Pralni stroj Bosch MAXX 4: Navodila za uporabo

Vsak znani Bosh proizvajalec, preden uvaja svet v naslednjo novost, ne opravlja le veliko preskusov, ampak uporablja tudi vse razpoložljive tehnike za zagotavljanje maksimalne varnosti. Da bi pralni stroj MAXX 4 čim bolj zadostil svojemu lastniku, vsebuje paket podrobno navodilo, ki pomaga zagotoviti pravilno nego in uporabo. Omeniti je treba, da nekateri ljudje lažje razumejo predstavljeno gradivo z vizualizacijo, zato so skicirane risbe posebej zasnovane za pojasnjevanje pomembnih vprašanj. Toda preden začnete uporabljati napravo, se morate seznaniti z Boschevo varnostjo in splošnimi pravili in smernicami.
Varno delovanje

V skladu z navodili za pralni stroj Bosch MAXX 4:
 • Naprava mora biti priključena na hladno vodo. Modelna linija je namenjena samo za uporabo doma.
 • Majhnim otrokom in hišnim ljubljenčkom na napravo ni priporočljivo.
 • Segrevanje stekla zaščitnega pokrova med pranjem lahko doseže visoke temperature, zato se med postopkom ni priporočljivo dotikati.
 • Z suhimi rokami se lahko dotaknete samo krmilnega sistema in električnega kabla pralnega stroja.
 • Za zmanjšanje verjetnosti predčasne okvare naprave in škode za zdravje potrošnikov je treba upoštevati vsa pravila delovanjaNaprava je opisana v priročniku za Bosch MAXX 4.

  Postopek namestitve: funkcije

  Ko pralni stroj prinese domov, morate najprej odstraniti transportne vijake. Praviloma so nameščeni v skladišču, da se ohrani ustrezno stanje notranjih delov. Najpogosteje se uporabljajo štirje vijaki. Če se jih želite znebiti, morate uporabiti SW 13.


  Pri priključitvi, po navodilih za pralni stroj Bosch MAXX 4, lahko cev priključite na vodno cev na dva načina: bodisi z ločeno cevjo bodisi z mešalom, ki se nahaja v kadi ali umivalniku v kuhinji. V vsakem primeru mora biti cev za polnjenje zategnjena na poseben čaj. Drugi del je pritrjen na stroj. Kot je za organizacijo tuš, v vsakem primeru, mora biti odprtina na razdalji vsaj 60 cm od začetka tla. Nujno je treba uporabiti sponko, ki bo pomagala zmanjšati verjetnost uhajanja. V skladu z navodili za Bosch MAXX 4 WFC 2060 mora biti namestitev izvedena na ravni. V ta namen bo ustrezal poseben gradbeni ravnalo ali običajen kozarec z vodo. Največji naklon ne sme biti večji od 2 stopinj.

  Prvi zagon

  Proizvajalec Bosch MAXX 4 navodil za uporabo priporoča prvi zagon naprave brez pranja. To lahko storite s posebnim zagonom ali navadnim praškom za detergente. Sestava pade v glavni umivalnik in zažene standardni cikel v programu"Bombaž 60". Takšni ukrepi bodo omogočili čiščenje pralnega stroja iz proizvodnje umazanije in ga pripravili za nalaganje perila.

  Programi in funkcije modelne serije

  Tukaj je izbira zahtevanega programa opremljena z univerzalnim ročajem, ki se vrti v obe smeri. Ko govorimo o funkcionalnosti MAXX 4, se lahko spopademo z resnimi in starimi onesnaženostmi, operemo občutljive stvari in otroška oblačila, športno strelivo in celo čevlje z različnimi načini. In čeprav ima vsak način lastno temperaturo, se lahko vsi potrebni parametri po potrebi spremenijo neodvisno.
  Postopek izpiranja in stiskanja lahko sprožite tudi posamično. Vse je odvisno od nalog, ki jih dodeli uporabnik. Poleg tega stroj ne močno vibrira, število vrtljajev se lahko zmanjša na 600. Toda v tem primeru bo spodnje perilo bolj nasičeno z vlago. Če je stvar občutljiva, bo vedno potrebno opraviti dodatno izpiranje. Način hitrega pranja se praviloma uporablja, če je treba oblačila ali perilo osvežiti. V priročniku za Bosch MAXX 4 WFC 2063 OE lahko podrobneje vidite tabelo, kjer je določen čas za vsak način. Najdaljši čas pranja je 135 minut.

  Zagon

  Za tiste, ki imajo ta model prvi pralni stroj, začetek pranja ne bo preveč dela. Kot splošno pravilo, se morate prepričati, da je res priključen na napajanje. Zgodi se, da se potrošniki mudi, da bi naredili napake pri izbiriprogrami pranja. Ne obupajte, ker je mogoče izbrati drug način. Za to morate narediti naslednje:
 • Gumb za izbiro programa premaknite na ničlo.
 • Počakamo nekaj sekund, nato izberemo program, ki je bil načrtovan za uporabo prej.
 • Pritisnite start - in pralni stroj začne postopek v skladu z na novo izbranim načinom.
 • Nega

  V navodilih za Bosch MAXX 4 proizvajalec opozarja, da bo naprava trajala dlje, če je ustrezno poskrbljeno. Prav tako je pomembno, da ga uporabljate samo za predvideni namen.
  Pri dozatorjih, kjer se namesti pralni prašek, je treba redno izpirati tudi balzam za perilo, ker se premaz sčasoma oblikuje, prašek ne bo popolnoma izpran iz prostora. Praviloma je treba postopek ponoviti vsake štiri mesece.
  Bosch MAXX 4 po navodilih ni priporočljiv za pranje z neodobrenimi pralnimi stroji. Na primer, praški za ročno pranje ustvarjajo obilo pene. Prav tako ni mogoče uporabiti mila za nafto za drobno milo - lahko zlepi prašno past. Samo natančna skladnost z navodili Boscha MAXX 4 vam omogoča, da cenite vse prednosti in kvalitativno montažo opreme vodilnega proizvajalca gospodinjskih aparatov.

  Sorodne publikacije