Denon (sprejemnik): funkcije, primerjave s konkurenti in pregledi

Denon sprejemniki, katerih pregledi so zapisani v spodnjem članku, so postali zelo priljubljeni. Razmislite o treh najbolj znanih modelih. Mnenja so velika, za najbolj podrobno predstavitev.

Denon AVR-X6300H

AV sprejemnik Denon X6300H je bil predstavljen leta 2016. Sistem podpira delovanje mnogih sodobnih naprav, vključno z brezžičnim. Deluje s 11-kanalno napravo, moč naprave pa je 140 W /kanal. Zaradi teh lastnosti lastnik ne bo potreboval dodatnega ojačevalnika za boljši zvok. To se razlikuje od opisane naprave od znanega sistema Dolby Atmos. Če primerjate model X6300H z "mlajšim", - X4300H, - slednji je manj kakovosten. Prejela je le 9 kanalov in majhno moč (125 vatov na raven). Izbor tega proizvajalca je vodilni v prodaji - model X7200WA. Mimogrede, opisani model ima najboljše lastnosti in je veliko cenejši. Razlika med njimi je samo v moči - vodja ima hitrost 150 W /kanal.

Denon AVR-X6300H

AV sprejemnik Denon AVR-X6300H je prejel visokokakovosten zvok in lep sestavni del. Največja funkcionalnost, ki jo mnogi radi. Sprejemnik deluje dobro z možnostmi omrežja in več območij. Naprava podpira funkcijo Heos in omogoča reprodukcijo številnih sodobnih video formatov. Razvijalci so rekli, da naprava ne postane zastarela za več let uporabe. Sprejemnik ima tudi dobre lastnostizvok Na voljo je 11 kanalov izboljšave predvajanja. Naprava odlično deluje s številnimi glasbenimi formati in podpira visoko kakovost brez popačenja.

Denon AVR-X3100W: splošne informacije

Poglejmo še en model podjetja Denon - sprejemnik AVR-X3100W. Na žalost so AV naprave v zadnjem času začele izgubljati povpraševanje. Na trgu se skoraj nikoli ne boste srečali z množičnimi napravami, ki so skupne večini kupcev. Takšna oprema se prodaja skupaj z dodatnim ojačevalnikom in procesorjem.

Od sodobnejših naprav se AV sprejemniki tega tipa razlikujejo po tem, da jih je težko obravnavati z malo izkušnjami v stiku s takšnimi tehnikami. Mnogi prestrašijo prisotnost kupa dodatnih vrat in priključkov na zadnji strani. Nekateri kupci se šalijo, da je precej težko razumeti, kje in za katero žico se je treba povezati in vzpostaviti delo z omrežnimi dostopnimi točkami, kar zahteva višjo izobrazbo. Takšni pregledi so razumljivi. Proizvajalec je želel svojemu sprejemniku zagotoviti maksimalen nabor razpoložljivih funkcij. Zaradi tega obstaja veliko število pristanišč. Specifična zasnova teh naprav je še vedno nespremenjena, saj velja za standardno. Do danes verodostojni videz običajno dopolnjujejo navadni ročaji, ki olajšajo delovanje naprave in vdelajo zaslon.

Sprejemnik Denon AVR X3100W je standardna tehnologija, ki spada v srednji razred. To je zapleteno obvladovanje, vendar njegova nastavitev ne traja veliko časa. Naprava je opremljena z dodatnimi funkcijami, ki olajšajo delo z njo.

