Behance: kaj je to, opis, zmožnosti

Sodobna umetnost se že dolgo premika po internetu, za ustvarjalne ljudi, ki poskušajo prenesti ideje svojega dela na katerem koli področju, pa so ustvarili veliko specializiranih virov. Ena izmed njih je vrsta mreže Behance. Kakšno skupnost je, mnogi internetni uporabniki preprosto ne vedo. Poskusimo ugotoviti, zakaj je bilo to omrežje ustvarjeno in kot začetnik pridobiti največje koristi od njegove uporabe za promocijo svojega dela.

Behance: kaj je to?

Začnimo torej z dejstvom, da je bilo to omrežje ustvarjeno kot specializiran vir za računalniške umetnike in oblikovalce vseh stopenj izobraževanja, ne razmišlja o svojem obstoju brez stalnega udejanjanja ustvarjalnega miselnega toka, ki je na koncu utelešeno v njihovem delu. . Prva omemba vira za ustvarjanje lastnih galerij Behance.net Gallery sega v leto 2006. Razvoj tega omrežja je bil zelo hiter, kar je pripeljalo do tega, da je do leta 2012 kupil Adobe, nato pa je postal del Creative Cloud. Potem je postalo možno predstaviti svoje kreacije tudi na profesionalni različici ProSite virov (seveda, z registracijo) neposredno iz Adobeovih programov in jim zagotoviti dostop do oblaka.


Registracija in prilagajanje lastne strani

Vse se sliši, kot da izgleda precej preprosto, vendar da bi kar najbolj povečali učinek na promocijo vaših projektov v podjetju Behance, mnogi strokovnjaki priporočajo uporabo nekaterih trikov za uporabo vseh priložnostivir. Najprej morate opraviti preprosto registracijo. Če želite to narediti, lahko neposredno uporabite galerijo virov ali greste skozi postopek registracije, ko se premaknete na ustrezno spletno mesto Adobe. Na prvem mestu lahko uporabite tudi prijavo s programom AdobeID, če ste že imeli takšen identifikator med postopkom ustvarjanja računa za storitve Adobe.
Ker je vir www.behance.net (Galerija) tesno povezan s socialno mrežo Facebook, se lahko prijavite in s takšno registracijo. Lahko pa uporabite račun v Googlovih storitvah.


Če želite ustvariti novo registracijo, neodvisno od obstoječih računov, lahko registracijo naredite pri ustvarjanju novega zaznamka z naknadno potrditvijo po e-pošti (v tem primeru bo preusmeritev izvedena samo na Adobejevem viru). Prvotni vprašalnik vsebuje le nekaj področij, kjer morate vnesti kratke informacije o sebi. Tukaj ne bi smelo biti vprašanj.

Portfolio

Po zaključku vseh dejanj boste pozvani, da izberete eno od priporočenih kategorij in ustvarite svoj kanal.
Upoštevajte, da to ne velja samo za graf. Z enakim uspehom lahko izberete kategorijo "Zvok", ki je lahko zanimiva za mnoge računalniške glasbenike. Zdaj je čas, da uporabite oddelek Portfolio. Behance takoj ponuja več oblikovalskih tem, vendar to ni glavna stvar.
Prvo priporočilo večine strokovnjakov je, da v to poglavje ne vključimo le vsega, kar imate na voljo, ampakSamo najboljša dela, ki vam lahko pokažejo najbolj koristno stran. S tem lahko projekte dodate v razdelke Lightroom, galerijo, ustvarite novo stran v razdelku Stran ali s svojim delom (povezava) določite povezave do zunanjih virov. Pri izbiri teme za oblikovanje strani posebno pozornost poskrbite, da se vaše delo ne združi z ozadjem, temveč izstopite, usmerite pozornost obiskovalcev na določene projekte.

Nasveti za objavo svojega dela v galeriji Behance

Zdaj nekaj nasvetov za objavo glavne vsebine. Na primer, sami ste izbrali odsek za oblikovanje oblikovanja Behance. Takoj bodite pozorni na trenutek, ko veliko obiskovalcev na vaši strani pogleda na končne projekte, morda ne bo zanimivo. Zato je bolje opisati tiste projekte, ki so v razvoju. Zelo ustvarjalni proces oblikovanja opisa projekta po korakih se lahko bolj zanima za občinstvo.
Za to lahko uporabite poseben oddelek Delo v teku. Prav tako bodo vaše možnosti za uspešno promocijo svojega dela bistveno povečale dodajanje video vadnic, ki bodo pokazale, kako ustvarite eno ali drugo obliko, uporabite zmogljivosti programa itd. slike bo mogoče postaviti v širino največ 600 slikovnih pik. Torej, če je slika večja, je bolje odrezati, s poudarkom na najzanimivejši parceli z najmanjšimi podrobnostmi.

