Kako se "kick" v CS: GO skozi konzolo

Veliko ljudi pozna igro, kot je Counter Strike. Ta igra je osvojila srca milijonov igralcev že leta 2004, ko je bila le dodatek k znani seriji iger Half Life. V sodobni različici igre obstaja konkurenčen režim, v katerem se ljudje borijo za prvenstvo, vendar ne sami, ampak z ekipo. Zgodi se, da ekipa ni dobila najboljšega, in kaj je vprašanje: kako se "kick" v CS: GO in začeti naslednjo tekmo v konkurenčnem načinu? Treba je omeniti, da je to funkcijo mogoče izvesti samo preko igralne konzole.


Zakaj se nekateri igralci v tekmovalnem načinu sprašujejo, kako se "udarijo" v "COP: GO"?

Counter Strike je ekipna igra. Celoten igralni proces je dobesedno napačno postavljen v timski duh, načrtuje druga druge in razume situacijo. Seveda je v računalniku tudi način igre, vendar ubije vse barvitosti in osnovno vsebino igre. Če igrate v ekipi prijateljev ali proti ekipi prijateljev, potem igra postane vse bolj atmosferska, kar je jamstvo za uspeh vsake igre. Ena oseba se začne igrati, potem pokliče prijatelje, tiste - svoje prijatelje.
Ni se vedno mogoče igrati s prijatelji, zakaj lahko vstopite v ekipo drugim ljudem, katerih strateška igra je bistveno drugačna od vaše, nato pa se začnejo majhni streli in se sploh ne želite igrati. To postavlja vprašanje, kako izstopiti iz igre ali kako se "brcniti" iz igre. Na žalost v CS: GO obstaja sistem kazni za zgodnji umik iz igre, vendar obstaja izhod -glasujte za izključitev iz igre. Šele potem, ko se to zniža, je boljše od predčasne izpustitve, za katero je prepovedano igrati v tekmovalnem načinu za določen čas.


Kako se "kick" v CS: GO

Preden zapustite igro, morate razmisliti, kako bo ekipa ostala brez vas, ker ima vsak igralec veliko težo za ekipo. Seveda, namesto vas bo igral bot, vendar je njegova raven igre je precej omejena, zato je vredno razmišljati večkrat, in potem že morali sprejeti takšne odločitve. Toda če je razlog dovolj resen, potem je ta članek za vas.
Navodila, kako se "vdreti" v CS: GO:
  • Najprej morate imeti v nastavitvah omogočeno igralno konzolo. Če je konzola deaktivirana, pojdite na nastavitve in v parametrih igre bo vrstica »Omogoči konzolo za razvijalce«. Namesto zgornje vrstice bo kljukica, kliknite nanj.
  • Med ocenjevalno igro kliknite gumb, ki ste odgovorni za videz konzole za razvijalce.
  • V konzolo vnesite ključno besedo, ki ji sledi vrstica z vsemi igralci, vključno z vami. Vsakdo ima svojo serijsko številko.
  • Zdaj vnesite ključno besedo Klicni poziv znova in v prostoru je vaš vzdevek v igri.
  • Za zaključek

    Upamo, da vam je ta članek pomagal pri vprašanju, kako se "vdreti" v CS: GO. Prav tako je treba spomniti, da je treba to metodo uporabiti v skrajnem primeru, ko je poraz že neizogiben, in moštveni kolegi ne prispevajo k zmagi. TorejNa nek način lahko "kick" ne samo sebe, ampak tudi druge člane ekipe, v primeru, da statistika meni ne deluje.

    Sorodne publikacije