TV "Telefunken": pregledi kupcev, proizvajalca in cene

Članek bo namenjen modelni paleti televizorjev "Telefunken". Pregledi njihovih lastnikov, tehnične specifikacije te skupine naprav, kot tudi univerzalni algoritem za njihovo konfiguracijo, bodo podrobneje obravnavani v nadaljevanju. Prav tako vam bomo podali kratke informacije o proizvajalcu.

O proizvajalcu

Industrijska skupina "Telefunken" je bila ustanovljena leta 1903 v Nemčiji. To podjetje je specializirano za proizvodnjo televizijske in radijske opreme ter komunikacij. Poleg tega v svojem katalogu obstajajo tako ekskluzivne naprave kot navadne, vsakdanje rešitve.


Večino časa je za drugo skupino in vključuje sodobno televizijo "Telefunken". Proizvajalec pogosto prenaša pravice na to blagovno znamko na podjetja, ki izdelujejo visoko kakovostne stroje pod nadzorom nemških strokovnjakov. Zato se nemški nadzor nad izdelavo takšnih multimedijskih centrov izvaja v celoti.

Pozicioniranje

Vsaka sodobna televizija "Telefunken" je na ravni programske opreme prikrajšana za takšno funkcijo, kot je Smart TV. To že velja, kar se nanaša na proizvajalčevo ponudbo za segment začetnih naprav. Pomembno je tudi opozoriti na dejstvo, da je tip matrike, ki se uporablja v takšnih multimedijskih napravah, trenutno zastarel v TN + Film. V tem primeru je ločljivost zaslona lahko 1366Х768 (HD format) ali 1920 × 1080 (slika ustreza specifikacijam standarda FullHD). Toda takšne tehnične lastnosti bistveno zmanjšajo stroške vseh televizorjev brez izjeme"Telefunken". Povratne informacije lastnikov potrjujejo razpoložljivost takšnih multimedijskih zabavnih prizorišč. Mlajše modele tega proizvajalca lahko kupite za 7500 rubljev, in stroški najbolj naprednih rešitev doseže 14500 rubljev.


Začetna raven

Najbolj dostopna v tem modelu je naprava, kot je TV "Telefunken", označena z LED19S64T2. Zaslonska diagonala je 195 ", maksimalni format slike pa 1366X768. Vrsta vgrajene matrike v tej multimedijski vhodni napravi je Direct LED. Največja svetlost slednje je lahko 200 cd /m 2 in je po trenutnih standardih precej nizka. lahko proizvede do 300 cd /m 2. Dinamični kontrast naprave je naveden pri 3000: 1, odzivni čas pa je 16 ms, veliko vprašanj pa kliče vgrajeni sprejemnik, deluje le z analognim PAL /SECAM in digitalnim m DVB-T2 Podpora kabelske in satelitske televizije v tem primeru ne more biti jezik. Če želite prejeti takšen alarm, morate namestiti dodatno zunanjo konzolo. Sistem zvočnikov je sestavljen iz 2 zvočnikov. Vsak od njih lahko vsak izda 5 W. To vam omogoča, da dobite v vrhunski način 10 W. Funkcionalnost vgrajene programske opreme lupine je minimalna in podpora SmartTV v tem primeru, in jezik ne more biti.

Srednji segment

Model televizorjev LED24S12T2 Telefunken sodi nominalno v srednji segment. 24 "je diagonala zaslona vza ta primer. Ločljivost te naprave je izboljšana in ena 1920X1080. To pomeni, da je kakovost slike že v skladu s standardom FullHD. Svetlost se poveča na 220 cd /m 2. Kontrast se je povečal na 5000: 1. Matrika naprave je izdelana po isti tehnologiji kot mlajši model - Direct LED. Reakcijski čas se je znatno zmanjšal in v tej odločitvi je le 65 ms.
Ponovno, specifikacije vgrajenega sprejemnika so popolnoma enake kot pri cenovno ugodnejšem modelu televizorja z manjšo diagonalo zaslona. Podpira analogne standarde PAL /SECAM in samo en digitalni DVB-T2. Če pa boste morali sprejeti satelitski signal, boste morali kupiti ločen satelitski sprejemnik. Enako se bo zgodilo, če boste morali sprejeti programe kabelske televizije. Stereosistem, tako kot programska lupina, ima popolnoma enake lastnosti kot je bil model LED19S64T2. Ugotovimo lahko, da je veliko skupnega s 19 "multimedijskim centrom in TV" Telefunken "24. Pregledi lastnikov potrjujejo visoko stopnjo podobnosti.

