Mount in Blade Warband: Kako postati kralj. Goljufije, goljufa, kode in priporočila

Vsi uporabniki in hard-core igralci se zanimajo za igro Mount in Blade Warband, kako postati kralj. Če so se že seznanili z mehaniko in zbrali svoje močne nevezanosti, je to naloga, ki se postavlja v ospredje. Samo za nekaj minut ne bo uspelo. Morali bomo iskati načine, kako prepoznati njihovo veličastnost med gospodarji in navadnimi državljani. Dolga pot do prestola in krone je vredna truda, ker bo prinesla slavo, užitek za svoj ponos.

Opis igre

Če je igralec prvič namestil Mount in Blade Warband, kako postati kralj, ga ne bi smelo zanimati. On je navaden podrejen enemu od petih kraljev, ki si delijo ozemlje države Calradia. Igralec mora med seboj premagati, da bi postal mojster in dokončal akcijo. Pomembna značilnost je prisotnost njihove ekipe in priložnost za samostojno sodelovanje v boju. Junak mora biti opremljen z oklepom, oborožen z orožjem, da bi v bitki prevladal nad sovražniki. Obleganje trdnjave je podobno srednjeveškemu napadu, saj je to obdobje zgodovine razvijalcev kot osnova. Obstaja možnost diplomacije, spletk, upora in še veliko več. Uspete lahko le s preučevanjem vsakega posameznega vidika igre.

Swadia kraljestvo

Splošni zemljevid polotoka Calradia je razdeljen na pet ločenih držav. Eden od njih je Swadia, ki uporabnike pritegne s svojimi prostori. Škof teh dežel ima največ vojakov, zlata in virov. Zato so igralciišče pot do Mount Blade Warband, kako postati kralj Swaddy. Na žalost ta funkcija ni predvidena, saj prebivalci ne bodo nikoli imenovali osvajalca.

Pozorni igralci so poskušali eksperimentirati z uporom, ko je prišlo do napada na lastništvo in poslano pismo kralju. Škof bodisi odda zemljišče ali se bori z vami. Preverjeno je bilo, da tudi s prevladujočimi silami za dosego prestola ne bo uspelo. Atentat na kralja tudi ne bo pomagal zagotoviti priznanja državljanov, potem pa bo moral obsojenca zapustiti z zakonsko zvezo. To stanje se drži drugih metod in rezultat je presenetljiv tudi brez nazivnega naslova.

Temelji svojega lastnega kraljestva

Če ne veste, kako postati kralj na Mount Mount in Blade Warband, potem bodite pozorni na možnost vzpostavitve lastne države. Od tod se vsekakor začne pot do krone. Preden vzpostavite državo, morate razumeti, da se boste takoj znašli pod očmi močnih sosedov. To je priporočljivo le, če je igralec samozavesten v svoje sposobnosti.

Možno je, da se pet velikih sil Calradie takoj odloči za napad. Ne morejo dovoliti širitve nove države na račun njihovega ozemlja, ker bo zmanjšala njihovo bonitetno oceno in odvzela izkupiček od osvojenih dežel. Hkrati bo ustvarjena država prekinila diplomatsko ravnovesje in, da ne bi sklepali sindikatov, bodo sosedje začeli napad. Zadnji argument v tem primeru bo moč. Zaradi majhnega zagonskega območja vas bodo obravnavali kot lahek plen.Če se ti argumenti ne zdijo nevarni, začnite graditi svoje kraljestvo na Mount Blade. Dovolj je, da se odreče svojemu gospodarju in začnejo osvojiti ozemlje. Po tem se moramo osredotočiti na popularno priznanje.

Prvi način, kako postati kralj

V skladu s starodavno poroko o poroki kraljeva hči zagotavlja prihodnost pravice do prestola. Težava je v tem, da niti ne spadajo v oči navadnim vitezom. Iz tega je prišla legenda, da lepe dame čakajo na daritev rok in src, ne obstaja v Mount in Blade Warband. Kako postati kralj v tej brezupni situaciji, igralci ne razumejo, ker dejansko hčerke dejansko obstajajo.

Poiščite barde v mestnih konobah in se naučite obrti branja poezije. Med pogovorom bodo pisci povedali, da videti kraljeve hčere ne more biti na običajen dan. Edini primeren trenutek za to je praznik. Zdelo se bo le, če bo mnenje dame o igralcu 10 ali več. Ob naslednjem obisku mesta bo znak "poskusite obiskati gospo". Na pragu se boste srečali z varuško in vas bo zavrnila zaradi nedavnega dneva na počitnicah. Ta lik razkriva skrivnost o še eni militantni navijačici. Treba ga je poklicati v dvoboj in zmagati. V nadaljevanju je niz standardnih dejanj za osvajanje dekletovega srca, nato pa tudi sama poroka. Po tem bo v mestih igralca pod imenom "Vaše veličanstvo" in "naš kralj".

