Kako dodati video na Instagram v zgodbo? Funkcije

Kako dodati video na Instagram v zgodbo? Kakšne so lastnosti? Odgovore na ta in druga zanimiva vprašanja boste našli v našem članku. Instagram je aplikacija za izmenjavo fotografij in videoposnetkov s prijatelji, komuniciranje in gledanje novic o vaših naročninah. Glavno orodje te aplikacije do sedaj je tako imenovana zgodovina. Zgodovina je priložnost za predstavitev fotografij in video posnetkov, ki bodo nato ločeni od novic vašega naročnika. To vam omogoča, da pomnožite možnost, da bo vaš seznam ogledal veliko število vaših naročnikov.

Kako dodati video na Instagram zgodovino?

Kot smo že omenili, je v zgodovini mogoče predstaviti video posnetke. Če je težava v tem primeru in video ne naloži v Instagram v zgodbi, vam bomo povedali, kako to narediti pravilno. Za to potrebujete:
 • Pojdite na svoj "Instagram" račun.
 • Pojdite na zavihek z novicami.
 • V zgornjem desnem kotu kliknite "Dodaj novo zgodovino" (krog s sliko vaše glavne fotografije profila).
 • Izberite "Dodaj datoteko iz galerije" (v spodnjem levem kotu sličice galerije s plusom).
 • Izberite želeni video.
 • Kliknite na puščico, ki kaže na desno.
 • Dodajte zgodbo (krog s plusom v spodnjem desnem kotu). Vse je pripravljeno. Zgodovina bo uvrščena na sezname vaših naročnikov.
 • Nianse video poučevanja v zgodovini

  Smo že ugotovili, kako prenestividei v Instagramu v zgodbi. Poglejmo si nekaj odtenkov. Najpomembnejše je trajanje videoposnetka, ki se predvaja v zgodovino. Videoposnetek ne sme biti daljši od ene minute. Vendar pa so razvijalci ugotovili, kako jo popraviti. Dejstvo je, da lahko v zgodbo napišete več kot en videoposnetek in na obstoječih dodate nove strani. Trenutno poteka samodejno. To pomeni, da ko snemate videoposnetek, daljši od ene minute, bo razdeljen na stran za več videoposnetkov, od katerih vsak ne traja več kot eno minuto.


  Značilnosti poučevanja videa

  Glavna značilnost video snemanja na strani je sposobnost urejanja zgodb pred objavo v programu Instagram. V urejevalniku lahko dodajate napise, nalepke, povezave, filtre in glasbo.

  Kako dodati video na Instagram v zgodbo z napisom?

  Da bi dodali napis, morate po izbiri videa klikniti na gumb v zgornjem levem kotu v obliki črke "A" v okvirju. Nato lahko vnesete želeno besedilo, prilagodite obseg naslova, barvo in slog pisave (podčrtano, krepko, ležeče). Zdaj lahko objavite stran s klikom na gumb "Dokončaj".

  Kako dodati nalepko?

  Zdaj veste, kako dodati video v Instagram v zgodbo. Aplikacija ponuja velik nabor nalepk za urejanje videa: z lokacijo, s časom, s temperaturo.


  Za to morate klikniti na "Dodaj nalepke", izberite želeni predmet, ga postaviti na pravo mesto v videoposnetku in kliknite "Končano". Dodajte strani

  Kako dodati povezavo?

  Če želite dodati povezavo, naročniki potrebujejo več kot 10 tisoč. Pri poučevanju zgodovine z videom in povezavo za njegov videz ali prehod tam je potrebno narediti od spodaj navzgor. Pomembno je omeniti, da je potrebno porabiti na zaslonu pametnega telefona od spodaj navzgor. V nasprotnem primeru lahko naročniki preprosto brskajo po strani in vse, ne da bi šli skozi povezavo.

  Dodajanje glasbe

  Ta naloga je primernejša za posebno uporabo za to. Kljub temu veliko ljudi uporablja aplikacijo Instagram za to. Razlika je v tem, da je v Instagramu zelo majhna glasbena spremljava, zato večina raje za to potrebuje posebne programe. Da bi postali pomemben uporabnik na Instagramu, morate gledati nove izdaje, posodobitve in druge dodatke. Aktivno jih je treba uporabiti.

  Kdo potrebuje znanje?

  Smo že ugotovili, kako objaviti videoposnetke na Instagramu. In kdo potrebuje to znanje? Zelo pomagajo trgovcem pri promoviranju svojega blaga in storitev. Podjetniki z velikim številom naročnikov lahko postanejo naprednejši v omrežju Instagram in ne samo.
  Možno je sistematično beleženje in umeščanje na stran, izvajanje različnih vrst risb za promocijo vašega izdelka. Tudi to orodje lahko potrebujejo znane osebnosti, da bi promovirali svoj kanal.

  Heshteg na strani

  Za promocijo vaših projektov lahko uporabite hashtagove. To so nekateri projekti ali način komentiranjavnosov. Kot lahko vidite, je Instagram že dolgo sestavni del vsakdanjega življenja in prispeva k razvoju poslovanja. Glavna stvar je, da lahko uporabimo vse vire.

  Zaključek

  V tem članku smo podrobno razpravljali o tem, kako v zgodbo dodati video na Instagram. Uporaba videa za stran je zelo koristna. Bistvo je, da bo vaš videoposnetek videl skoraj vsi naročniki. Ta funkcija bo delovala dan po tem, ko je bila tema objavljena v zgodovini. Poleg tega lahko pred urejanjem strani videoposnetek uredite neposredno v "Instagram". Lahko okrasite za vsak okus in barvo. Zgodovino lahko uporabite za oglaševanje svojih izdelkov. Omeniti je treba, da je stran mogoče širiti tako za 24 ur kot za daljše obdobje. Če želite to narediti, pojdite na stran svojega profila in izberite »Dodaj trenutnim«. Ko bo zgodba dodana temu razdelku, si bo lahko vsak obiskovalec vaše strani ogledal to zgodbo.

  Sorodne publikacije