Nesmrtnost v Skyrimu je, kako jo doseči

Besmrtnost v Skyrimu - način, ki ga lahko kadar koli omogočite. Pomaga, da gre skozi nevarne ali težke ječe. Včasih ta tehnika prihrani čas, moč in živce igralca. Čeprav igranje z Božjim režimom skozi čas postane nezanimivo. Vendar pa morate vedeti, kako omogočiti to možnost. Res pomaga v izrednih razmerah.

Opis načina

V "Skyrim" je nesmrtnost način, v katerem igralec ne umre. On ni oškodovan, zdravje se ne zmanjšuje, tudi mana. To je zelo priročno, še posebej, če se igralec šele začenja razvijati v igralnem svetu The Elder Scrolls V. V običajnem načinu Boga lik ne more biti okužen niti z vampirizmom niti s katero koli drugo boleznijo. Ne ustreza vsem. Zato v igri obstajajo različni načini nesmrtnosti. Na primer, druga goljufija za nesmrtnost v "Skyrim" preživi mano, vzdržljivost in zdravje, vendar se s stanjem 1 enote lestvice upada konča.


Pomembno: Drugi način omogoča igralcu, da se okuži z različnimi boleznimi.

Normalna koda

Modeli za nesmrtnost v Skyrimu se ne uporabljajo. V ta namen sta v igri 2 posebni kombinaciji. Prva je popolna oblika Boga. Če ga želite uporabiti, mora igralec vnesti kombinacijo TGM. Pomembno: Ta goljufija pogosto povzroči napake in težave v igri. Zato jim ni všeč uživanje.

Način polboga

V "Skyrim" je nesmrtnost mogoče dobiti drugače. Kako točno Igralec lahko uporabi drugo kodo. Njenega režima imenujemo polbog. Ne dajeumreti, čeprav bosta zdravje in mana porabljena med bitko. Možna je tudi okužba z likantropijo ali vampirizmom. Ta možnost se aktivira s kombinacijo TIM. Ona, kot kaže praksa, povzroči veliko manj napak in padcev med igro. In tako jo uživajo mnogi igralci.

nesmrtnost konja

Toda to ni vse. Pravi spremljevalec igre The Elder Scrolls V od časa do časa postane konj. Lahko se utrudi ali umre. Zato se včasih igralci zanimajo, kako narediti konja nesmrtnega.


Za konje ni takega branja. Kljub temu lahko v svoji "Skyrim" nesmrtnosti poskusimo z naslednjimi kombinacijami:
 • Prid * Base ID konji *;
 • bistveni * Osnovni Id Konji * 1.
 • Nekateri igralci trdijo, da jim pomaga "Resurrection". Izkoriščanje konja je možno brez posebnega napora. To je zelo priročno. Glavna stvar - da se naučijo ustrezne spretnosti. Brez tega ne bo uspelo obvladati naloge.

  Vstajenje znakov

  "Skyrim" - igra z odprtim svetom. Tu lahko slučajno ali namerno ubijete znake pomembne za glavno zaplet. Potem bo nekaj potovanj nemogoče prenesti. Na srečo se je temu mogoče izogniti. Ni nesmrtnosti v Skyrim za NPS. Toda igralec lahko kadarkoli oživi preminulega. Če želite to narediti, sledite spodnjim korakom z igralno konzolo:
 • Kliknite znak.
 • Vpišite v vnovič 1.
 • Kliknite gumb "Enter" na tipkovnici.
 • Hitro, enostavno in zelo priročno. Na ta način se lahko vrnete v življenje vsakega značaja.

  Zaključek

  V Skyrimu smo raziskovali nesmrtnost. To je način, ki bo zelo koristen med resnimi bitkami in med treningom spretnosti igre Elder Scrolls V. V prvi vrsti je zelo koristen.
  Priporočljivo je, da se Božji režim obravnava izjemno previdno. Konec koncev, kot smo že povedali, se lahko igralec sooča z napakami, težavami in napakami med igranjem. Popravljanje je pogosto problematično. Priporočljivo je, da kodo uporabite za varnostne namene, da aktivirate način polboga. Vendar ne ustreza tistim, ki načrtujejo bitko z volkodlaki ali vampirji. Ta način, kot smo že povedali, vam omogoča, da okužite značaj. Če želite zdraviti, boste morali uporabiti posebne goljufije, ali pa greste skozi mini-quests, ki jih igra. Včasih odvzamejo veliko časa in truda.

  Sorodne publikacije