Drugi način za pridobitev naslova

Če igralec išče pot na Mount in Blade Warband, kako postati kralj z osvajanji, potem je idealen za boj za svojedržavo. Vredno je biti pripravljen na zgoraj omenjene nevarnosti, če pa igralec misli, da je pripravljen, se počivajte od pokroviteljev in poiščite lahek grad. Najbolje je, da izberete ozemlje v žrebanju, da ne boste brez obrambe proti vsem sovražnikom naenkrat. Potem se sprejme odločitev, da postane kralj, spremljevalci pa gredo v mestne konobe. Ti ljudje bodo igrali vlogo čenca in povedali državljanom Calrada o novem kralju.

Ob vrnitvi bo vsaka izmed njih prinesla +3 pravice na prestol. S petnajstimi gospodarji se bo obrnil na vašo stran. Potem začnemo premagovati majhne države in poskušamo pridobiti 30 enot pravice na prestol. Če bo to uspelo, vas bodo ljudje prepoznali kot kralja in gospodje se bodo obrnili na "Vaše veličanstvo".

Nevihta krone

Najhitrejši način za ustvarjanje velike moči in doseganje naslova je izdati svojo frakcijo. To je lažje kot imeti kralja v Mount in Blade Warband (kode so izključene), samo ne. Skrivnost je v tem, da najdemo baraba in premagamo majhen grad, ki ga poslušate. Potem, na začetku tega lažnega gospodarja, potiskajte korak za korakom ozemlje države. Pred začetkom je priporočljivo sestaviti dvesto izločenih vitezov in imeti ženo. Potem se bo obleganje gradu in vsaka bitka zdelo duhovito. Ko se frakcija malo poslabša, vzemite fest, kjer boste imeli priložnost urediti pokol. Bitka bo ena najbolj zapletenih v celotni akciji, toda ko bo igralec samodejno zmagalvsa mesta bodo šla čez. Nato zberemo spremljevalce in jih pošljemo v druge dežele, da dvignemo pravico do prestola. Padla frakcija naj zapusti eno mesto in z njimi sklene mir. Postopoma bodo vsi vaši gospodarji prešli na začetek in potem lahko končate z osvajanjem. Po priznanju kralja obstajajo velike priložnosti za nadaljnje ukrepanje in vsakdo bo lahko sam izbral svojo pot.

Kode za igro

V Mount Blade kodi goljufije lahko vnesete neposredno preko konzole. Če želite dovoliti uporabo gesel, morate v meniju »Start« naložiti dodatne datoteke. Zdaj v igri lahko aktivirate različne pomožne funkcije s posebnimi kombinacijami. Na primer, v oknu z lastnostmi pritisnite tipki CTRL + X in 1000 točk izkušenj bo dodanih junaku. Ista kombinacija odprtega inventarja doda 1.000 zlata. Uporaba kod je neomejena, število vnosov pa je odvisno samo od igralca. Igralec ima tudi možnost, da kontrolira lik v bitki na začetku računalnika, da omami sovražnike, da takoj napolni ekipo. Ta seznam se ne konča, ker različni nabori goljufij nosi drugo funkcionalnost.

Splošni nasveti

Če ste že ugotovili, kako postati kralj na Mount Blade, je čas, da se osredotočite na glavne točke. Najprej gre za finance. Če sledite drugi metodi (ustvarjanje države), potem lahko pridobljena enota vzame veliko več denarja, kot bo prinesla davke. Urejajte trgovino, pljujte prikolice po cestah in razširite državo. Prav tako ni pomembnone upoštevajte vpliva na gospoda. Če v bitki padejo v igralčevo ujetništvo, jih je bolje pustiti. Avtoriteta med podrejenimi se bo povečala in sovražnikovi plemiči bodo lahko pritegnili. Izkazalo se bo, da so nezadovoljni s kraljem, in s pomočjo povezav spremljevalcev jih lahko potegnete na svojo stran. Več ko bo lordov, lažje bo upravljati novo državo, število prihodkov pa se bo znatno povečalo. Pridobite slavo in avtoriteto s pametnim pristopom, kajti igra vam omogoča, da to storite.

Sorodne publikacije