Mortal Kombat 9: Sistemske zahteve, priporočila in možnosti razvoja

Mnogi uporabniki radi igrajo virtualno zabavo, poskušajo uspeti in dobiti nov užitek avanture. Ampak ne pozabite, da novejšo igro, višje so njihove tehnične zahteve. Danes je potrebno razstaviti sistemske zahteve za Mortal Kombat 9, saj nova borbena igra ne le navdušuje s svojim tehnološkim razvojem, temveč tudi omogoča, da se naučite nadaljnje zgodovine likov. In če vam je všeč boriti igre in želite imeti nekaj zabave s prijatelji, ta projekt igre bo zagotovo vam vse, kar potrebujete, od prijetnega igranja na desetine različnih znakov. Poleg tega igra ima modul za več igralcev, ki vam omogoča, da se borite v grenki bitki z drugimi igralci.


O čem gre za to igro?

Preden analiziramo sistemske zahteve Mortal Kombat 9, moramo najprej ugotoviti, za kaj gre. Čeprav ime igre govori sama zase, kot igra serije, kot tudi različne multimedijske izdelke že dolgo znana vsem pod blagovno znamko "Deadly Battle". Tokrat so nam povedali zgodbo o tem, kako so se moški preselili na planet apokalipse in se združili v ostri bitki. Obstajajo vsi liki iz preteklih delov igre, veliko je novih, cilj pa bo zmaga nad sovražnikom. Kar se tiče zabave in funkcionalnosti, je vse postalo bolj tehnološko in kosovno, zato so za igro Mortal Kombat 9 sistemske zahteve rahlo napihnjene. Toda ta korak razvijalca je povsem upravičen.

Tehnološka raven

Ni mogočene upoštevajte tehnološke ravni igre. Konec koncev, za igro Mortal Kombat 9 sistemske zahteve so dovolj resne in morate vedeti, če se upravičijo sami. Če pogledate samo igro, potem lahko vidite, da so zdaj vsi modeli borcev predstavljeni v precej podrobnem slogu, imajo svoje anomalije in posebne učinke. Treba je omeniti prisotnost prostorne lokacije za boj in poznejše gibanje. Torej, lokacije v igri imajo interaktivno podlago, zato potrebujejo tudi vire.


Razpored zasluži posebno pozornost, ki je praktično dosegel vrhunec realizacije. Zahvaljujoč novim tehnologijam igra izgleda čudovito, izvirno in zanimivo. Glavna stvar je, da nastavitve nastavite na maksimalne vrednosti, samo da lahko dosežete višjo kakovost.

Minimalne tehnične zahteve

Za igro Mortal Kombat 9 so minimalne sistemske zahteve zmožne zagnati igro. To pomeni, da če se vaš računalnik odzove nanje, potem lahko uživate v igralnem procesu, pri čemer postavite vrednost tehničnih parametrov na minimalno vrednost. Kar zadeva podrobne informacije, predlagamo, da preberete seznam istih zahtev:
 • za zagon igre potrebujete sodoben operacijski sistem, začenši z Windows 7;
 • Za stabilno delovanje bo dovolj uporaba Intel Core Duo z močjo 24 GHz;
 • RAM ne sme biti manjši od 2 GB;
 • za grafično kartico je dovolj, da uporabite NVIDIA GeForce 8800 GTS in več;
 • Priporočljivo je, da imate DirectX 10.
 • Ta tehnična oprema je v celotiDovolj za prijetno, stabilno igro. Če pa želite uživati ​​v igralnih procesih in razmisliti o lepem urniku, morate upoštevati maksimalne zahteve računalniške opreme.

  Največje tehnične zahteve

  Za sistemske zahteve za osebne računalnike Mortal Kombat 9, ki vam omogočajo, da uživate visoke nastavitve grafike, poglejte dvakrat višje od zgoraj opisanih meritev. Ampak kot smo pojasnili, so popolnoma upravičeni s kakovostjo projekta igre:
 • Tudi v tem primeru morate uporabiti sodoben operacijski sistem, začenši z Windows 7;
 • Za največjo učinkovitost bo potreben procesor Intel Core i5750 z močjo 27 GHz;
 • RAM bo potreboval že 4 GB;
 • Ne pozabite na DirectX 11.
 • S takšno opremo lahko uživate v prijetni igri, ki bo pokazala visoko raven grafičnega oblikovanja. Igra bo veliko bolj zanimiva in glede na kakovost podrobnosti okolja in modelov je tudi atmosferska.

  Razvojne perspektive

  Če so za igro Mortal Kombat 9 že znane sistemske zahteve za osebne računalnike, potem morate samo pogledati nadaljnji razvoj. Konec koncev je ta serija iger zelo priljubljena in zanimiva, zato ni presenetljivo, če bodo razvijalci še naprej izdajali nove dele igre. In če se to zgodi, bomo lahko uživali v visoki stopnji realizma, veliko podrobnosti na lokaciji in po možnosti novih izboljšanih modelih junakov. Vendar bodo sistemske zahteve že dvakrat višje od tistih, ki smo jih že obravnavali. Zato, če želite še naprej uživati ​​toDobro je izboljšati tehnično stran računalnika vnaprej in najbolje je, da začnete z grafično kartico Nvidia 9 series. Kot je za procesor, morate paziti na Intel Core i5 nad 3500. In boste potrebovali približno 8 GB RAM-a.

  Sorodne publikacije