iPhone odklopljen, priključite se na iTunes: kako odkleniti brez izgube podatkov?

Apple, ustanovljena v Ameriki, se ukvarja s proizvodnjo kakovostnih izdelkov. Ogromna priljubljenost je pametno podjetje, imenovano iPhone. Vsebuje različne funkcije, ki pomagajo življenju sodobne osebe. Zahvaljujoč optimizaciji in funkcijam operacijskega sistema za delo s podobno napravo - en užitek. Hkrati imajo lastniki iPhonov nekaj težav. Na primer, vsi ne razumejo, kako izvajati določene funkcije. Nekatere napake in težave pri delu pripomočka lahko povzročijo slepo ulico. Danes bo to precej pogosta napaka. V določenih okoliščinah uporabniki vidijo sporočilo »iPhone je izklopljen. Povežite se z iTunes«. Kako v tem primeru odkleniti napravo? Kaj je treba storiti za izvajanje načrta? Najprej morate ugotoviti, zakaj obstaja podoben problem.

Vzroki za neuspeh

Praviloma je glavni vir težav s pripomočki človeški dejavnik. Soočenje z zgoraj navedenim sporočilom je še posebej ranljivo za uporabnike. Dejstvo je, da iphone prevzame delo naročnika na posebnem računu. Imenuje se AppleID. Za avtorizacijo morate vnesti prijavno številko (ID) in geslo za dostop do naprave. Če podatke ne uporabljate pravilno, bo oseba na zaslonu videla opombo: »iPhone je izklopljen. Kako odkleniti 4S ali kateri koli drug model naprave? Pomembnozavedati, da se bodo vsi iPhoni obnašali enako. Zato imajo vse naprave enake nasvete in priporočila.

Včasih je vzrok napake tatvina pametnega telefona. Zlonamerni ljudje poskušajo dostopiti do naprave, vendar se po neuspešnem poskusu prikaže sporočilo, ki ga skenirate. Na splošno se taka napaka pojavlja na vseh "apple" napravah. Ne sme povzročiti panike. Da bi se izognili težavam, je priporočljivo, da geslo zabeležite pri podjetju AppleID, kjer lahko kadar koli preberete podatke. Ta tehnika ščiti lastnika pred blokiranjem naprave.

Pravilno geslo

Opozoriti je treba, da uporabnik ne bo takoj videl »iPhone je izklopljen. Poveži se z iTunes«. Kako odkleniti pripomoček? O tem bo potrebno razmisliti šele potem, ko lastnik večkrat nepravilno vnese geslo iz naprave. Vsak sistem omogoča uporabnikom, da delajo napake. Zato je možnost, da si zapomnite "geslo" lastnika iPhonea.

To pomeni, da lahko sedete in se spomnite podatkov za avtorizacijo v sistemu pametnega telefona. Verjetno je, da je pravilna kombinacija preprosto pozabljena. Ne pozabite, da je pravo geslo edini način odklepanja, ki ne zahteva dodatnih manipulacij. V vseh drugih primerih boste morali uporabiti pomoč za strojno opremo. Do sedaj, kot je bilo že povedano, se sporočilo "iPhone izklopi. Poveži se z iTunes" se ne prikaže takoj. Kako odkleniti iOS 9 ali katerokoli drugo? O tem je mogoče razmišljati le, če je naročnik večkrat pomotoma vnesel geslo. Natančneje, število poskusovena 6-10 (odvisno od OS).

Firmware in lock

Opozoriti je treba, da vdelana programska oprema pametnega telefona igra pomembno vlogo pri odklepanju telefona. Bistvo je, da ga lahko razdelimo na več vrst. Prva ima določeno dolžino zaklepanja zaslona pred ponovnim vnosom gesla. Drugi - poveča trajanje blokiranja za določen čas po vsaki napaki. Najnovejša vrsta firmwarea velja za najmanj privlačno. Ima omejeno število poskusov gesel in nato prikaže sporočilo: »iPhone je izklopljen. Povežite se z iTunes.« Kako odkleniti pametni telefon?
Iz navedenega sledi, da je pomembna točka vrsta vdelane programske opreme naprave. Poleg tega bo imela pomembno vlogo tudi potreba po shranjevanju podatkov. Če ne želite izgubiti informacij na pametnem telefonu, je bolje, da si zapomnite geslo. V nasprotnem primeru bi bilo dobro poskusiti odkleniti napravo. Kaj storiti, ko uporabnik vidi »iPhone je izklopljen. Poveži se z iTunes«? Kako odkleniti 4S ali kateri koli drug pametni telefon? Če podatki niso pomembni, lahko preprosto ponastavite nastavitve. Vse to se bo nadalje obravnavalo.

