Kako postaviti ruski v Photoshop CS6: nasveti in triki

Do danes verjetno le leni ne ve, kaj je Adobe Photoshop, ali pa ni poskušal ustvariti ali urediti nekaj v tem grafičnem urejevalniku. Uporabniki, ki so prvi namestili urednika, so zastavili vprašanja o tem, kako postaviti ruski jezik v "Photoshop CS6". To je resnično zmogljiv urejevalnik za ustvarjanje rastrske in vektorske grafike. Ima veliko različnih orodij - tako standardnih kot individualnih. To so različni čepi, čopiči - le ogromno različnih ščetk, ki jih lahko prenesete na internet. Lahko jih ustvarite sami in jih shranite za nadaljnje delo. Vse je odvisno od domišljije uporabnika.


Kako namestiti rusko v "Photoshop CS6" po namestitvi

Photoshop ima možnost prenosa različnih pisav, prelivov in več. Na prvi pogled vmesnik "Photoshop", in natančneje, različne menijske točke v nastavitvah gumbov orodja in lahko prestrašijo. Vendar ni vse tako strašno, kot se zdi na prvi pogled. Prvič, pri namestitvi "Photoshop" ne obstaja način, da bi dal ruski jezik, kar povzroča nekatere težave za uporabnike, ki ne poznajo angleščine.

Navodila po korakih za spreminjanje jezika vmesnika "Photoshop"

Torej, kako postaviti ruski jezik v "Photoshop CS6"?
 • Preprosto zaženite program.
 • V zgornjem desnem kotu vmesnika programa kliknite gumb Uredi("Urejanje").
 • V pogovornem oknu pogledamo zadnji korak - Preferences.
 • Prinesemo ga z miško - odpre se naslednji kontekstni meni, v katerem kliknemo na vmesnik.
 • Pogled v središče je odprl okno. V polje Besedilo vtipkajte UI Language - preklopite na ruski jezik, preobremenite Adobe Photoshop. Po ponovnem zagonu bo vmesnik popolnoma preoblikovan. • Zdaj poznate Photoshop CS6, kako vključiti ruski jezik, če pa se boste resno ukvarjali z urejanjem ali oblikovanjem, boste potrebovali znanje angleščine. Ker so najboljši tečaji in video lekcije posnete v angleščini.
  Bolje je študirati "Photoshop" v angleščini
  . Seveda je v mreži veliko lekcij, tako besedila kot videa, v ruskem jeziku, toda tudi v teh lekcijah ruskega jezika se "Photoshop" z angleškim vmesnikom zelo pogosto uporablja. Torej, če prevedete "Photoshop" v ruski jezik, boste morda naleteli na težave pri dojemanju imen orodij in elementov menija, ki vam bodo postali znani v ruskem jeziku, in ko boste študirali, bodo izgovorili imena v angleškem jeziku. Toda tudi kakovost teh lekcij pogosto pušča veliko želje. Če vas skrbi, kako vnesti rusko v Photoshop CS6, potem je najbolje, da tega ne storite. Najprej bo dodatna spodbuda za zaostritev ali učenje angleščine. Drugič, lažje bo prepoznati neznana imena gumbov in orodij. Mimogrede, kmalu se boste navadili na preučevanje različnih gradiv o "Photoshopu" iz omrežja.
  Za različicoAdobe Photoshop CS6, kako narediti rusko, je jasno. In če imate verzijo, ki je starejša od tega, na primer CS5, potem ni nič zapletenega, vmesnik ni bistveno drugačen. CS6 ima več dodatnih funkcij in slog okna je temno sive barve. Po mnenju razvijalcev je tako temen slog bolj prijeten in ne napne oči, za razliko od svetlobnega vmesnika, ki je bil CS5.

  Sorodne publikacije