Pametni telefon ASUS ZenFone 3 Max: funkcije, pregledi, pregledi

Asus je domačemu kupcu dobro znan. Računalnike te blagovne znamke uporablja veliko število ljudi. Vendar pa se poleg tega vrsta tehnologije podjetja ukvarja z izdajo pametnih telefonov. Serija modelov ima naprave srednjega razreda, kot tudi premium razred. Junak tega pregleda bo naprava ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL. Razvijalec uporablja, čeprav ne najmočnejši, vendar zelo konkurenčno opremo. Proizvajalec je posebno pozornost namenil trajanju avtonomnega dela. Tudi kupci se zanimajo za zmožnosti glavne kamere. V okviru tega članka bomo razpravljali o značilnostih naprave in lastnikih povratnih informacij.
Paket

ASUS ZenFone 3 Max Pregled Začnimo z opisom niza komponent. Po mnenju nekaterih uporabnikov je embalaža tega modela dokaj skromna. Narejen je iz mat tankih kartonov. Škatla je majhna. Ima sam pametni telefon. Na voljo je tudi kabel za prenos podatkov in polnjenje (USB), napajalnik z napetostjo 5V /2A. Glede na to, da v tem modelu zadnji pokrov telefona ni odstranjen, je sedem kartic nameščenih v posebnem pladnju. Da bi ga odprli, je zagotovljena posebna sponka za ključe, ki jo proizvajalec priskrbi v kompletu. Obstaja tudi OTG adapter. Uporablja se za povezovanje drugih naprav s pametnim telefonom za polnjenje. Na žalost ta proizvajalec v tovarni ne ponuja ohišja ASUS ZenFone 3 Max. Prav tako morajo kupiti domačekupca in slušalk. Vendar pa njihova izbira ne bo problem, saj pametni telefon podpira vse standardne naprave, opremljene s 35 mm vtičem. Prav tako ne preprečite takojšnje izbire filma za zaščito zaslona. Čeprav je naprava opremljena z modernim steklom 2,5 D, bo njegova uporaba preprečevala majhne praske.Oblikovanje

Videz tega modela je prijeten za mnoge kupce. Naprava je zaradi okroglih obrazov videti zelo urejena. Njegove dimenzije so več kot standardne za napravo s prikazom 52 palcev - 1495 x 737 x 855 mm. Teža naprave je majhna - 148 g. V roki je udobna, tudi pri dolgotrajni uporabi ni občutka za gravitacijo. ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL je predstavljen v treh barvnih rešitvah. Kupec lahko izbere srebrn, zlati ali temno sivi model. Vse možnosti so precej privlačne. Idealne so tako za moške kot za ženske. Na sprednji plošči je vse narejeno v standardni obliki. Večina zaslona (75%). Zaščitena je s kozarcem 2,5 D. Nedvomna prednost je tanek okvir, katerega širina je nekoliko večja od 2 mm, na vrhu plošče pa so senzorji, zvočnik, prekrit z drobno mrežico, sprednja kamera. Prednosti vključujejo prisotnost LED indikatorja, ki lastnika obvesti o zamujenih dogodkih. Pod zaslonom ni standardne nadzorne plošče namesto logotipa podjetja. Tipke se nahajajo neposredno na zaslonu.

Leve strani so postale mesto za lokacijo hibridnega pladnja. On jeSestavljen je iz dveh rež, ki so namenjeni za namestitev "sedem" in pomnilniške kartice. Tipke za zaklepanje in nastavljanje glasnosti so na običajnem mestu - na desni strani. Po mnenju večine kupcev imajo rahlo lego in so zaradi zaobljene površine zelo udobne. Na vrhu telefona ASUS ZenFone 3 Max lahko vidite priključek za povezovanje zvočnih naprav. Njegova oblika je "mini-jack". Na nasprotni strani imajo razvijalci vrata microUSB in luknjo za mikrofon. V vsakem primeru, ergonomija ni povzročila pritožb uporabnikov, tako da lahko varno rečemo, da je ta pametni telefon zelo primeren za uporabo. Zadnji pokrov je iz kovine. V zgornjem in spodnjem delu so plastični vložki, ki se po barvi ne razlikujejo od glavne površine. Tukaj je proizvajalec prinesel izbruh, optični bralnik prstnih odtisov, lečo glavne kamere in pomožni mikrofon. Vsi elementi so dobro kombinirani. Na dnu je stereo zvočnik, nad katerim je naslikan logotip podjetja.

Zaslon

Glavni element vsakega pametnega telefona je zaslon. Ali je mogoče pripisati prednosti ASUS ZenFone 3 Max? Značilnosti zaslona v celoti ustrezajo sodobnim zahtevam. 52-palčni zaslon prikazuje sliko z ločljivostjo HD. Svetlost in barvni prenos na visoki ravni. Proizvajalec je v specifikacijah navedel, da je gostota slikovnih pik 282 ppi. Ko delate, je razdelitev v "kvadrate" nevidna. Na ulici lahko vsak lastnik oceni lastnosti zaslona proti bleščanju. Z neposredno sončno svetlobo ostanejo informacijeberljivo. Tudi delo senzorjev osvetlitve ni bilo povzročeno. Samodejni nadzor svetlosti deluje hitro, brez zamud. Proizvajalec ni pozabil uporabe oleofobnega premaza, ki preprečuje kopičenje prstnih odtisov. Ta model ima multitouch, zasnovan za 5 hkratnih dotikov. Treba je omeniti, da proizvajalec namesti visoko kakovostne senzorje na svoje telefone. Zaslon na dotik deluje nežno, z dobro tovarniško kalibracijo.