Statistika

Govori o sami storitvi Behance (kaj je toin kakšne priložnosti ponuja vsem registriranim udeležencem), ne morete obiti strani in slediti statistiki obiskov na vaši strani. Na splošno velja to za ocene vaših projektov. Kljub temu, da so pripombe morda videti precej slabe (in nekateri uporabniki, in na splošno, čisto moralni razlogi, se lahko utišajo samo zato, ker jih vaše delo ne zanima), lahko še vedno do določene mere cenite, če je usmeritev dejavnosti pravilna in kako priljubljena je. enega ali drugega projekta.

Komuniciranje z drugimi socialnimi omrežji in oglaševanjem

Kot je že jasno, je težko predstavljati, da je ta ustvarjalni spletni laboratorij sam po sebi. Povsem naravno je, da je povezana z vrsto drugih virov, na primer v obliki istih socialnih omrežij. Poleg tega lahko dodate zunanje strani s svojimi stvaritvami iz skoraj vseh virov, vključno z, na primer, SoundCloud, Vimeo, YouTube, Flikr Photostream itd.
Številni strokovnjaki na področju "promocije" priporočajo, da pogosteje uporabljajo iste socialne mreže, tako da objavljajo oglase in povezave do svojega dela na viru Behance. To lahko zelo poveča njihovo priljubljenost. Prav tako je včasih priporočljivo, da si celo postavite ime! Tak "samopir" se lahko izkaže za zelo učinkovito sredstvo za privabljanje potencialnih obiskovalcev.

Medsebojno sodelovanje z drugimi avtorji

Še en nasvet pri urejanju lastnih projektov: poskusite v kreativni proces vključiti čim več drugih uporabnikov ali ljudi.izbrano obliko umetnosti. Prav tako bo pripomogel k promociji vašega dela in če boste sodelovali z znanimi agencijami, studii in kreativnimi ljudmi, boste dodali pooblastila. Ne oklevajte, da ocenite delo drugih avtorjev. Kot kaže praksa, vaš prijeten odziv na projekt nekoga drugega ne pušča ravnodušnega avtorja in želi videti, kaj počnete. Ni slab pogled in naročnina na delo drugih avtorjev, kot tudi pridružitev industrijam, katere galerije (Curated Galleries).

Uporaba mobilnih aplikacij

Nazadnje, da bi posodabljali vse dogodke ali da bi imeli vedno in povsod dostop do storitve, namestite mobilno aplikacijo na pametni telefon ali tablični računalnik.
Do sedaj sta dva: mobilna aplikacija Behance in aplikacija Creative portfolio. Z njihovo pomočjo lahko ne samo spremljate vse dogodke, temveč tudi pošiljate svojim strankam, če je potrebno, svoje delo.

Dodatne storitve in priložnosti

To je splošna značilnost storitve Behance. Kaj je, verjetno, mnogi so že razumeli. Zadnji dodatek je dodati, da je včasih priporočljivo uporabiti registracijo na strokovnem viru Behance ProSite.
Njegove zmožnosti vam bodo dodale precej dobro orodje, ki bo koristno v prihodnjem delu, in vam bo pomagalo, da vaš portfelj postane višji. Med vsemi, ki bodo na voljo po plačani registraciji, lahko ločeno dodelite neomejen promet, nabor orodij za urejanje svojega dela na podlagi CSS /HTML, podporo za veliko pisav za izboljšanje kakovosti njegovega dela,nalaganje slik polne velikosti brez omejitev, vezava domene in sinhronizacija z WordPress ali Tumblr, optimiranje projektov za SEO, uporabo Google Analytics in še več. Toda na splošno je lahko uporaba te edinstvene storitve take vrste praktično na vseh znanih področjih v umetnosti, ker, kot je že jasno, grafika ali oblikovanje ni omejena na eno stvar, čeprav je mogoče do neke mere imenovati te usmeritve prednostno. Seveda, če ste le naredili prve korake pri obvladovanju te storitve, vam ni nujno, da takoj preidete na uporabo njegove strokovne različice. Prvič dovolj in redna registracija bo dovolj. Toda, ko se malo naučite, postanete oboževalec, oboževalec ali stranka, nato pa se lahko premaknete na višjo raven. Mimogrede, pri uporabi te storitve, kot kažejo številni uporabniki, je mogoče natančno prilagoditi svoje sposobnosti, gledati, kako delajo drugi ljudje in ustvarjati priljubljene ali zelo iskane mojstrovine med obiskovalci.

Sorodne publikacije