Kako pridobiti preobleke v GO CS in jih prevesti v pravi denar

Pravo življenje pogosto postane sivo in mračno. Nekdo išče briljantnost in potovalne izkušnje, ki pije alkohol ali še bolj grozno. Z razvojem tehnologije je obstajal še en način, da se izognemo resničnosti, vendar ne samo, da dobimo vtis in kup adrenalina, ampak tudi malo več. To je rezultat priljubljene spletne igre COG GO.

Kako zaslužiti denar na igri

Postopek igranja na CSG sam po sebi ne vključuje plačila za igralce, vendar včasih račun postane zelo zanimiva stvar ali primer po zaključku misije. To je malo bolj podrobno.
Primeri primerov vključujejo zbirateljske predmete, kot so noži, pištole ali rokavice. To je vrsta izdelka, ki so jo igralci zaslužili. Sami primeri najprej padejo v popis zaprt. Da bi dobili srečo, da se odkupi, morate kupiti ključ. Izdelek, ki je prišel iz primera, se imenuje koža. Stane v rubljih ali dolarjih, vse je odvisno od države, v kateri živi lastnik računa. To je preprost in zakonit način, da dobite preobleke med igranjem v CS-ju GO.


Kako prevzeti predmete

Kljub dejstvu, da se v igri pojavljajo primeri, kjer se KS navadijo precej redko, lahko zaslužite na njihovi prodaji. Obstajajo proste lokacije, kjer lahko po vrtenju rulete dobite artikel. Najpogosteje so poceni in se lahko tam prodajajo, kjer jih dobijo, ali prenesejo v Steam. Lahko greš v drugo smer - odprte primere na tretjih straneh, potem lahko stanejo od 25 rubljev indo neskončnosti. Vse je odvisno od vrednosti predmetov, ki lahko iz nje padejo. Cena se lahko giblje od nekaj tisoč rubljev do peni, kar prispeva k navdušenju uporabnikov. Na primer, nekatere rokavice, noži in pištole lahko postanejo nagrada, ki omogoča povprečni družini, da živi več mesecev, ne da bi kdaj morala.


Drug način pridobivanja kož v CS CS temelji na izmenjavi izdelkov med uporabniki. Njihov začetni namen je, da okrasite igro, lepe ovitke ne vplivajo posebej na sam proces, vendar je to način, da pokažete, kdo je najbolj kul. Včasih se igralci utrujajo od iste slike in jo želijo zamenjati. Bolje je, da iščete takšne oglase v skupinah iger ali na forumih in straneh iste teme. Tam lahko najdete druge nianse o tem, kako priti do preoblek v CS of GO, od bolj izkušenih igralcev.

Prodaja kože

Najbolj zanimiva tema je verjetno, kako bi nastalo množico številk pretvorili v pravi denar. Vse je odvisno od namena. V programu Steam bo na primer vsak znesek, ki bo prejet po prodaji, poslan na račun, kjer ga bo nemogoče umakniti iz plačilnega sistema. Uporablja se za nakup programske opreme in iger v samem programu.
Druga različica, ki prinaša pravi denar, je prodaja kože na spletnih mestih tretjih oseb. To bo zahtevalo posebno pozornost, saj so te vire obremenjene s številnimi ljudmi in vsi ne bodo dejansko plačali vsega, kar so ljudje zaslužili. Pogosto po pošiljanju na nepreverjeno lokacijo element inventarja preprosto izgubi. Seveda lahkoPoskusite pisati podporni službi, vendar najverjetneje ne bo storila ničesar, saj je kriv sam klient.

Kako še lahko zaslužite

Nekateri viri ponujajo samostojno ustvarjanje lastnega primera in sestavo sklopa. Poleg tega avtor prejme provizijo za odpiranje izdelka s strani drugih uporabnikov. Podobna spletna mesta predvidevajo proizvodnjo izdelkov na paru in od tam na druge lokacije, kjer je prodaja in prenos digitalne slike v realnem denarju. Izgleda dvomljivo. Preden dobite preobleke v COP GO in jih nato prodate, se prepričajte, da je spletno mesto resnično. To je mogoče storiti prek globalnega omrežja YouTube, ki cilja na vire za preverjanje trgovin in različnih vrst goljufivih spletnih mest. Kako lahko te spletne strani ustvarijo prihodek? Kaj so darila? Vse je povsem preprosto. V bistvu preprosto zaračunavajo provizijo za prodajo, umik sredstev in seveda za oglaševanje, ki ga uporabnik redno pregleduje.

Sorodne publikacije