Prenosni računalnik ACER Aspire 4315. Specifikacije, destinacije in pregledi

Prenosni računalnik ACER Aspire 4315 je proizvajalec uradno predstavil leta 2007. Njegove glavne značilnosti so dolga življenjska doba baterije in sposobnost izvajanja najpreprostejših nalog. Možnosti tega modela mobilnega računalnika bodo temeljito obravnavane v preglednem članku, ki ga predlagate.

Oznaka tega modela prenosnega računalnika

Tehnične specifikacije ACER Aspire 4315 je bil prvotno klasificiran kot prenosna računalniška skupina z nizko hitrostjo. Zato lahko takšen računalnik obdeluje le najbolj preprosto programsko kodo. To pomeni, da bo podoben prenosni računalnik popolnoma deloval z besedilnimi dokumenti, preglednicami, spletnimi stranmi in celo z reprodukcijo različnih medijskih datotek. Poleg tega je mogoče ta seznam čim bolj dopolniti s preprostimi igračami. Toda programska oprema, bogata z viri, na takšnem prenosnem računalniku ne bo niti zagnana. Ampak vse to velja za programsko opremo 2007. Zdaj je ta prenosni računalnik postal elektronski pisalni stroj. To pomeni, da je primeren za tipkanje in obdelavo besedila. Druge najbolj preproste naloge, ki jih še ne more rešiti.


Paket

Seznam dobaviteljev ACER Aspire 4315 je sestavljen iz naslednjih glavnih komponent:
 • prenosni računalnik z nameščeno baterijo.
 • Disk z potrebnim kompletom programske opreme za upravljanje takega računalnika.
 • Navodila za uporabo računalniške naprave v. \ Tvečjezični format.
 • Napajalna enota.
 • Garancijska kartica. Veljavnost slednjega, pa tudi v podobni odločitvi, je 1 leto.
 • Seznam pošiljk prenosnih računalnikov je dovolj in vam omogoča, da v celoti izkoristite njegove zmogljivosti takoj po nakupu.

  Značilnosti strojne opreme

  Specifikacije ACER Aspire 4315 kažejo na prisotnost mobilnega mikroprocesorja Celeron, ki ga izvaja M540. Ta čip je bil predstavljen znotraj platforme PGA478 in je vključeval samo en računalniški modul. Urna frekvenca slednjega je bila določena na 186 GHz.


  Računalnik je bil opremljen tudi z integriranim grafičnim podsistemom. Temeljil je na pospeševalniku Intel GMA950 z zelo nizko in zelo nizko zmogljivostjo. Slednji je za svoje potrebe rezerviral določeno količino sistemskega pomnilnika, ki ne sme presegati 384 MB. Skupni obseg OPERATIVNEGA pomnilnika v računalniku je bil omejen na samo 1 GB. Vrsta plošč, ki se uporablja, je DDR2, ki je delovala pri nazivni frekvenci 667 MHz. Ta prenosnik je opremljen tudi z optičnim pogonom in pogonom. Obseg slednjega je bil le 80 GB. To je, o udobno delo sodobne programske opreme sistema na takšni strojni opremi za danes je mogoče pozabiti. Enako lahko rečemo za aplikacije in pripomočke.

  Zaslon in slike

  Specifikacije prenosnika ACER Aspire 4315 so pokazale skromen 14,1-palčni zaslon. Na tem zaslonu je bila uporabljena matrika TN-Film, značilna za leto 2007. Dovoljenje je bilo omejenokar pomeni 1280 x 800. To pomeni, da je bila kakovost slike v tem primeru precej nizka, udobje igranja jezika pa ne more biti.

  Ustreznost računalnika. V vsakem primeru je prenosni računalnik ACER Aspire 4315 danes zastarel. Njegove značilnosti strojne opreme so že dolgo prenehale biti pomembne. Edina naloga, s katero se še vedno spopada, je urejanje besedilnih datotek. Zagon katerekoli druge programske opreme na njem je problematičen. Zato bi morali lastniki takšnih prenosnih računalnikov razmišljati o nakupu nove naprave. Hkrati mora biti junak tega pregleda prodan. Pregledi lastnikov te odločitve so poudarili naslednje prednosti:
 • Nizki stroški.
 • Visoka stopnja avtonomije.
 • Odlična zmogljivost tako za prvotno določene naloge.
 • Edina slaba stran tega računalnika je le ena - to je zastarela strojna platforma v tem trenutku. Torej, tak računalnik zdaj kupiti na vse neprimerno. No, lastniki takšnih prenosnih računalnikov je čas, da razmislijo o nakupu nove naprave na sodobni osnovni osnovi. Tak osebni računalnik v uporabljenem stanju se lahko proda za 2000-3000 rubljev. Poleg tega bo zelo, zelo težko narediti. Povpraševanje po takšnih prenosnih računalnikih je zdaj izredno nizko. V tej kategoriji so predstavljeni bolj donosni in zanimivi modeli mobilnih računalnikov.

  Zaključek

  Do leta 2007 je bila obravnavana računalniška naprava odlična pisarniška rešitev. Njegova strojna oprema je omogočala reševanje vseh nalog takšnega načrta. Ampak ni večveliko časa po standardih računalniške industrije. Platforma PGA478, ki je bila osnova te naprave, je potonila v pozabo in že dolgo ni pomembna. Poleg tega je omogočila obdelavo kode samo v 32-bitnem načinu računalništva. Zgoraj omenjeni ACER Aspire 4315 pravi, da je ta model prenosnika popolnoma zastarel in ne ustreza trenutnim zahtevam za prenosne računalnike.

  Sorodne publikacije