Tipkovnica Logitech K120: funkcije, navodila in pregledi

Udobje opredeljuje vse. Mnogi pisarniški delavci imajo ure neprekinjenega tipkanja. S tem slabo na tipkovnici, boste začeli občutiti nelagodje, ki lahko bistveno vplivajo na kakovost in hitrost dela. Vendar ne bo vsak uradnik privoščil nakup drage tipkovnice z blagovno znamko. To težavo odpravlja tipkovnica LogitehK120. To je poceni, a kakovostna naprava za tipkanje besedila znane družbe, ki se je dokazala kot eden najboljših proizvajalcev pomožne računalniške opreme. Nato bodo naštete vse večje in najpomembnejše prednosti tega modela.


Dobava

Logitechova tipkovnica K120 s tipkovnico je na števce dobavljena v prefinjeni škatli s precej tankim, vendar gostim kartonom, pobarvanim v bele in modre tone. Prepričani ste lahko, da se vsebina med prevozom ne bo poškodovala, uporabnik pa bo na mizo dobil nespremenjen izdelek. S pomočjo običajno razumljivih oznak na sprednji strani škatle so navedene glavne tehnične značilnosti tipkovnice. Na hrbtni strani škatle je podrobnejši opis izdelka, podvojen v več jezikih, vključno z angleščino, ruskim, poljskim in češkim. V samem ohišju je Logitechova tipkovnica K120 dodatno pakirana v gosto polietilensko ovojnico - za večjo zaščito pred vlago. V komplet je vključen tudi kratek priročnik. Torej je tudi najbolj oddaljeni tehnik na svetu v vsembo zlahka razumel. Seveda je takih stvari malo, vendar je dejstvo, da je tipkovnica Logitech K120 še vedno priročna, dobra.


Logitech je zelo občutljiv pri merjenju cen med izdelki in spoštovanju potrošnikov njihovih izdelkov. In ravno zato, ker dvigujejo svoje blago, je to očitno najboljše.

Tipkovnica Logitech K120 Black: Videz

Po neposrednem umiku vidimo samo napravo. Prva stvar, ki se pojavi, je, da je tipkovnica polne velikosti. Ima digitalni blok in blok šestih posebnih tipk, ki ne štejejo tipk F, ki so na vsaki tipkovnici. Tipkovnico izdeluje LogitehK120 iz visoko kakovostne mat plastike. Dotikalna površina je rahlo groba, kar je zelo koristno pri slepem tiskanju, saj pri taki teksturi prsti ne bodo zdrsnili na bližnje tipke. Prav tako je treba opozoriti, da je tudi kakovostna, a elegantno izvedena oblika samega ohišja: vse konture tipkovnice so zaokrožene, da izboljšajo udobje, spodnja vrsta tipk pa je tudi zaokrožena, kar pravzaprav res pomaga pri pritiskanju na stran palca. Tipka "Enter" na tem modelu je raztegnjena in enostranska, kot pri tipki "Caps Lock". Oblikovalci so poskrbeli tudi za preprečevanje nenamernega pritiska na to tipko, zaradi česar je to kodrasta, ki vam omogoča, da jo taktilno ločite od vseh ostalih na levi. Treba je opozoriti, da so oznake, ki označujejo ime ključev, zelo dobre. Ne bodo se nagubali in bodo služili toliko, kot potrebujete.

Tipkovnica Logitech K120: Specifikacije

Določi kakovostizdelki so samo napačni v obliki korena. Zato poglejmo globlje Logitechovo tipkovnico K120. Pomembno je, da naprava na delovni površini ne zavzame veliko prostora. Na dovolj omejena velikost pisarniško mizo, sprejme ogromen, ki zasedajo veliko prostora, tipkovnica je zelo problematično. Toda v tem primeru, so ti problemi zmanjšana zaradi majhnih dimenzij izdelka - Samo 454 cm, 155 cm visok in le 21 cm debeline.
Ta model membrane, ki je znatno znižal proizvodnjo. Vendar pa glede na proizvajalca, tipkovnica ima visoke trdnosti - njene tipke so namenjeni 10000000 pozitivnih. To je več kot dovolj za nekaj let, njegova uporaba tudi v najbolj težkih bremen.
Tako prijetno dopolnilo je tišina dela. To je s kratko, seveda ključev, ki pomaga, da se zmanjša zvok mehansko gibanje posameznih delov tipkovnice. Tisti, ki že od nekdaj tipkovnico s tipkami na tipkovnici vysokoprofilnymy se uporabljajo ne bo delovala, poleg tega je veliko opozoril, da v taki konfiguraciji povečuje hitrost tipkanja in zmanjšuje utrujenost v prsti in zapestja. Prav tako zelo olajšajo delo petih teflonskih podloge: Dva nastavljiva čevljev na dveh vogalih na dnu in eno s presledkom. Ta izjava za stike z delovno površino preprečujejo drsenje tudi na gladki mizi in pokrov pod prostor tipkovnice ne bo zvila ob pritisku.

Odvodni sistem

Pogosto se je zgodilo, da si zaradi malo netočnosti na tipkovnico nalila kozarec vode ali druge tekočine? V tem primeru tipkovnica zagotavlja drenažni sistem - skozi luknje na dnu ohišja, skozi katere lahko izteka odvečna vlaga. Torej, če ste zadeli površino tekočine tipkovnice, morate le stresati preostalo vlago in po predhodni izbiri zamašite ostanke vlage s prtičkom.
Vendar te funkcije ne bi smeli pričakovati preveč. Iz velike količine vlage ne bo shranil, kot tudi iz tekočin z veliko sladkorja, ki je zadolžen za prekinitev delovanja ključev.

Povezava

Zdaj bomo analizirali proces priključitve tipkovnice Logitech K120920-002522. Kar zadeva neposredno povezavo naprave s sistemsko enoto, je vse zelo preprosto. Potrebno je le dodeliti brezplačno gnezdo za povezavo USB. Brez pretresov z nastavitvami, vozniki, vsi sešiti neposredno notri. Kot pravijo, plug-and-play. Združljiv s Klavyjem z napravami, ki temeljijo na Windsorju, začenši z XP, ki se konča z deseto napravo z Linuxom oziroma MacOS.

Slabosti

Po pregledu uporabniških pregledov lahko ugotovite številne manjše napake modela, kot so:
 • Nenavadna lokacija /oblika ključa. (Kasneje se morate navaditi na novo lokacijo in razlike ne boste več opazili).
 • Dolgotrajni odziv v igrah. (Pomembno je razumeti, da je tipkovnica zasnovana za profesionalne kibertehnike in izključno kot pisarniško orodje).
 • Tudi za namenske igralce je zelo pomembnoVedite, da od močnih in dolgotrajnih učinkov tipk WASD začnejo pogosto padati. (Težava je razširjena in celo na številnih igralnih tipkovnicah, zato morate izračunati moč klika med igranjem).
 • Kot lahko vidite, če ne boste zmagali na turnirju, bo tipkovnica popolnoma ustrezala vam in ne boste potrebovali več za svojo vrednost.

  Koristi

  Zdaj pa gremo neposredno na prednosti te tipkovnice. Ti so naslednji:
 • Najprej nizka cena.
 • Zanesljivost in kakovost.
 • Enostavnost vzdrževanja.
 • Enostavnost delovanja.
 • Lahko sklepamo, da so strokovnjaki popolnoma odpravili pomanjkljivosti. Še posebej veseli, da dobite vse to za sorazmerno nizko ceno.

  Sorodne publikacije