"Volkswagen Passat SS": pregledi, specifikacije, komplet

"Volkswagen Passat" je zelo priljubljen avtomobil v Rusiji. Ne manj priljubljena je njegova modifikacija SS, serijsko izdana od leta 2008. Ta avtomobil je limuzina poslovnega razreda s pogonom spredaj ali s štirimi kolesi. Volkswagen Passat SS je postavljen kot elegantna limuzina za mlade. Kakšne so značilnosti tega avtomobila in ali je tako dober kot položaj proizvajalcev? Poskusimo razumeti naš današnji pregled.

Oblika

Videz avtomobila je zelo privlačen. V primerjavi s "V-šestim", na podlagi katerega je bila izdelana SS, limuzina izgleda sveža in mladostna. V sprednjem delu, avto "zadetkov" stilsko masko hladilnika in posodobljeno optiko z lečami daleč in potopljena. Nič manj zapletena in odbojna arhitektura pri Volkswagen Passatu SS. Ima širok rez za zrak in nerodne srebrne vložke. Stroj dokazuje trdnost in je primeren za vse starostne kategorije.
Dizajn Passat SS združuje impresivno poslovno limuzino in eleganco kupeja. Ta stroj bo izstopal iz toka v kateri koli barvi, pa naj bo strogo črna ali srebrna kovinska. Živahna zunanjost - glavna prednost Volkswagen Passata SS. Mnenja pravijo, da se avto drži izgleda ne le mimoidočih, ampak tudi voznikov, ki vozijo ob potoku. "Pasat SS" - očitno najbolj izrazit "Volkswagen" po "Phaeton".

Mere, zračnost

Nemški avtomobil je med razredoma E in D. Da, dolžina jeLimuzina, podobna kupeju, je dolga 48 metrov, širina 189 metrov, višina pa 147. Oddaljenost ceste je samo 154 centimetrov. Skupaj z dolgo medosno razdaljo (271 metrov) ni treba govoriti o lastnostih prehodnosti. Kot je navedeno s pregledi, "Pasat SS" - čisto mestni avto. Ni namenjen za kratkotrajno vožnjo po osnovnem in ohlapnem snegu. Zaradi nizke razdalje in teže se avto dobesedno koplje in sedi na "trebuh". Toda na cesti se drži ceste popolnoma.


Salon

Volkswagen v notranjosti ni videti slabši od zunaj. Proizvajalec uporablja izključno kakovostne materiale za obdelavo. Povsod mehka plastika in svetla koža. Barvna shema je odlična. V salonu ni nobenih staromodnih vložkov "pod drevesom".
Popolnoma jih nadomestita aluminij. Salon "Volkswagen Passat SS" je dobro premišljen v smislu ergonomije. Mesta so dovolj za voznika in potnike. Kot navajajo ocene, je za nemško limuzino značilen udoben volan, informativna armaturna plošča in dobri stoli. Slednji imajo izrazito stransko podporo. Med sedeži je širok fotelj z nišo za malenkosti. Salon "Pasatou" lahko opišemo v nekaj besedah ​​- eleganten, eleganten in lakoničen.
Mimogrede, odvisno od konfiguracije "Pasat SS" je mogoče opremiti z dvema ali tremi zadnjimi kavči. Ne glede na zmogljivost pa naslonjala sedeža niso zložljiva. Skupna prostornina prtljažnika je 532 litrov. Pod tlemi je zaloga polne velikosti.

Specifikacije

"Pasat SS" za ruski trg se lahko dopolni z več motorji. V seriji so trije TSI bencinski motorji. Na žalost je dizelsko gorivo uradno na voljo samo na domačem trgu.

