Kako videti ravnotežje MTS prometa?

Stanje MTS prometa si lahko ogledate na več načinov hkrati. Ta člen in priporočila, ki so v njem vsebovana, bodo pomembna za tiste naročnike, ki uporabljajo kartico "Smart" (za predplačniške storitve) na svoji kartici SIM.

Vprašanje, kako pogledati ravnotežje prometa MTS, je zelo priljubljeno med uporabniki mobilnega interneta. S povezovanjem, na primer, tarife "Smart Mini", ki zagotavlja en gigabajt prometa na mesec, mora naročnik redno spremljati, koliko megabajtov je porabljenih, koliko je ostalo. S tem se izognemo primerom odpovedi dodatne pristojbine iz bilance kartice SIM za povezavo novih količin prometa in ne v primernem trenutku ne izstopi iz interneta. Obstaja več možnosti za pridobivanje najnovejših informacij. Poglejmo jih več.


Vse metode

 • Uporaba za mobilne pripomočke (tablice, pametni telefoni).
 • Osebni račun, do katerega dostopa uradni vir upravljavca.
 • Zahteve USSD.
 • Kako preveriti bilanco internetnega prometa na MTS prek interneta?

  Naročniki, ki imajo vodilno internetno povezavo, bodo lahko dostopali do osebnega računa na spletnem mestu operaterja.Po registraciji bo stranka lahko redno pregledovala svoje obrestne podatke o svojem računu, izvedla vse transakcije in imela popolne informacije o tarifnih načrtih Smart »Stanje prometa, v minutah insporočila Pri prvem obisku vašega osebnega računa, preden lahko vidite stanje MTS prometa, morate opraviti postopek registracije, slediti namigom na glavni strani. V prihodnosti bo za dostop do podatkov s številko treba določiti geslo, ki ga je dodelil sam naročnik.


  Za stranke, ki aktivno uporabljajo internet na mobilnih napravah, bo zanimivo ugotoviti, da je MTS razvila posebno aplikacijo za izvajanje enakih operacij, vendar na napravah, kot je pametni telefon in tablični računalnik. Prenos tega programa je brezplačen (to lahko storite tako, da greste na trg operacijskega sistema). Funkcionalna mobilna aplikacija se ne razlikuje veliko od tiste, ki je predstavljena v vaši osebni pisarni. Ko na napravi prvič odprete aplikacijo, boste morali opraviti tudi avtorizacijo. V prihodnje bo dostop do podatkov po številu potekal z uporabo PIN-kode, ki jo bo uporabnik osebno dodelil.

  Kako preveriti bilanco prometa na MTS: navodilo (USSD-storitev)

  Kratki ukazi za storitve (preko zvezdic in mrež) so zelo priljubljeni, saj lahko hitro in brez povezave z internetom prejmejo informacije o stanju, uravnoteženju TA, stroški za sobo itd. Mnogi uporabniki še vedno raje uporabljajo to storitev za prejemanje informacij o stanju svojega računa.
  Če si želite ogledati stanje MTS prometa na zaslonu mobilne naprave, morate izbrati naslednjo kombinacijo: * 111 * 217 #. VOdgovor na zahtevano SIM kartico bo poslano sporočilo, ki bo prikazalo stanje na paketih, vključenih v tarifni načrt.

  Drugi načini

  Stanje prometa MTS na pametnih tarifah lahko ugotovite tudi prek zaposlenih v klicnem centru operaterja. S klicanjem 0890 se lahko posvetujete o vseh vprašanjih v zvezi z vašim računom. Klici v podporno storitev se ne zaračunavajo, pod pogojem, da je klic na eno samo številko opravljen s SIM kartico trenutnega operaterja. Ko kličete strokovnjaka, morate pojasniti podatke o lastniku številke.
  Lahko se obrnete tudi na podporo za stranke na brezplačno telefonsko številko 8-800-555 -0890 (vsi klici so brezplačni za to številko, vključno s fiksnimi telefoni in SIM karticami drugih operaterjev). Prosimo, upoštevajte, da z izbiranjem 0890 lahko uporabljate storitve avtomatskega glasovnega sistema - s preklopom med elementi menija lahko dobite tudi informacije o vaši tehnični pomoči, o stanju sredstev, vključenih v tarifo storitev, določite, katere možnosti so aktivirane na kartici SIM, poslušajte druge informacije.

  Sorodne publikacije