Seznam najboljših gradbenih simulatorjev na osebnem računalniku

Računalniški simulatorji - vedno je zanimivo. Lahko se počutite kot pilot letala, voznik avtomobila, strojevodja, mehanik, kmet, športni trener itd. Poleg poklicev obstajajo tudi druge vrste simulatorjev, na primer upravljanje podjetja, ustvarjanje iger, razvoj vozil, celo simulator dvigala. je tam! Kaj pa gradnja? Ta žanr je tudi tam, danes pa gre za gradnjo simulatorjev na osebnem računalniku.

SimCity 2013

Odpre današnji seznam - SimCity 2013. Ta igra je nadaljevanje legendarnih SimCity Societies, ki so v nekem trenutku propadle. Kljub temu, razvijalec kljub temu odločil, da ustvarite podaljšanje in ne zaman, saj je nova igra zadovoljen veliko.


Kaj je zanimiv ta simulator stavbe na računalniku? No, začnite z dejstvom, da je dober urnik. Druga točka so velike možnosti za gradnjo. Igralec v dobesednem smislu lahko zgradi takšno mesto, kot si želi. Ali obstaja želja po izgradnji mesta za turiste? Prosim Ali morda industrijska metropola s kupom tovarn in podjetij? Ni problema! Celoten proces gradnje in način, kako bo izgledalo prihodnje mesto, je v celoti odvisen od domišljije igralca. Prav tako je vredno omeniti mrežni način igre s prijatelji. SimCity 2013 ima možnost, da se dobesedno poveže z mesti. Lahko zgradite cesto ali katerokoli drugo sporočilo iz vašega naselja na lokacijo vašega prijatelja, kar vam bo omogočilo, da se v prihodnosti igrate skupaj.


SimCity 4

Še en zelo zanimiv gradbeni simulator na osebnem računalniku - SimCity 4. Ne zamenjajte se s to igro od prejšnje, ker so drugačne. SimCity 4 ni nova igra med igrami. Prvič se je pojavila leta 2003, vendar je bila še vedno zelo priljubljena. V tem simulatorju mora igralec opraviti približno isto delo kot v prejšnjem primeru - za gradnjo mesta iz nič! Hkrati je treba skrbno pristopiti k vprašanju načrtovanja in razdelitve prihodnje metropole na območja (komercialne, finančne, industrijske itd.).
Ena od glavnih značilnosti igre je popolna svoboda delovanja. Igralec lahko zgradi prihodnje mesto, kot se mu zdi primerno. Izbira stavb je preprosto ogromna. Tudi v sodobnih stavbnih simulatorjih takšnih stavb ni. Seveda bo poleg gradnje hiš potrebno rešiti tudi vprašanje gradnje cest, vodovodov, elektroenergetskih omrežij in še veliko več. Z eno besedo - vse kot v življenju.

Mesta: Skylines

Naslednja igra na PC-ju je simulator stavbe Cities: Skylines. Pravzaprav je isti simulator, kot prejšnji dve, vendar je v vseh pogledih veliko boljši. Igra je izšla leta 2015, grafika pa je zelo primerna za današnje standarde. V mestih: Skylines, igralec mora postaviti več nalog naenkrat. Prva je gradnja mesta od popolne ničle. Zelo pomembno je, da se v prvih minutah igre naredi vse premišljeno, sicer v prihodnosti lahko pride do težav pri razvoju naselitve.
Druga naloga je tudi gradnja in razvoj mestne infrastrukturesocialne potrebe.
Tretja naloga je postati župan pripravljenega mesta, da se zagotovi razvoj in blaginja njegovega reševanja. Na prvi pogled, zgornje naloge zvok preprosta, vendar se ne sprostite, ker je raven realizma v igri na visoki ravni. Potrebno je nenehno zadovoljiti prebivalce, zgraditi potrebne objekte in opazovati družbene občutke, sicer se lahko v enem trenutku vse zniža. Mesta: Skylines se lahko varno imenuje najboljši simulator stavbe na računalniku. Obstaja absolutno vse: velik izbor hiš, obsežni gradbeni objekti, visoka stopnja realizma, velike priložnosti za razvoj mesta in še veliko več.

Gradbeni simulator

Graditi mesta, seveda, zanimiva, kaj pa simulator gradbenih strojev? Ni problema Na primer, gradbeni simulator. To je serija iger, kjer lahko igralec upravlja z enim od 15 gradbenih strojev, ki jih izdelujejo MAN, Still in Liebherr. Podrobnosti, obdelava, fizika in tehnične specifikacije so zelo natančno prenesene v igro, tako da bo občutek realizma 100%.
Igra vključuje izkopavanje jam za gradnjo hiš, nalivanje temeljev iz mešalnika betona, nameščanje streh, postavitev streh, vnos potrošnega materiala in še veliko več. Skratka, Gradbeni simulator je zelo aktualna konstrukcija na vašem računalniku.
Značilnosti igre morajo biti visoki realizem, odprt svet, veliko število misij, nelinearnost dogodkov, več kot 200 gradbišč, ​​originalni zvoki, posneti s to tehniko,več igralcev in veliko bolj zanimivo.

Simulator gradbenih strojev 2016

Še en simulator gradbenih strojev na osebnem računalniku - Simulator gradbenih strojev 2016. Ta igra je podobna prejšnji, vendar ima še vedno svoje razlike. Tudi tu je treba sedeti za volanom različnih strojev, od bagra, ki bo moral kopati jamo pod temeljem in končati z rušilcem za rušenje starih stavb, pa tudi s stolpnim žerjavom.
Tehnika v igri je dobro obdelana, z ustrezno fiziko in ustreznimi značilnostmi. Tudi število zgradb, ki jih je mogoče zgraditi, je ogromno. Na začetku bodo za gradnjo na voljo le nedotaknjene hiše, vendar se bo ob prehodu odprl dostop do gradnje celotnih industrijskih obratov in resničnih nebotičnikov. Glavne značilnosti igre so realistična igra, bogata izbira opreme, način kariere z množico misij in nalog, nalaganje in popravilo opreme, natančna določitev lokacij, odprt svet in še veliko več.

Sorodne publikacije