Poskusi ponastavitve

Pravi lastnik pametnega telefona verjetno ne bo mogel pozabiti gesla, izdanega za uporabo izdelkov "jabolka". Če vsi predlagani poskusi niso bili zadostni in se naročnik še vedno všeč sam upa, da se lahko spomni kode dostopa do pametnega telefona, lahko poskusite ponastaviti števec poskusov. Ta način ne odklene telefona. To bo lastniku preprosto omogočilo, da prevzame gesloročno na iphone. Ne najlažja, ampak povsem realna možnost odklepanja pripomočka brez izgube podatkov! Kako ponastavim svoj iPhone, ko rečem "iphone povezan z iTunes"? Kako odkleniti napravo? V ta namen:
 • Pametni telefon povežite z računalnikom s posebnim kablom.
 • Vključite iTunes. Priporočljivo je, da je uporabnik prej uporabljal iPhone prek aplikacije.
 • Kliknite na zaznani pametni telefon in izberite funkcijo "Sync".
 • Med sinhronizacijo postopek zaključite. Če želite to narediti, morate klikniti na križec na drogu tovora.
 • Pripravljen! Število poskusov vnosa gesla za iPhone je bilo obnovljeno. Ta možnost, kot je že bilo povedano, dobro pomaga, če obstaja možnost, da se bo človek spomnil gesla.

  Varnostno kopiranje

  "iPhone je izklopljen. Priključite se na iTunes" na zaslonu telefona. Kako odkleniti, ne da bi izgubili podatke, če geslo še vedno ni mogoče priklicati? Spodaj predlagana metoda je pomembna le, če je lastnik izdelal varnostno kopijo z iTunes. Če je zanemaril takšno priložnost, potem obnovitev informacij na telefonu ne bo delovala. Odklepati boste morali s ponastavitvijo podatkov.


  Obnovitev varnostne kopije je naslednja:
 • Pametni telefon povežite z računalnikom. Za to idejo je priporočljivo uporabiti žico.
 • Zaženite iTunes. Počakajte, da bo naprava navedena v aplikaciji.
 • Pojdite na zavihek "Splošno". Kliknite gumb "Obnovi iPhone".
 • Izberite kopijo za obnovitev podatkov.
 • Po teh postopkih bo sistem praviloma ponovno zahteval geslo iz naprave. Zato je metoda dobra, če naročnik ponastavi nastavitev pametnega telefona in omenja skrivno kombinacijo.

  Ponastavitev gesla

  Človek, ki se sooča z opozorilom »iPhone je izklopljen. Poveži se z iTunes«? Kako odkleniti brez računalnika? Če pripomočka še niste prekinili, priporočamo, da ponastavite geslo. Toda brez računalnika, ideje ni mogoče uresničiti. Ponastavitev gesla je na voljo na naslednji način:
 • Povežite mobilni telefon z računalnikom z žico.
 • Kliknite gumb "Home" in počakajte nekaj časa. Po nekaj sekundah bo pametni telefon vstopil v način za obnovitev.
 • Zaženite iTunes. Kliknite »V redu« in nato »Preveri«.
 • Dokončana bo pregled sistema. Nato kliknite "Nadaljuj in posodobi". Ko je OS opozorjen, kliknite "I Accept".
 • Ta metoda bo preskočila vse nastavitve pametnega telefona v tovarno. Zdaj lahko podatke o uporabniku vrnete z varnostno kopijo.
  Izkazalo se je, da ni tako strašljivo opozorilo "iPhone je izklopljen. Povežite se z iTunes." Kako odkleniti telefon v tem primeru? To je bilo že povedano. Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, priporočamo, da napravo napotite v servisni center. Pravzaprav lahko vsak uporabnik po zaklepanju iPhone obnovi iPhone. Toda podatki se lahko shranijo le, če obstaja varnostna kopija.

  Sorodne publikacije