Podlaga za Volkswagen je 18-litrski štirivaljni motor. To je zelo zapleten in tehnološki motor, opremljen s faznimi prestavami na vstopu in izstopu, direktnem sistemu za gorivo in turbopolnilniku. Zaradi tega je strošek popravila včasih kozmičen, recimo povratne informacije. "Pasat SS" - eden od najdražjih pri servisiranju avtomobilov. Vendar pa obstajajo pozitivni trenutki. Zaradi tehnične razlage so Nemci iz 18-litrskega motorja uspeli iztisniti kar 152 konjskih moči. Navor enote je 250 nm. Motor deluje v parih s šeststopenjsko mehaniko ali sedemstopenjskim robotom DSG. Mnenja ne priporočajo, da jih vzamete, saj je v napravi veliko bolj zapletena kot mehanika in manj zanesljiva.
Naslednji na seznamu sta dva litrski turbopolnilni motor in neposredno vbrizgavanje. Ta motor razvija že 210 KM moči in 290 Nm trenutka. Kot prenos se uporablja alternativni sedemstopenjski DSG. Med prednosti tega motorja, pregledi so dober oprijem. Vrhunski navor je razpršen v razponu od ene do pol do pet tisoč zavojev. Lux "Passat" je opremljen s tri litrskim motorjem za 36 litrov. To je v obliki črke V šestvaljnik z aluminijasto enoto, ki razvija 300 konjskih moči. Uporabljen je enak sistemneposredno vbrizgavanje, fazni prestavni mehanizem in številni drugi izdelki. In 36-litrski motor deluje v paru z robotsko škatlo in štirikolesnim pogonom "Fo-Mooshn" s sklopko "Khaldeks". To je inteligenten sistem polnega pogona, ki samodejno razporedi vlečno silo med kolesi.

Dinamika, poraba

Niti osnovni motor se ne razlikuje niti dinamično - pravijo povratne informacije. Pospešek do sto traja le 85 sekund. Največja hitrost - 220 kilometrov na uro. In enota porabi 74 litrov 95. za 100 kilometrov poti. Z dvolitrskim motorjem bo "Pasat" živahnejši.
Navor na sto je ocenjen na 78 sekund, največja hitrost pa doseže 240 kilometrov na uro. Poleg tega ta ICE porabi skoraj toliko kot prejšnji - 78 litrov na sto v kombiniranem načinu. 300-power top motor pospeši poslovne limuzine na stotine v 55 sekundah. In največja hitrost 10 kilometrov na uro je višja kot v dvolitrski različici. Poraba goriva pri 300-močnem "Passatu" - 93 litrov v mešanem ciklu.

Paketi, cene

Na ruskem trgu je nov "Pasat SS" predstavljen v enem samem "športu". Seznam opreme vključuje:
 • Šest zračnih blazin.
 • Avdio sistem z multimedijskim zaslonom in 8 zvočniki.
 • Bixenon žarometi.
 • meglenke.
 • Senzorji za svetlobo in dež.
 • Električni pogon stekla in sprednjih sedežev.
 • Ogrevani sprednji in sprednji sedeži.
 • Dvokomponentna klimatska naprava.
 • Senzor tlaka v pnevmatikah.
 • Sistem ABS in ESP.
 • Sistem, ki prepozna utrujenost voznika.
 • 17-palčna lita platišča.
 • Koliko stane "Pasat SS"? Cena za avto z osnovnim motorjem in mehansko škatlo je 1 milijon 682 tisoč rubljev. Za robotizirano polje bo moral plačati 120 tisoč rubljev. In novi "Pasat SS" z 300 konjskih moči motorja in DSG bo stala od treh milijonov 180 tisoč rubljev. Paket R-Link, električni zadnji sedež, panoramska streha in notranjost Nappa so na voljo za doplačilo.

  Zaključek

  Tako smo ugotovili, kaj je imel Volkswagen Passat SS in njegove tehnične lastnosti. Kot lahko vidite, lahko pod lepo lupino skrijete pasti. To je nezanesljiva škatla DSG, ki jo je težko konstruirati, popravila, ki jih je mogoče opraviti daleč od vsakega servisa.

  Sorodne publikacije