Kultni goljufija na GTA 5 na Xboxu

Sodobne igre so včasih precej zapletene in neznosne mimogrede, vendar nas v pomoč prihajajo goljufije - posebni načini razbijanja igre za lažji prehod. Zahvaljujoč jim je zrasla cela generacija ljudi, zaljubljena v znane igre, ki iščejo branje in sodobna dela, kot v dobrih starih časih. Zdaj, era sodobnih igralnih konzol, tako da ljudje in nekateri razvijalci so ostali enaki kot v 90 letih. V tem članku bomo govorili o goljufijah na "GTA 5" na Xboxu.

Kaj so šifre za goljufije?

Goljufije so posebne tipke ali funkcije, po katerih se v igri pojavijo nekatere spremembe. Vreme se lahko spremeni, nova točka se bo pojavila pred vašimi očmi in še več. Tudi šifre lahko imenujemo spremenljivke, ki se lahko spremenijo v igralni konzoli - to je poseben terminal za komuniciranje uporabnika in aplikacije, kjer lahko popolnoma spremenimo iste spremenljivke, napišemo kodo za sebe in še veliko več. Funkcionalnost je odvisna od tega, kako so razvijalci želeli, da je igra odvisna od ukazov terminala.


Obstajajo primeri, ko je konzola v igri popolnoma odsotna ali izrezana na tak način, da je največji možni posnetek zaslona. Kako razvijalci uporabljajo konzolo? To je zelo preprosta in zelo učinkovita, saj med razvojem ustvarjalcev, to je, programerji, res ne želijo iti skozi igro do določene točke, in potem že urediti nekatere komponente. Na izhodu so konzole, v katerih lahko ubijete, na primer, želeno lokacijo, in se takoj premaknete - ali spremenite višino skoka,ali si oglejte sistemske parametre, koliko se procesor segreje, hitrost obdelave grafike in še več.


V naslednjem delu članka bomo pojasnili, zakaj se serija GTA nanaša na tiste igre, kjer je veliko odvisno od posebnih goljufij. Na "GTA 5" na Xboxu jih je kar precej.

Komunikacija z GTA kodami

Od prvega GTA so obstajale cele legende o nizu neznanih goljufij. Mnogi od nas si zapomnijo iste kode za GTA: SA. Na primer, AEZAKMI, ki nas je varno rešil iz vseh stopenj preganjanja. Prav tako je bilo zelo priljubljeno goljufanje na pol-nosilcih, JatPack - poseben zračni tečaj, ki je dobesedno značilnost GTA.
Rock Star obožuje pozitivne tradicije, dokaz, zakaj - veliko goljufij na GTA 5 (Xbox). Malo spodaj vam bomo podrobno predstavili vsak goljuf. Če jih niste nikoli uporabili, lahko rečete eno stvar - veliko ste izgubili, ker igra z goljufa - ni drugo življenje za zgodbo.

Goljufije za GTA 5 na Xbox 360

Po izidu GTA 5 so uporabniki takoj tekli, da bi poskusili različne kombinacije, celo pozabili, da obstaja način prehoda ploskve, ki mora, mimogrede, testirati različne kombinacije tipk da bi dobili želeni rezultat, kot je zastrupitev.
Preberite o "GTA 5" na Xboxu: 1. "Y - & gt; - & gt; X B X LB LB LB ». Popolno zdravje, pa tudi maksimalna raven oklepa. 3. "RB RB B RT - & gt; Za zaključek, upamo, da ste se na Xboxu naučili več o izvoru goljufij na GTA 5 in se naučili tudi veliko novih kod. Če ste utrujeni od prehoda običajne parcele, potem so zagotovoza vas Združite jih skupaj, opazujte popolno spremembo sveta GTA in uživajte.

Sorodne publikacije