Kaj moram vedeti o oceni Dota 2?

CyberSport se vsako leto približuje množicam, zato je v nekaterih državah celo resničen šport. Morda vsak študent in odrasel sanja, da postane profesionalni igralec, saj je pridobivanje denarja in igranje pravi rajsko delo, vendar ne tako težko. Odpeljal vas bo do profesionalne ekipe, odvisno od tega, kako dobro igrate določeno igro. Uvrstitev in uvrstitve se uporabljata kot orodje za pregledovanje, zato je predmet tega članka Dota 2.


Zakaj ocena?

Kot veste, več kot 6 milijonov novih uporabnikov vsak mesec obišče Dota 2. \ t To je neverjetno veliko število ljudi, primerljivo s prebivalstvom nekaterih majhnih držav. Sama igra je precej zapletena, saj je vsaka tekma neverjetno situacijska in toliko, da je teorija verjetnosti praktično impotentna. Zato so igralci, ki se dobro zavedajo situacije, pa tudi, kaj počnejo v tej igri, izjemno majhni. V številnih profesionalnih ali polprofesionalnih igrah se sistem ocenjevanja uporablja za pregledovanje ne zelo dobrih igralcev, hkrati pa je dodatna motivacija za igranje, saj se oseba po naravi rad ponaša s svojimi dosežki, igre niso izjema.
Nedavno se je v Doti 2 pojavila nova ocena. Ta sprememba je nastala z novim popravkom, ki je prinesel veliko sprememb, vendar je njegova najpomembnejša inovacija ocena. V naslednjem odstavku bomo podrobneje predstavili koncept nove ocene Dota 2 in veliko priporočil. Prav tako je treba spomniti, da igra ni razlog, da bi pozabilio vaši izobrazbi, ki vam bo dala boljše možnosti za uspešno kariero na katerem koli področju.


Dota 2: sezonska ocena

Kaj je sezonska ocena? Če ste kdaj igrali na Hearthstoneu, boste takoj našli točko, saj je v tej igri uveden podoben sistem razvrščanja. Končni rezultat je, da se po enem koledarskem mesecu vaša ocena ponastavi.
To se naredi za naslednje:
 • Izogibajte se povečanju računa poklicnih igralcev in drugih uporabnikov v korist.
 • Odstraniti veliko število dobro uvrščenih računov iz njihovih prodajnih mest, kot so spletna mesta tretjih oseb.
 • Poleg tega je Dota 2 uvedla sistem uvrstitev, kar pomeni, da zdaj ni numerične definicije igralskih veščin, na primer 8000 uvrstitev imajo profesionalni igralci, 2-3 tisoč pa samo novinci. Zdaj so popolnoma enaki kot pri CS: GO, kjer je najvišji rang Global Elite, v Doti 2 pa Divine Rapier.
  Kaj morate vedeti o novi bonitetni oceni:
 • Vsak mesec se bo uvrstitev ponastavila.
 • Umerjanje ranga bo trajalo le nekaj iger.
 • Tisti, ki so imeli visoke ocene, bi sedaj sodelovali v igrah z 1-2 tisoč pogojnimi MMC-ji spodaj.
 • Zdaj bo veliko lažje za začetnike, da dvignejo precej visoko skupino in solo oceno, in če ne bo dovolj visoka, bo mogoče vse naslednje leto določiti. Spomnimo se, da je bila stara MMP umerjena, potem pa jo je bilo treba drhtati.
 • Vsaka posodobitev ima pomemben vpliv na navade, vendar je bolje, ker ni dobre igrelahko stagnirajo na kraju samem. Zato prihajajo novi zastrašujoči zaplati, ki prinašajo veliko nenavadnih, a namesto tega odvzemajo stare, dobro preučene. Čudno, vendar pravila za doseganje visoke uvrstitve ostanejo nespremenjena - to je popolna predanost in razumevanje tega, kar počnete, in kot garant zmage lahko ekipa prijateljev in znancev.

  Za zaključek

  Upamo, da je ta članek pomagal razumeti novo oceno Dota 2. Poznavanje pravil vam ne odvzema odgovornosti, zato morate biti resni glede vsake tekme, ker ne igrate ene, v vaši ekipi še vedno obstajajo 4 osebe, želijo zmago ne manj kot vi.

  Sorodne publikacije