Oblikovanje inDimenzije Denon AVR-X3100W

Naprava ima soliden videz. Sprejemnik Denon AVR X3100W Black tehta 11 kilogramov, vendar se tako visoka ocena popolnoma prekriva z oblikovalsko rešitev. Kovina je grobe vrste. Videz je standarden, nič posebnega se ne razlikuje od drugih sprejemnikov. Glasnost je nastavljena na desni strani, vhodi se nahajajo levo. Slednji niso zajeti s škrbinami, ki kažejo na to napravo glede na proračunsko kategorijo cen. Med vhodi lahko vidite vrata za slušalke, mikrofon, USB in tako naprej. Zadnja plošča je malce strašljiva za vse potrošnike. Ima veliko število priključkov, ki so že moralno zastareli. Maksimalno jih ne uporablja moderna tehnologija. Na splošno, če primerjate hrbtno površino konkurentov tega modela od opisanega, potem ta izgleda zelo prijazno.
Naprava deluje s sedmimi vhodi tipa HDMI in dvema izhodoma. Skupaj s to napravo so na voljo posebne nalepke, ki so potrebne za označevanje pristanišča. Obstajajo tudi posebni priključki za priključitev ojačevalnika in subwooferja. Le redko jih potrebujemo pri močnem viru zvoka, vendar jih je proizvajalec napovedal.

Funkcionalnost Denon AVR-X3100W

Naprava Denon je sprejemnik, ki prejme moč 105 vatov. Kanali vdelani v 7 kosov. Naprava deluje odlično tako z majhno obremenitvijo kot z zelo zmogljivimi napravami. Deluje dobro z obsežnimi zvočniki in enostavno komunicira z visokokakovostnimi zvočniki.

Če je lastnikČe želite varčevati z elektriko pri uporabi sprejemnika in domačega kina, lahko aktivirate funkcijo "Eco". Potrebno je zmanjšati moč naprave. Ta model je zanimiv za mnoge potrošnike, ker je dobil 7.2. Omogoča priključitev dodatnega ojačevalnika moči. Dovoljeno je tudi delo z dvema globokotonskima, to dejstvo za mnoge lastnike je pomemben plus. Celoten komplet vključuje nadzorno ploščo. Je lahek, nedrseč in enostaven za uporabo. Gumbi so na priročnem mestu, potrošniki nimajo nobenih pritožb. Na daljinskem upravljalniku so ločeni ločeni radijski ključi, Bluetooth in drugi zvočni viri. Preklapljanje kanalov je enostavno, glasnost se lahko enostavno prilagodi s pritiskom na gumb. Edina pomanjkljivost - v daljinskem upravljalniku, potrošniki opozarjajo na pomanjkanje osvetlitve ozadja, kar bi bilo zelo potrebno.

Ozvočenje Denon AVR-X3100W

Opisan model podjetja Denon - sprejemnik, katerega značilnosti vplivajo na vsakogar. Naprava odlično deluje z vsemi akustičnimi sistemi. Zvok je dober in celo visok. Praktično ni izkrivljanja, ne pritiska na ušesa.
Vsem kupcem svetujemo, da s tem sprejemnikom vključijo samo skladbe in avdio posnetke z visoko kakovostno bitno hitrostjo. Predvajanje je natančno, jasno in čim bolj naravno. Zvok postane za človeka neprijeten, ko se glasnost poveča na preveliko oznako. Po večkratnem poslušanju sprejemnika Denon AVR X3100W vsi lastniki trdijo, da model v bistvu predstavlja zbirko vseh pozitivnih strani starejših.povezane naprave. Osnove so čiste, gosto in razločno. Delali so odlično in so v harmoniji z zgornjimi, srednjimi frekvencami. Nižje območje ni zelo poudarjeno, vendar ni izgubljeno na ozadju drugih zapisov. Ravnotežje tega sprejemnika je toplo, zato za tiste, ki imajo raje natančno reprodukcijo vseh frekvenc, naprava očitno ni primerna. Če model uporabljate z visoko kakovostno in drago akustiko, lahko dosežete popolnoma občutljivo, jasno in naravno reprodukcijo. Na splošno so zvočne lastnosti sprejemnika odlične in kot veliko.

Rezultati Denon AVR-X3100W

Pogosto se sprejemnik Denon AVR X3100W Black primerja z napravo, kot je Dolby Atmos. Po lastnostih so skoraj podobne, za slednje pa je treba plačati še veliko več. Najmanj, ker morate kupiti dodatne pripomočke (procesor, ojačevalnik). Če opisani model še vedno ne ustreza, lahko pazite na "soroden" X4100W. