Kako odkleniti račun na Instagramu? Osnovni koraki

Račun Intagram je na voljo večini uporabnikov interneta. Omeniti je treba, da je vse več podjetij začelo uporabljati to socialno mrežo za promocijo svojih izdelkov ali storitev. Vendar pa agresivno trženje lahko vodi do potrebe po iskanju odgovora na vprašanje "Kako odkleniti račun z Instagramom?". Pripravljeni smo vam pomagati pri pridobivanju potrebnih informacij.

Kaj lahko blok računa?

Previdno preberite pravila o storitvah. Navedli so, da ne smejo uporabljati omrežja Instagram. Priporočila vključujejo naslednje točke:


 • Ne morete objavljati fotografij ali videoposnetkov pornografske vsebine. Če uporabnik ne želi nadaljevati z iskanjem odgovora na vprašanje »Kako odkleniti račun na Instagramu?« V vseh iskalnikih morate izbrisati fotografijo preveč navadnega načrta.
 • Seveda je prepovedano razširjati informacije, ki bi lahko ogrozile drugo osebo.
 • Prav tako je logično, da ni vredno predlagati delovnih mest, ki vsebujejo namige o pedofiliji, nasilju ali teroristični dejavnosti.
 • Pogosto, da ne bi iskali odgovora na vprašanje: "Kako odkleniti račun na Instagramu?", Je dovolj, da uporabimo ta preprosta in logična pravila. Vendar pa ni vedno vse gladko.

  Eden izmed najbolj priljubljenih razlogov za blokiranje

  Pred iskanjem načina za odklepanje računa na Instagramu morate razumeti razloge za zaklepanje. Eno izmed najpogostejših lahko pripišemo prekomerni aktivnosti. Kaj to pomeni? To ni zasebni obisksocialno omrežje. Vendar pa pri uporabi posebnih programov nekateri želijo povečati priljubljenost svoje strani. Ta korak lahko povzroči blokiranje računa.


  Takšne nelegitimne metode lahko vključujejo naročniške povezave ali naročnike. To pomeni, da uporabnik zavestno podpiše na svojem profilu veliko "levih" strani. Možno je tudi, da je stran, ki jo je blokiral Instagram, naročila na ogromno število uporabnikov storitve. Priseganje mečev je tudi prepovedano dejanje. To je kaznivo v mnogih socialnih omrežjih. Po odkritju razloga za zaprtje strani lahko ugotovite, kako odklenete račun na Instagramu po začasni blokadi. Obstaja še en razlog za zaklepanje računa. Gre za pošiljanje neželene pošte. Obsesivno oglaševanje je lahko nadležno. Zato lahko drugi uporabniki na stran pošljejo pritožbe. Enako velja za situacijo, ko imetnik računa uporablja fotografije drugih ljudi. Imetnik pravice ima pravico napisati pritožbo. Seveda je v tem primeru račun storilca hitro blokiran. Zelo težko ga bo obnoviti.

  Če je Instagram blokiral račun. Kako odkleniti?

  Za začetek se obrnite na tehnično podporo za storitev. Verjetno obstaja več naslovov, ki jih lahko napišete. Izkušeni uporabniki priporočajo, da se preko Instagram-a na Facebooku obrnete na predstavnike Instagram mreže. To pomaga, da ne dobijo bogged navzdol scammers. Po prijavi za tehnično podporo morate pravilno pojasniti, zakaj bi moral biti računOdklenjeno Najpogosteje zahteve po odstranitvi ključavnice, če so bila kršena pravila, ne bodo upoštevane. Zato moramo iti na naslednji korak.

  Kako odkleniti stran?

  Kljub temu, kako odkleniti Instagram račun po začasnem bloku? To storite tako, da označite, da je bila stran zlomljena. To je kriva za tragedijo kršitve ne lastnika strani in nekaj kršitelja. Ta korak je eden redkih, ki pomaga ohraniti vašo staro stran. Tukaj mora uporabnik odgovoriti na več vprašanj:
 • E-pošta. To je potrebno za potrditev prijave na vašo stran.
 • Ime strani je podpisano z. Podati je treba ime računa, ki ga želite odblokirati.
 • E-poštni naslov, na katerega je račun pripet. Omeniti velja, da lahko sovpada z zgoraj navedenim naslovom.
 • Poleg tega je treba opozoriti, da račun pripada posamezniku ali ločeni družbi.
 • Na koncu je treba opozoriti, da je uporabnik sam ustvaril svoj račun.
 • Komercialna organizacija

  Kako odkleniti Intagram račun po blokiranju, če stran pripada podjetju? Da bi to naredili, morate zagotoviti več dokumentov. Ti vključujejo:
 • dovoljenje za opravljanje dejavnosti;
 • izjava;
 • potrdilo o registraciji podjetja;
 • statut podjetja.
 • Po predložitvi vseh dokumentov lahko predstavniki socialne mreže razmislijo o tem, ali naj sprostijo stran podjetja. V drugem postopku se prepoved odstranitve ne razlikuje od ukrepov za posameznike.

  Končni koraki

  Ko odgovorite na vsa vprašanja, jih morate poslati tehnični podpori. Po nekaj urah vam bo uporabnik poslal samodejno sporočilo. Najpogosteje je odgovor samodejen, ima standardno besedilo. V tem primeru mora uporabnik ponastaviti fotografijo, ki ima list papirja. Po drugi strani pa zapišejo uporabniško ime in kodo, poslano v sporočilu. Podate lahko tudi svoje ime. To bo poudarilo resnost lastnika strani. Lahko pustite tudi komentar, ki opisuje vašo težavo. Priporočljivo je navesti, da niso bila kršena nobena pravila. Ostaja samo čakati na odgovor tehnične podpore. Včasih lahko traja več kot en teden. Vendar pa podpora deluje hitro. Ali lahko odklenem račun na Instagramu? Lahko. Obračanje strani po blokiranju je povsem realno. Vendar pa je bolje, da ne pride do takšnih razmer, drugače bo moral porabiti čas in živce.

  Sorodne publikacije