Deus ex: Sistemske zahteve in priporočila

Sistemske zahteve za Bulletstorm, pa tudi za katero koli drugo igro, so zelo pomembne. Omogočajo vam, da se odločite, ali bo možno iti na avanturo, katere nastavitve in kaj bo s produktivnostjo. Veliko je igralnih projektov in težko je spremljati vse informacije. Res je, ne skrbite, saj smo zbrali vse potrebne informacije in smo pripravljeni deliti z vami. Najprej pa si poglejmo samo igro.

Kaj je ta igra?

Igra Bulletstorm je prvi strelec, ki pripoveduje o dogodivščinah vesoljskega pirata. Dolgo časa je on in njegova ekipa delala za generala, ki je v resnici njihov sovražnik. In takoj, ko se pojavi resnica, se protagonist odloči, da bo spremenil razmere in razglasi vojno svojemu šefu. Če uničite na desetine različnih pošasti, sovražnikov in robotov, bo prišel do zločinca in ga osebno kaznovali, vi pa mu boste pri tem pomagali.


Med značilnostmi igre bi rad omenil dobro grafiko, veliko izbiro orožja in dinamiko bitk. Igra avanture ne traja veliko časa, da prenese, vendar bo prinesel največji užitek. Druga prednost je, da je bila igra ustvarjena na motorju Unreal Engine 3, zato za kakovost skrbi ni ravno vredno.

Najmanjše nastavitve grafike

Zdaj pa gremo neposredno na upoštevanje sistemskih zahtev Bulletstorm. Najprej si poglejmo minimalni nabor komponent PC-ja, ki bodo nudile priložnost za odhod v pustolovščino:
 • Bolje je uporabiti operacijski sistem Windows XP (SP3) kot osnovo. To je onazagotavljajo zagotovljeno igro.
 • CPE mora imeti frekvenco najmanj 16 GHz. Za ta primer je najbolje uporabiti Intel Core 2 Duo.
 • Ne pozabite na RAM. Njegov obseg mora biti nad 15 GB.
 • Najpomembnejši element bo grafična kartica, ki omogoča hitro podporo za risanje in grafiko. Za ta primer priporočamo namestitev NVIDIA GeForce 7600 GS. To je super za minimalne nastavitve in ima zahtevane 256 MB.
 • Kot lahko vidite, za igranje avanture, ne potrebujete tako močnega računalnika. Vendar pa se prepričajte, da je priporočljivo uporabljati opremo nekoliko bolje kot je določeno, da ne bi naleteli na frize in zamude.


  Največje nastavitve grafike

  Če se je zgornji komplet pravkar nasmejal, razmislite o sistemskih zahtevah za največje nastavitve grafike:
 • V tem primeru je bolje uporabiti operacijski sistem Windows.
 • Za nemoten igralni proces bo potreben vsaj štirijedrni procesor. Prednostna naloga mora biti frekvenca 2 GHz.
 • Treba je dodati RAM, ker bo tokrat že potreboval 2 GB.
 • Za popolno uživanje v dobri grafiki potrebujete 512 MB video pomnilnika. Najmanjša zmogljivost NVIDIA GeForce GTX 260 (ali katera koli podobna različica) je zagotavljanje takšne zmogljivosti.
 • Opozoriti želim, da boste v obeh primerih potrebovali 9 GB prostega prostora za namestitev in trajnointernetno povezavo Poskusite prevzeti potrebno opremo, nato pa vas bo igralni proces le zadovoljil. Zdaj imate vse potrebne informacije o sistemskih zahtevah Bulletstorm. Uporabite naša priporočila in namestite samo potrebno opremo.

  Sorodne publikacije