iPhone se ne sinhronizira z iTunes: zakaj je ta težava in kako jo popraviti?

Naprave Apple, kot sta iPhone in iPad v povezavi s programskimi izdelki, veljajo za enega najbolj zanesljivih. Kljub temu pa niso zavarovane pred napakami. Zlasti glasba iz iTunes na iPhone-u včasih ni sinhronizirana. Razlogov je lahko precej. To je še posebej opazno, ko se naprava Apple poveže z računalnikom ali prenosnim računalnikom z operacijskim sistemom Windows. Toda problem je mogoče rešiti. Spodaj so najlažji načini za reševanje te vrste napak.


iPhone se ne sinhronizira z iTunes: zakaj?

Prvi problem, ki čaka na lastnika naprave Apple, je, da Windows nima ali ne namesti ustreznega gonilnika naprave. Jezik ne namerava inicializirati istega iPhone-a kot naprave USB v smislu prepoznavanja informacij na notranjem pogonu.
Problem je predvsem v tem, da se program za nadzor iTunes ni mogel povezati z iPhone, ko je poskušal vzpostaviti komunikacijsko sejo. In to je lahko posledica dejstva, da program "ugriza" sam. Najlažji način je, da znova namestite iTunes z uradnim namestitvenim programom za Windows, ki ga prenesete s strani razvijalca ali iz AppStore.

Sinhronizacija glasbe iz iTunes na iPhone: kaj naj storim najprej?

Ampak to so samo računalniški programi. Vendar se zgodi, da se iPhone ne sinhronizira z iTunes (napaka 54) neposredno na mobilnem pripomočku.
Proizvajalec sam priporoča ponovno zagon naprave,združite datoteke v knjižnici (z majhnimi deli), izbrišite vsebino in jo prikličete tako, da jo odstranite iz datoteke PDF. Morda je težava v tem, da se iPhone ne sinhronizira z iTunes in bo rešen. Vendar pa je treba upoštevati nekatere druge točke.


Ponovna odobritev

V nekaterih primerih lahko pride do napake pri avtorizaciji. Zdi se, da naprava vzpostavlja povezavo, v resnici pa se to ne zgodi. Za odpravo teh zrušitev se morate odjaviti iz računa in se znova prijaviti. V skrajnem primeru je treba odstraniti "predpomnilnik" in ga pri ponovnem zagonu ponovno določiti. Včasih pomaga.

Odpravljanje težav z brezžično povezavo

Slabše, če se iPhone ne sinhronizira z iTunes preko WiFi. Tukaj boste morali preveriti omrežne nastavitve neposredno v sistemu Windows z namestitvijo pravilnih parametrov protokola TCP /IP različice 4 (v4), ki se trenutno najbolj uporablja (različica IPv6 še ni prišla do nas).
V najpreprostejšem primeru morate naslov nastaviti na stroj, včasih pa lahko uporabite Googlove storitve, ki so štiri do osem ali dve osem in dve, da določite parametre DNS.

Ponastavite in ponovno namestite operacijski sistem

Če se pojavi napaka, ki pokaže, da iTunes ni mogel vzpostaviti povezave z iPhoneom, lahko poskusite narediti splošno sesutje. To storite tako, da uporabite meni in možnosti za brisanje osebnih podatkovglavni del.
Če in potem pride do situacije, ko se iPhone ne sinhronizira z iTunes, bo moral uporabiti strožje metode.
V tem primeru morate zapreti vse programe in priklicati aplikacijo Finder na računalniku Apple ali PC in nato pritisniti Ctrl + Cmd + G za tipkovnico Apple (za Windows ne deluje), kjer želite pisati /var /db /zaklepanje (deblokiranje). V sistemu Windows se lahko še vedno poskusite prijaviti v imenik AppData, ki je skrit, in odstranite Appleov imenik od tam, vendar se to ne zdi najboljša možnost.

Sklep

Kot je razvidno iz vsega zgoraj navedenega, se lahko vprašanje, zakaj se iPhone ne sinhronizira z iTunes, šteje za izčrpano. Dejansko v večini primerov ni treba zateči k popolni ponovni namestitvi sistema ali prenosu nove firmware. Dovolj bo zgoraj opisanih metod. Ni dovolj, morda, in preprosto ponovno zagon naprave bo pomagalo. Torej ponovna namestitev programske opreme v obliki apleta na vašem telefonu in računalniku iz operacijskega sistema Windows prav tako ne vpliva. Po drugi strani pa, če vse zgoraj navedene metode ne pomagajo ali sinhronizirajo glasbe iz iTunes-a na iPhone, je zadovoljstvo s tem, kar je na voljo, tudi ni vredno. Vsaj najpreprostejša rešitev se lahko imenuje odstranitev programa iTunes iz računalnika Windows na krovu (in to je popolnoma nepomembno, katera verzija) in ponovna namestitev, nato pa se prijavite na račun prek obstoječe AppleID. Če govorite o sistemu Windows, boste v nekaterih primerih morali odstraniti posodobitve, ki povzročajo podobne napake. To lahko storite skoziv ustreznem meniju "Nadzorna plošča", s funkcijo odstranjevanja najnovejših nastavitev. Ampak na iphone sam bo moral ponovno zagnati (to je vsaj). V drugem se zdi, da ni posebnih težav. Situacija je v tem, da se lahko problemska naprava ponovno zažene ali pa se program ponovno namesti tako na pametnem telefonu kot na računalniku. V drugem, kot je že jasno, ni težav. Najnovejša različica iOS-a ni vredna prenosa, še posebej, ker iste štiri različice iPhone-a ne podpirajo nadgradenj. Potrebujete to? Torej, milo rečeno, lahko "utopi" pametni telefon.
Načeloma pa je mogoče sistem popraviti in je zelo preprost. V ta namen sledite zgornjim priporočilom. In sam problem, ki vzpostavlja povezavo med mobilno napravo in računalnikom, ostaja za uporabnika. V vsakem primeru je mogoče najti akcijski načrt. Ampak najprej ga ponovno zaženi. Poudarek je na tem. Poleg tega lahko znova namestite sam program ali njegovo nadgradnjo in rešite nekatere težave, povezane s pomanjkanjem sinhronizacije.

Sorodne publikacije