Kaj storiti, če kontaktni obrazec 7 ne pošlje pošte?

Kontaktni obrazec je fantastičen brezplačen vtičnik za dodajanje kontaktnih obrazcev v WordPress. Toda kljub enostavnosti uporabe in zanesljivosti nima številnih funkcij. Kontaktni obrazec plugin za WordPress učinkovito pošlje in prejme več kot milijon elektronskih sporočil na dan. Na žalost obstajajo številni zunanji razlogi, ki lahko blokirajo ali pošiljajo e-pošto. V članku bomo preučili vse razloge, zakaj kontaktni obrazec 7 ne pošilja pošte.

Prisotnost kontaktnega obrazca

Prisotnost kontaktnega obrazca na vaši spletni strani WordPress je odličen način za vaše obiskovalce, da komunicirajo z vami. Čeprav je WordPress razvil številne dodatke, ki vam omogočajo, da dodate kontaktni obrazec na eno od strani na vašem spletnem mestu, kontaktni obrazec 7 naredi to preprosto nalogo.


Kontaktni obrazec Wordpress 7 ne pošilja pošte. Razlogi

Spletna stran brez kontaktne površine je podobna pisarni brez prijave stranke. Celotna spletna stran ima vsaj eno kontaktno območje na določeni strani. Deluje kot most med obiskovalci in lastnikom mesta. Popolna kontaktna površina vam omogoča, da vaše privlačne obiskovalce spremenite v stranke. Včasih vam povratne informacije obiskovalcev pomagajo izboljšati svoje spletno mesto. V tem primeru je primeren kontaktni obrazec. Kontaktni obrazec lahko upravlja več kontaktnih obrazcev. Preverite nastavitve SMTP in se prepričajte, da so gostitelj, vrata, dnevnik, uporabniško ime in geslo 100% pravilni. Če težava ni odpravljena, bo ponudnik gostovanja hitrejšiza vse, blokira izhodne povezave PHP vtičnice skupaj ali za to določeno pristanišče ali protokol. Povejte svojemu ponudniku gostovanja, da skušate uporabiti SMTP in ga posredovati gostitelju, vratom in protokolu, ki ga uporabljate, in jih prosite, da za vas odpravijo odhodno povezavo. Preberite tudi navodila za odpravljanje težav za nadaljnje rešitve in ideje.


Za mala podjetja ali podjetja z nizko e-pošto je lahko brezplačni strežnik SMTP za Google odlična rešitev, Gmail pa lahko uporabite tako, da posredujete e-pošto. Imajo zelo veliko infrastrukturo in lahko se zanesete na njihove storitve, da ostanejo na spletu. Kljub temu, da je popolnoma brezplačen, ni nič omejenega. V skladu z Googlovo dokumentacijo lahko pošljete do 100 e-poštnih sporočil vsakih 24 ur v relejnem načinu prek njihovih strežnikov SMTP. Tone različnih možnosti so na voljo v uradnih vtičnikih skladišča, ki vam omogočajo, da konfigurirate WordPress za pošiljanje e-pošte, vendar niso vsi zanesljivi.

Preprosto konfigurirajte vtičnike SMTP

To možnost lahko izberete, če iščete hitro in enostavno rešitev za konfiguriranje SMTP na vašem spletnem mestu.
 • Pros: E-poštna sporočila lahko začnete prejemati prek SMTP samo s podajanjem vrat SMTP in vnosom poverilnic za prijavo v nastavitve vtičnika.
 • Proti: Ta hitrejši pristop bo shranil poverilnice računa na e-poštni račun v nadzorni plošči.WordPress, tako da lahko drugi skrbniki WordPress dostopajo do vaših poverilnic manj varno.
 • Če je vseeno problem ohranjen in nobeno sporočilo ne pride od vas ali WordPress Kontaktni obrazec 7 pošlje nekaj pisem, bomo preučili druge razloge in možnosti njihove odprave.

