Kako spremeniti regijo "prompt": navodila

Steam je največja digitalna platforma za nakup in shranjevanje računalniških iger. Poleg tega je ta projekt morda popolna socialna mreža za igralce. Dodate lahko prijatelje, spremljate dejavnosti drugih uporabnikov, klepetate, se seznanjate, gledate igro prijateljev in še veliko več.

Uvod

Storitev ima eno funkcijo: trgovina in denarnica sta vezani na določeno regijo, v kateri ste ali ste bili registrirani. Ne vpliva na funkcionalnost in uporabo glavnih funkcij programa Steam, vendar se razlikuje glede na cenovno politiko in valuto v denarnici. Vprašanje, kako spremeniti regijo »poziva«, najpogosteje postavljajo tisti uporabniki, ki se iz ene države v drugo začasno ali stalno preselijo. Nekateri projekti iger in posamezne kopije imajo omejitve glede na regijo (posamezne igre ne morete izvajati v določeni državi, ko bo na voljo drugje). Upoštevajte postopek za spremembo regije "Promoti" in več pogojev. 4)

Kaj spreminja regijo?

Najprej razmislimo o spremembah, ki jih uporabnik prejme, ko spremeni regijo v Steam. Na primer, registrirali ste svoj račun v CIS, nato pa ste se odpravili na izlet ali se preselili na drugo lokacijo. Ker ste registrirani v CIS, bo račun vezan na ta kraj, kar pomeni, da bo ustrezna cenovna politika pomembna v trgovini. Tudi ruski račun bo imel torbico z rublji, ne pa tudi dolarji ali drugo valuto. AtGlede na druge države se cena digitalnih ključev v CIS zdi veliko bolj donosna. Zato mnogi uporabniki po premikanju ne želijo začeti plačevati celotne vrednosti, vendar želijo še naprej kupiti igre po znižani ceni.


Druga različica razvoja dogodkov, v katerih je treba spremeniti regijo „Steam“, je dostop do posameznih iger. Če želite izvesti igro, blokirano v vaši državi, morate svojemu računu dodeliti drugo regijo. Tudi ta možnost bo pomembna za tiste, ki želijo uporabiti regionalne popuste, promocije in tako naprej. Prej, uporabniki Steam niso bili sram, da bi odkrito spremenili svoje regije, da bi bilo koristno pridobiti nove predmete in najljubše igre. Zdaj razvijalci pozorno spremljajo regionalno politiko in igralcem ne dovoljujejo, da špekulirajo o cenah.

Kako spremeniti regijo "Promotie" za nakup?

Pogovorimo se o spremembi regije za nakup iger v digitalni trgovini. Ta metoda vam omogoča, da spremenite mesto, če ste se res preselili na drugo mesto. Če ste v isti državi, morate spremeniti strežnik s programom VPN. Po tem lahko spremenite regijo "Steam". Če želite to narediti, morate narediti naslednje:
 • Pojdite v podmeni s klikom na ikono vašega profila na glavni glavni strani.
 • Nato izberite "About Account".
 • V oknu je potrebno najti gumb "Spremeni državo trgovine".
 • Odprite seznam regij in kliknite "Drugo".
 • Če vidite sporočilo, da regije "Promise" ni mogoče spremeniti, potem neprek strežnika VPN v drugi državi. Storitev Steam sledi lokaciji IP povezave.
 • Če je vse narejeno pravilno, bo program samodejno določil vašo lokacijo in spremenil državo ob naslednji prijavi v aplikacijo. Omeniti je treba, da je nemogoče imenovati regijo sama. Zato pred vnašanjem dovoljenja v "Steam" izberite državo prek VPN.
 • Več pomembnih omejitev

  Čeprav je opisana metoda precej preprosta in hitra, obstaja več pomembnih omejitev, ki jih je treba spremeniti v trgovini v trgovini:
 • ne morete spremeniti regije večkrat zapored ali v primeru, če so bili nakupi ali druge transakcije (zamenjava predmetov, prodaja na trgovalni dno itd.) opravljeni v zadnjih dveh dneh iz tega zapisa;
 • Metoda ni vedno opisana. V nekaterih primerih lahko podporna služba za pare varno zahteva od uporabnika, da potrdi svoje prebivališče;
 • V primeru kakršne koli sumljive spremembe ima uprava pravico do prepovedi vašega računa;
 • Nekatere igre ne bodo mogle dodati računa ali kupiti, tudi če spremenite regijo "Promotorji" na rusko ali drugo, v kateri je na voljo želeni projekt;
 • Za plačilo nakupov v digitalni trgovini uporabite elektronske denarnice - težje jih najdete po lokaciji.
 • Ampak regija se lahko spremeni ne le za nakup digitalnih kopij iger v trgovini Steam. Uporabnik lahko spremeni regijo zagona v "Prompt" in prikaže državo v svojem osebnem profilu. Razmislite o temmožnost več.

  Spremenite regijo za prenos iger

  Za to morate uporabiti naslednje navodilo:
 • Odprite glavno okno programa in kliknite gumb Steam v zgornjem levem kotu.
 • V meniju izberite "Nastavitve".
 • Zdaj morate iti v razdelek "Prenosi".
 • Bodite pozorni na vrstico "Regija za prenos". Če imate pri prenosu iger ali prenizki hitrosti slabo povezavo, lahko spremenite lokacijo strežnika. Program samodejno prikaže najbližji naslov. Na primer, v Rusiji je kar 7 točk.
 • Po spremembi kliknite gumb V redu in ponovno zaženite aplikacijo.
 • Sprememba države v profilu

  Ta metoda spremembe ne vpliva na nič drugega kot na podpis v oknu vašega profila. Uporabnik lahko postavi katero koli regijo, da lahko drugi igralci vidijo ta podpis. To storite tako, da odprete svojo stran in kliknete gumb "Uredi profil". V stolpcu "Država" odprite seznam in izberite želeno regijo. Nato kliknite gumb »Shrani spremembe« na dnu strani.

  Sorodne publikacije