Kamere

Opisuje značilnosti ASUS ZenFone 3 Max, vendar ne moremo le paziti na fotoaparat. Glavna ima ločljivost 13 milijonov slikovnih pik. Razvijalci so namestili Largan objektiv. 5-slojna leča zagotavlja odlično kakovost fotografiranja. Hitrost zaklopa je trenutna. Mnogi uporabniki so predstavili tehnologijo blagovne znamke PixelMaster. Omogoča enostavno snemanje samodejnega ostrenja. Deluje hitro in natančno. Raven podrobnosti je visoka, ravnovesje beline je pravilno. Edina stvar, ki jo lahko pripišemo slabostim, je ozek dinamični razpon. V nasprotnem primeru so fotografije tudi pri slabi osvetlitvi sprejemljive kakovosti. Presenetljivo je, da 5-megapixel sprednja kamera tudi ni povzročila veliko pritožb. S svojo pomočjo lahko naredite precej dostojne slike. Prenos barv in podrobnosti, čeprav slabše od glavnega, pa v celoti ustrezata cenovni kategoriji naprave.

Učinkovitost

Čas je, da ugotovite, za kaj je sposoben ASUS ZenFone 3 Max. Značilnosti procesorja MediaTek MT6737T ne moremo imenovati dovolj zmogljivo, vendar bo naprava z vsemi nalogami v redu.Nastavitev sodobnih aplikacij ni problem, saj 64-bitni sistem ponuja velike priložnosti, vendar je treba upoštevati, da 3D igre verjetno ne bodo delale na maksimalnih nastavitvah grafike. Sam čipov pripada proračunskim napravam. Izdelana je iz 28 nm procesne tehnologije. Uporabljajo se štirje računalniški elementi tipa Cortex-A53. Pri največji obremenitvi doseže taktna frekvenca 1440 MHz. V vlogi koprocesorja je bila grafična kartica Mali-T720. Grafični pospeševalnik zagotavlja dostojno delo stroja. Kupec je opremljen z dvema različicama ASUS ZenFone 3 Max: 32Gb, 16Gb. V slednjem primeru ima naprava 2 GB RAM-a. Pogojno je ta model "najmlajši". V "starejši" različici lahko uporabnik dela z "RAM" v 3Gb. Uporabniki v svojih pripombah opozarjajo na dejstvo, da je naprava popolnoma kos vsakodnevnim nalogam. On ni neločljivo obešen in sistem zruši. Vendar pa se lahko pri delu z aplikacijami, ki zahtevajo veliko virov, težave pojavijo. Razlog za to ni zelo močan model glavnega procesorja.

Avtonomija

Glavna prednost lastnosti baterije ASUS ZenFone 3 Max. Na podlagi tega merila so glavni poudarek namenili razvijalcem. Ta model telefona se lahko uporablja kot prenosna baterija za druge naprave. Baterija sama je namenjena za 4100 čarovnik. Proizvajalec je zagotovil, da je pametni telefon sposoben predvajati video za 15 ur in delati v pogovoru za 20 ur. Presenetljivo, vendar je v spontanem načinu telefon sposobendelajo približno 3 dni. Seveda pa se bo s povečanjem obremenitve ta izraz zmanjšal.

Programska oprema

Kateri operacijski sistem deluje v ASUS ZenFone 3 Max? Sedma različica za Android. Seveda, proizvajalec uporablja ZenUI firmware. Kaj lahko rečete o tem? Po mnenju večine uporabnikov je najuspešnejši v primerjavi z drugimi vmesniki. Združuje preproste nastavitve, lepe namizne zasnove, ne skriva prvotnega Android stila, enostaven za uporabo, veliko srečnih "čipov". V komentarjih lahko vidite, da ta vmesnik ureja uporabnike ne samo z estetske strani, ampak tudi iz praktičnega.

Mnenja

Za zaključek pregleda ASUS ZenFone 3 Max, morate pregledati lastniške ocene. V večini primerov mnogi uporabniki menijo, da je ta pametni telefon v vseh pogledih dober. On je seveda daleč od vodilnega, a ne slabše kakovosti. Glavne prednosti so:
 • Uravnoteženo "železo".
 • Elegantna oblika.
 • Udobna lupina.
 • Odlična baterija.
 • Kvalitativni materiali.
 • Ugodna cena ob upoštevanju ugledne blagovne znamke (približno 12–13 tisoč rubljev).
 • Na žalost ima tudi telefon ASUS ZenFone 3 Max pomanjkljivosti. Izberite glavno:
 • Relativno majhen indikator gostote slikovnih pik.
 • Nizka zmogljivost.
 • Ni možnosti hitrega polnjenja.
 • Sorodne publikacije