  Poštna storitev je neveljavna

  Rešitev:
 • Preverite e-pošto na strežniku s funkcijo "Preveri funkcijo e-pošte". Odprite nastavitev obrazca za stike na kartici Možnosti pošiljanja in pošljite poročilo o preskusu, če ga niste prejeli, kar pomeni, da e-poštni strežnik deluje nepravilno, zato WordPress Contact Form 7 ne pošilja pošte. V tem primeru se obrnite na ponudnika gostovanja, nam povejte o težavi in ​​jih prosite, da vam v strežniku nastavijo e-poštne funkcije. To lahko storite tudi tako, da na svojem spletnem mestu z brezplačnim vtičnikom za preverjanje e-pošte opravite test. To je zelo preprost vtičnik za preprosto testiranje, če WordPress različica in /ali strežnik lahko pošlje e-pošto. Od pisanja ima plug-in več kot 40.000 aktivnih naprav od 49 ocen s petimi zvezdicami. Ko je nameščen, v orodni vrstici WordPress kliknite gumb »Preveri e-pošto«. Vnesite e-poštni naslov za pošiljanje testa in kliknite "Pošlji testni list".
 • Preverite, ali ste prejeli poročilo o preizkusu e-poštnega odjemalca. Vrstica teme bo prikazana kot »Preverite e-pošto s https: //«. Prav tako ne pozabite preveritimapo z neželeno pošto ali neželeno pošto. Če prejmete e-pošto, to pomeni, da lahko WordPress pošilja e-pošto na vaš spletni strežnik.
 • Če pošiljate nekaj sporočil z vtičnikom WordPress (na primer kontaktni obrazec) in ne deluje - omogočite funkcionalno e-pošto. Če uporabljate nekatere programe, ki temeljijo na MAMP, WAMP, XAMPP, morda nimajo te zmogljivosti (vključujejo funkcionalno e-pošto). To je lahko tudi razlog, da kontaktni obrazec 7 ne pošilja pošte na domeno. V tem primeru jih lahko preverite lokalno. Če želite to narediti, pojdite na wp-login.php in poskusite "Lost Password".
 • S strežnikom ni težav, vendar vtičnik za kontaktni obrazec 7 ne pošilja pošte

  Predvidljiv razlog: zahteve za gostovanje.
  Rešitev:
 • Za številne gostitelje morate potrditi veljavnost e-poštnega naslova domene spletnega mesta. Če vnesete pravi naslov in vidite težavo z [email protected]***.***, to pomeni, da vaš poštni strežnik obdeluje domeno. Pojdite na nastavitve in poskusite omogočiti to domeno na seznamu, problem bo rešen
 • Če imate težave s pošiljanjem e-pošte s to formulo [vaše ime], se izogibajte kombinaciji kot noreply @ *** ***, ker nekateri gostitelji teh naslovov ne dovoljujejo. Preverite, ali je vaš e-poštni naslov veljaven.
 • Morda imate težave s pošiljanjem e-pošte, saj nekateri lastniki gostovanja ustvarijo posebno mrežo zahtev za pošiljanje po e-pošti.Oglejte si osnovne zahteve tega, kar imate, in poskusite maksimirati svoj e-poštni naslov. V nasprotnem primeru je ne morete poslati prek vtičnika WordPress in ni pomembno, ali gre za kontaktni obrazec ali katero koli drugo obliko.
 • Zahteve gostiteljskega strežnika so preverjene, vendar obrazec ne deluje

  Predvidljiv vzrok: konfliktni vtičniki + tema.

  Ko kliknete na gumb "Pošlji", kontaktni obrazec 7 ne pošlje pošte, vendar se preverjajo zahteve za gostiteljski strežnik. Rešitev: To se zgodi zaradi različnih ravni, jezikov in nekaterih drugih objektivnih razlogov. Če se soočate s to težavo, je najbolj koristen način, da razvijalce vprašate o svojih stvareh, ali če ste prepričani, da je to kontaktni obrazec, ki povzroča konflikte, se lahko obrnete na razvijalce prek notranje plošče za podporo.

  Določili so vse vzroke, vendar je problem ostal

  Predvidljiv vzrok: problem z javascriptom. Kontaktni obrazec 7 pogosto nasprotuje javascriptu, zato je verjetno razlog, da ne pošilja e-pošte. Rešitev: Ne poskušajte ga sami upravljati, če ste novinec in nimate dovolj strokovnega znanja o tem, se bolje obrnite na razvijalce. Najprej pa se prepričajte, da je najnovejša različica kontaktnega obrazca za spletna mesta WordPress. Če potrebujete več informacij, preberite glavno stran Kontaktnega obrazca. Če kontaktni obrazec 7 ne pošlje Denverjevih pisem, je bolje, da se obrnete na razvijalce, da odpravite težavo.

  Sorodne publikacije