Kako odstraniti varni način "Android": navodila

Veliko uporabnikov ima varen način (Android). Kako ga onemogočiti? Običajno bodo naprave, ki se izvajajo na tej platformi, prešle na to, če je operacijski sistem poškodovan ali če aplikacije drugih proizvajalcev povzročijo zrušitve v napravi. Obstaja več načinov za varno uporabo načina Android.

Ponovni zagon naprave

Najprej je treba določiti razlog za vključitev te iste ureditve. Praviloma se aktivira zaradi zrušitve sistema ali resne napake v kateri koli aplikaciji. V varnem načinu uporabnik ne bo mogel zagnati nobene aplikacije tretje osebe. Če je naprava nenadoma preklopila na to, potem morate le ponovno zagnati napravo in problem bo rešen.


Preverjanje plošče za obvestila

Nekatere različice operacijskega sistema pošljejo uporabniku sporočilo, ko gredo v varni način (Android). Izklopite ga lahko s pritiskom na. Naprava se samodejno znova zažene in zažene v običajnem načinu.

S pritiskom in držanjem gumba za vklop

To dejanje odpre meni, v katerem morate izbrati ponovni zagon ali zaustavitev. V drugem primeru ne pozabite ponovno vklopiti naprave. Običajno se nalaga. In če se to ni zgodilo, in spet se je vse ponovilo, kako odstraniti varni način "Android"? O tem še naprej.

Hkratno pritiskanje obeh gumbov

Mnogi uporabniki trdijo, da se ta način lahko sprosti, čeV trenutku ponovnega zagona naprave hkrati pritisnite in držite gumb za vklop in gumb za zmanjšanje glasnosti. Če imate gumb za nastavitev glasnosti v napravi, lahko ta korak trajno ponovno zažene napravo v varnem načinu. V tem primeru morate pripomoček prenesti v center za storitve ali, če vam manjka znanja in spretnosti, ga odkrijte in poskusite sami odpraviti težavo.


Odstranitev baterije

Kako odstraniti varni način "Android"? Če je to mogoče, lahko odstranite akumulatorsko baterijo iz naprave in morda po normalnem delovanju po vklopu. Preden odstranite, vedno izklopite telefon ali tablični računalnik. Počakati morate vsaj eno minuto, da popolnoma odstranite kondenzatorje v napravi, nato pa vstavite baterijo nazaj in jo vklopite.

Brisanje aplikacij

Napačni programi so najpogostejši razlog, da naprava preklopi v varni način. Če se želite izogniti, morate odstraniti nedavno nameščene programe. Če želite to narediti, odprite nastavitve pripomočka, odprite seznam vseh nameščenih aplikacij in pojdite na zavihek za prenos. Teh programov ni mogoče zagnati v varnem načinu, vendar jih je mogoče odstraniti. Priporočljivo je, da se znebite vseh programov, ki so bili nameščeni v bližnji prihodnosti. Po tem je treba ponovno zagnati napravo. Če ne deluje, potem morate iti še dlje.

Ponastavitev naprave

Kako odstraniti varni način "Android" (tablični računalnik ali telefon), če s tem ni nič narobe,Kaj zgoraj opisano ne pomaga? Ponastavite nastavitve naprave. Prva stvar je, da varnostno kopirate vse podatke v varnem načinu. Ponastavitev vseh nastavitev bo v celoti izbrisala vse informacije v napravi. Enako bo, kot je bilo, ko je bil prvič uveden. Zato je priporočljivo, da varnostno kopirate podatke, ki jih ne smete izbrisati. Kako to storiti? Obstajajo načini za:
  • povezovanje pripomočka z računalnikom in kopiranje vseh potrebnih podatkov na trdi disk ali v shrambo v oblaku;
  • Vse aplikacije, ki so bile kupljene za denar, bodo shranjene in jih je mogoče ponovno namestiti po ponovnem zagonu;
  • ko ponastavitev stikov ne bo kršena, vendar je za zmanjšanje tveganja bolje izvoziti v ločeno datoteko.
  • Kako ponastaviti?

    Ta korak se izvede prek nastavitev naprave. Tam lahko najdete element, ki je odgovoren za varnostno kopiranje in ponastavitev. Tam morate izbrati ponastavitev na tovarniške nastavitve in potrditi svojo odločitev. Postopek lahko traja zelo dolgo - od 20 minut. Če naprave ne morete ponastaviti v varnem načinu, morate uporabiti način obnovitve. V ta namen pritisnite gumb za vklop in izklopite napravo. Potem, odvisno od modela naprave, morate pritisniti kombinacijo gumbov, ki jih lahko vidite v navodilih ali na internetu. Način obnovitve se bo začel. S tipkama za glasnost izberite možnost za ponastavitev naprave in kliknitegumb za vklop za potrditev. Čas je, da počakate na postopek ponastavitve, kar bo trajalo nekaj minut. Ko so nastavitve ponastavljene, lahko napravo konfigurirate tako, da ustvarite nov račun ali se prijavite v obstoječi. V drugem primeru bo dostop do kupljene vsebine ponovno vzpostavljen.

    Sorodne publikacije