Zakaj Internet Beeline ne deluje? Kaj storiti?

Beeline je podjetje, ki je izjemno priljubljeno v Rusiji. Ta mobilni operater ponuja različne komunikacijske storitve. Če se na primer obrnete tukaj, se lahko povežete z internetom. Tako na mobilnem telefonu kot na računalniku. Ta funkcija je priljubljena pri sodobnih naročnikih. Danes moramo razumeti, zakaj Internet Beeline ne deluje. Podobne pritožbe niso tako redke. Zato morajo naročniki vedeti, kako naj delujejo na tak ali drugačen način.

Podpora

Prva stvar, ki jo morate storiti, če preneha delovati po povezavi z internetom, je, da se prepričate, ali naprava podpira dostop do svetovnega spleta. Običajno se takšne informacije nahajajo na škatli naprave.
Težko je verjeti, vendar se ljudje pogosto srečujejo s podobnim problemom. Na primer, če je človek kupil kitajski pametni telefon in naletel na ponaredek. Ali pri delu s starimi telefoni. Internet Beeline ne deluje? Če naprava ne podpira svetovnega spleta, ne bo delovala, da bo delovala. Računalniki ne naletijo na to težavo. Vsi sodobni računalniki podpirajo dostop do interneta.

Paket "treh storitev"

Toda to ni vse. Zakaj Internet Beeline ne deluje? Naslednji razlog se praviloma pojavlja samo na mobilnih napravah. Povezava morda manjka, če na telefonu ni priključen tako imenovani paket treh storitev. To je brezplačna možnost. Omogoča uporabo mobilnega telefonaInternet, WAP, SMS, MMS, 3G, 4G, 2G in EDGE. Običajno se poveže, ko je telefon prvič vklopljen s kartico SIM. Ampak včasih je paket "Tri storitve" izklopljen. Če želite preveriti razpoložljivost te možnosti, morate na mobilni napravi poklicati 067409. Nato kliknite gumb »Pokliči«. V odgovor na to naročnik prejme sporočilo s povezanimi storitvami.

Internet Beeline ne deluje? Če želite povezati paket "Tri storitve", morate na mobilnem telefonu poklicati 067409181. Po pritisku na gumb "Pokliči" se bo ukaz za ukaz in povezavo obdelal. Če je pred deaktiviranjem paketa "Tri storitve", lahko nadaljujete njegovo delo z USSD zahtevo. Če želite to narediti, morate izbrati * 110 * 181 #.

Prenos podatkov

Ali Beeline Internet ne deluje na vašem telefonu? Naslednji razlog, zaradi katerega lahko pride do tega, je, da je funkcija prenosa podatkov onemogočena. V tem primeru ima naročnik praviloma težave pri uporabi kartice SIM.
Če želite preveriti in omogočiti, če je potrebno, prenos podatkov na mobilno napravo, potrebujete:
 • Android: Odprite glavni meni telefona in pojdite na "Nastavitve" - ​​"Prenos podatkov". Na različnih pametnih telefonih se ta element imenuje drugače. Na primer, »Omrežne nastavitve« se lahko ujemajo s prenosom podatkov. Postavite kljukico poleg operacije (če se ne splača) in shranite spremembe.
 • Windows Phone: Vklopite telefon in odrinite v levo. Izberite meni "Nastavitve" - ​​"Prenos podatkov".
 • iOS: Pojdite v glavni meniin kliknite "Nastavitve". V iOS6 in starejših različicah prenosa podatkov ustreza vrstici "Basic" - "Network". V novih operacijskih sistemih bodo morali obiskati "Cellular" - "Cellular data".
 • To je vse. Takoj ko je funkcija za prenos podatkov omogočena, mora biti internet v celoti delujoč.

  Denar

  Ne deluje domači internet "Beeline"? In tudi mobilni? Nato morate preveriti stanje kartice SIM, s katero deluje naročnik. Dejstvo je, da negativen račun ali nepravočasno plačilo za komunikacijske storitve povzroča blokiranje dostopa do interneta.

  Kaj storiti? Kartico SIM kartico morate le še napolniti s pozitivno vrednostjo. Po prejemu sredstev bo dostop do interneta odklenjen. To velja za domače in mobilno omrežje.

  Napaka

  Še vedno ni čudno? Internet Beeline ne deluje? Možno je, da je razlog za to reden sistemski neuspeh. To je normalen in zelo pogost pojav. Kako se spopasti s to situacijo? Ponovno morate zagnati mobilni telefon ali računalnik. Ko uporabljate domači internetni modem med ponovnim zagonom, je priporočljivo tudi prekiniti povezavo in nato ponovno vzpostaviti povezavo.

  Promet

  Če Internet Beeline ne deluje, lahko preverite količino preostalega internetnega prometa. Dejstvo je, da ima preiskovalni mobilni operater svoje omejitve glede prenesenih informacij. Kombinacije za preverjanje prometa v "Beeline" so drugačne. Odvisni so od tarifnega načrta. Te informacije so potrebnepreverite pri operaterju.
  Če se izkaže, da je prometna kvota presežena, morate povezati njen dodatni paket. Ali počakajte na začetek novega meseca. Pogosto "Beeline" povezuje neomejen internet. Zato ni omejitev prometa. Namesto tega se bo hitrost povezave zmanjšala po prenosu določene količine podatkov. Če internet deluje slabo, ne smete izključiti presežka prometa.

  Preobremenitev

  Pogosto pride do naslednjega razloga. Če internet "Beeline" slabo deluje, vendar vse zgoraj navedene različice razvoja dogodkov ni prišel gor, je treba počakati malo. Zakaj? Bistvo je, da je počasno delo interneta včasih posledica preobremenitve telefonskih linij. Z drugimi besedami, operater preprosto ne prenaša obremenitve v omrežju. Preobremenitev se običajno opazi zvečer, ko ljudje prihajajo z dela in začnejo aktivno uporabljati internet. Težave ne boste rešili sami. Vse, kar lahko naročnik stori, je povezati se pozneje, ko je omrežje raztovorjeno.

  Delovanje operaterja

  Internet "Beeline" ne deluje? Možno je, da ta pojav povzroči delo na progah operaterja ali neke vrste nesreča. Določitev situacije sama v takšnih okoliščinah ne bo uspela. Še vedno je treba počakati in poskušati znova in znova vzpostaviti povezavo z omrežjem.
  Da bi natančno ugotovili, zakaj je internet, ki ni deloval, poklicati Beeline in prijaviti težavo. Upravljavec je dolžanPoroča o kakršnem koli delu ali nesreči, če obstaja. V vseh drugih primerih je treba upoštevati prej predlagane ukrepe. Zadnja stvar, na katero morate biti pozorni, je moč signala. Na nekaterih mestih se internet slabo ujema. Tam bo deloval počasi ali sploh ne bo sposoben obvladati nalog. Sprememba lokacije bo odpravila težavo.

  Sorodne publikacije