Kako piti kri v Skyrimu: trnova in zapletena pot vampirja

Veliko ljudi razmišlja o tem, kako piti kri v Skyrimu. Konec koncev, v prisotnosti ustrezne frakcije (vampirji) mora imeti edinstveno sposobnost. In ona je. Podrobnosti bodo obravnavane v članku.

O igri

Bethesdin otrok navdušuje oboževalce do danes z različnimi lokacijami, dirkami in nasprotnimi stranmi. Vampirska pot, ki jo je izbral igralec, prinaša nekaj veselja pri igranju. Članstvo v frakciji daje številne prednosti, hkrati pa postavlja določene omejitve. Poleg Dawnguarda je ideja dobila polnopravni razvoj: zanimivo verigo iskanja z novimi liki in artefakti ter edinstvenimi lokacijami. Ločeno drevo vampirskega popra vam omogoča črpanje moči Vampirjevega Gospoda.


Neznani vir izboljšanja zdravja je pitje krvi. V Skyrimu, kot v mnogih igrah, vampirji grizejo okoli vratu. Po napadu je pomembno, da se izognete neopaženim. V nasprotnem primeru lahko pride do negativnih posledic.

O tem, kako piti kri

Skyrim ni lahko igrati za vampirja. Da bi postali rezident te noči, morate napasti najbližje stanovanje in ujeti Sangvinar Vampiris. Ali pijte vodo iz krvavih izvirov v zamrznjeni deželi (poleg Dawnguarda). Najlažji način, da se napolniš, je, da greš skozi hišo ponoči, greš k spalni žrtev in pritisneš "E". Meni ima dve ekipi:
 • piti kri;
 • očistite žepe.
 • Če izberete ustrezno možnost, bo igralec priča absorpcijski sceni. Še en način, da piješ kri"Skyrim" - uporabite urok omanskega vampirja, ki žrtev imobilizira 30 sekund.


  Na nepremičnem NPC lahko uživate celo sredi belega dne. Ne delajte tega v gnečah, ker se začne panika. In v mejah mesta Dovakin tvega, da bo pritegnil pozornost stražarjev in da bo v zaporu.

  Gaming način pitja krvi v Skyrim

  Fanatic sprememba dodaja, da vsi vampirji (vključno Serana) krvavo žejo. Vsak večer mora oditi na lov, da zadovolji potrebo po hrani. Znak izbere žrtev in se tiho umakne. Če NPC nekaj sumi, se vampir pretvarja, da je navaden mimoidoč. To je vredno pogledati proč, volčji spet poskuša napad. Če ga bodo nekatere priče izgnale ali žrtev sam, bo krvopi pustil zamisel o tem, kako porabiti čas in ne bo več poskušal do naslednje noči. V primeru uspešnega lova bo oseba preprosto padla in pozabila na vse, kar se je zgodilo. Maud se prilagaja sistemu bitk: Sourena ugrizne sovražnika z majhno količino zdravja in moči.

  Zaključek

  Če povzamemo, je treba reči, da življenje vampirja ni lahko: sonce gori, potem pa trpljenje žeje. Zato obstaja možnost, da zdravimo in ne postavljamo več vprašanj o tem, kako piti kri v Skyrimu. Zdravljenje je možno na naslednje načine:
 • molite na oltarju katerega od devetih božanstev (primerno, če bi se Dovakin do nedavnega okužil);
 • postane volkodlak in se obrne k tovarišem (Eile Hunter z veseljem okuži protagonista z likantropijo);
 • najde Necromancerja Faliona v Morphalu, ki bo obdržal ritual inzdravi bolnika v kateri koli fazi;
 • predpiše ukaz konzole.
 • Predzadnja metoda je primerna tudi za Sera, če heroj po končani zapletu "War of Dawn" želi postati lep človek.

  Sorodne publikacije