Najnaprednejši model

Povečana diagonala zaslona do 315 "je glavna razlika med vodilnim televizorjem Telefunken. Ocene uporabnikov vključujejo komentarje o izboljšani kakovosti slike zaradi tega. Izdelana po isti tehnologiji DirectLED, njen format slike ustreza zahtevam standarda HD in ima maksimalno ločljivost 1366X768. Zgornja meja svetlosti je povečana na 330cd /m 2, medtem ko kontrast pri predvajanju najbolj gibljivih prizorov doseže 5000: 1. Reakcijski čas je 7 ms in pogostost posodabljanja slik na zaslonu je določena na vrednost 50 Hz. Še ena resna razlika od prejšnjih dveh modelov je sposobnost programiranja lupine. V tem primeru ga dopolnjuje operacijski sistem Android in v celoti podpira funkcijo SmartTV.
Avdio podsistem ima v svoji 2 dinamiki 4 vate. To pomeni, da v znesku, ki vam omogoča, da dobite 8 vatov. Komunikacijski komplet te naprave je popolnoma uravnotežen in omogoča reševanje težav in težav. Še ena pomembna značilnost tega je razpoložljivost oddajnika WiFi.

Postopek osnovne nastavitve

Med namestitvijo televizorja Telefunken morate opraviti standardni postopek. Mnenja hkrati kažejo na dejstvo, da z njim lahko ročaj vse. Ta algoritem vključuje naslednje glavne korake:
 • razpakiranje multimedijske naprave.
 • Izvleček vseh dobavnih sestavin.
 • TV zbirka.
 • Priključitev na napajalno omrežje in antenski signalni kabel.
 • Namestitev baterij v nadzorno ploščo.
 • Vklop televizorja.
 • Vstopite v meni in zaženite iskanje vseh razpoložljivih televizijskih programov. In tako analogni kot digitalni.
 • Shranjevanje seznama kanalov.
 • Stroški

  Najbolj dostopni TV "Telefunken" LED19S64T2, ki je bil upoštevan v tem članku, lahko kupite za 7500 rubljev. Naprava srednjega cenovnega razreda z diagonalo 24 "in oznakoLED24S12T2 lahko kupite za 9.500 rubljev. No, vodilni TF-LED32S52T2S bo stala 14500 rubljev.

  Ocene

  Televizijski sprejemniki Telefunken so v tem članku obravnavali številne splošne prednosti. V pregledih uporabniki najprej razlikujejo med naslednjimi koristmi:
 • Zelo nizki stroški;
 • Sprejemljive značilnosti;
 • Zadostna kakovost zvoka;
 • Preprost in intuitiven način prilagajanja.
 • Zlasti lastniki takšnih televizorjev uživajo ceno, ki je na voljo skoraj vsem segmentom prebivalstva. Slabosti tega proizvajalca televizorjev so naslednji:
 • Poenostavljena programska lupina v modelih juniorov.
 • 19 "in 24" naprave ne podpirajo možnosti SmartTV.
 • Minimalne funkcije vgrajenega sprejemnika.
 • Deluje lahko le z rednimi programi.
 • Kot že omenjeno, podpora satelitskim radiodifuzijskim in kabelskim televizijskim kanalom ni več na dnevnem redu. Nekateri lastniki pravijo, da je mogoče, če je potrebno, te napake odpraviti. Hkrati pa bo lastnik prisiljen dodatno kupiti zunanje sprejemnike.

  V zaključku

  Ta članek je namenjen pregledu tehničnih specifikacij v seriji modelov televizorjev "Telefunken". Obravnavani so bili tudi pregledi o njih, postopek za vzpostavitev takšnih multimedijskih sistemov. Zdaj bo potencialnemu kupcu lažje odločiti o modelu, ki bo izpolnjeval njegove zahteve.

  Sorodne publikacije