Kako prenesti 80. stopnjo v "Planet Gems" v štirih poteh?

"Planet of Gems" je igra, v kateri morate izdelati barvne diamante in kristale, tako da tvorijo vrstice iste barve. Do danes je na voljo veliko število računalniških in mobilnih iger enake vrste, vendar je ta projekt eden najboljših primerov žanra, o katerem razpravljamo. V našem članku govorimo o enem določenem trenutku, ki povzroča težave številnim igralcem. Veliko ljudi se sooča s problemom, ki ga ni mogoče rešiti sami: kako prenesti 80. stopnjo v "Planet draguljev"? In sama rešitev tega problema je posvečena temu članku.

Kakšna je kompleksnost?

Če postavite vprašanje o tem, kako skozi "Planet Gems" skozi 80. stopnjo, potem niste sami. Toda zakaj je tako zapleten? Bistvo je, da je vaš cilj snežinka, ki jo je treba spustiti navzdol. In vse bi bilo v redu, če vam ne bi bilo treba storiti v samo štirih potezah. Zato obstajajo vprašanja o tem, kako skozi "Planet draguljev" skozi 80. stopnjo.

Prehod

Čas je, da ugotovimo, kako skozi "Planet Gems" skozi 80. stopnjo. Najprej morate spremeniti snežinko na mestih z vijoličnim draguljem, da naredite kombinacijo treh kamnov. Zaradi tega lahko nato na dnu zaslona zamenjate rdeče in rumene dragulje na mestih, kar bo privedlo do zelo prijetno situacijo za vas. Na eni ravni boste prejeli dva para rumenih kamnov, med njimi pa bo še enrumeni dragulj. Zato morate v tretjem koraku takoj odstraniti pet kamnov in namesto tega prejeti bonus. No, zadnji korak je premakniti bonus pod kolono snežne kepe in ga takoj spustiti na dno. To je vse, ni nič nemogoče, ko je pred vami igra "Planet Gems". 80 stopnja je sprejeta in še vedno imate veliko razburljivih nalog, ki vas čakajo. Seveda bodo med njimi naleteli tudi tako zapleteni trenutki, vendar ne smete zamuditi rok in zavrniti sledenja igri, ker neprehodne ravni ne obstajajo!

Sorodne publikacije