Kako povečati čas kroga v CS: GO? 2 načina

Priljubljen računalniški strelec Counter Strike: Go ponuja veliko možnosti za igralce, včasih celo nekaj. Konkretno, uporabniki poskušajo izvedeti, kako povečati krog v CS: GO. Znani sta vsaj dve metodi.

Kako povečati čas kroga v CS: GO skozi konzolo?

Priporočamo, da preučite konzolne ekipe, saj vam lahko pomagajo doseči veliko. Napredni igralci vedno uporabljajo konzolo, vendar veliko ekip. Za udobno igro boste morali uporabiti ukazne ukazne mize in morate vedeti, kako to narediti. Za povečanje časa zaokroževanja v CS: GO s pomočjo ukaza je enostavno: odprite konzolo (gumb "~") in napišite "mp_roundtime_defuse * poljubno število *". Kot že razumete, je številka odgovorna za čas v minutah. Če nastavite vrednost 20, bo runda trajala 20 minut. Isti ukaz bo izgledal takole: mp_roundtime_defuse 20.


Mimogrede, zgornji ukaz deluje samo za kartice, kjer je možno bombardiranje. Če je na zemljevidu v scenariju posebnih sil treba rešiti talce, potem je treba predpisati "mp_roundtime_hostage * okrogli čas *". No, potem ponovno zaženite kartico, seveda. Brez nje ekipa ne deluje.

Ponovno zaženemo kartico

Nujno je, da je po uvedbi teh ukazov potrebno ponovno zagnati kartico, sicer ne bo aktivirana. Nekateri igralci pozabijo na ponovni zagon in čas kroga se ne poveča. Vtipkajte mp_restartgame 1 in zemljevid se bo ponovno zagnal po 1 sekundi z novimi nastavitvami, kar pomeni, da bo zdaj čas kroga 20za minuto. Mp_restartgame 30 lahko naročite igralcem, da se pridružijo trenutnemu krogu. Po 30 sekundah bo kartica ponovno zagnala kartico.


Kako povečati krog časa v CS: GO z uporabo besedilne datoteke?

Običajno je prva možnost dovolj. Vendar pa obstaja še en način za povečanje kroga v CS: GO, ki zahteva malo več napora. Za to moramo spremeniti eno konfiguracijsko datoteko v mapi z igro. Če želite to narediti, pojdite na disk z nameščeno igro, nato pa odprite imenik Steam. Pojdimo v imenik csgocfg. Tukaj boste našli konfiguracijsko datoteko gamemode_competitive.cfg. Odprite ga in poiščite naslednje besedilo: mp_roundtime, mp_roundtime_hostage. Pred njimi je privzeto število 2, kar pomeni, da krog traja 2 minuti. Nastavite parameter 20 in potem boste imeli 20 minut na krog.

Zakaj spremeniti čas kroga

Različni igralci imajo svoj stil igre. Nekdo se povzpne navzgor, kar se hitro zaključi in nekdo poskuša skriti na zemljevidu in vse zaman pobiti. Tudi na velikih kartah igralci nimajo dovolj dveh minut in nimajo časa, da bi končali zmagoslavni konec. Če se krog pogosto konča z dejstvom, da teroristi nimajo časa namestiti eksploziva ali da posebne sile nimajo časa za izpustitev talcev, je bolje spremeniti čas kroga. Torej bo igra postala bolj zanimiva. Na srečo zdaj veste, kako povečati krog v CS: GO.

Sorodne publikacije