če avatar prikazuje žalosten obraz in prevladujejo temne barve, potem je malo verjetno, da se bo skupnost naročila na osebo, ki se veselijo v življenju in je prišla za pozitivno, čeprav, če je skupina zasnovana tako, da pritegne pozornost k problemu, bo ta možnost pravilna. Upoštevati je treba več točk:
  • Avatar mora imeti vsaj nek pomen, ki se zavzema za žanr skupnosti, in natančneje,nato o njegovi vsebini.
  • Uporaba fotografij s slavnimi je precej razširjena na avatarjih ali lepih dekletih, ki imajo precej enostavno predstavo. Praviloma bo zanimanje moških na tej strani precej veliko, če pa se oseba na avatarju nasmehne, je to že na podzavestni ravni pozitivno. Težko je ne smejati se, ko se prijatelji smejejo, kajne?
  • Ne uporabljajte samo enega logotipa skupnosti. Takšno napako dovoljujejo neizkušeni skrbniki skupin. Vzemite ga bolje in dodajte še več. Ljudje so nehote pridržani, gledajo avatar in špekulirajo o povezavi med predmeti, ki jih lahko postavite tam.
  • Zaključek

    Treba je opozoriti, da je odločitev o ustanovitvi skupnosti "VKontakte" pravilna za začetne organizacije ali poslovneže, ki nimajo denarja za to spletno mesto. Če sledite zgoraj opisanim pravilom, kot tudi poznate ustrezne dimenzije za skupino avatarjev VKontakte, potem ne bo nobenih težav pri ustvarjanju skupine ali skupnosti.

    Sorodne publikacije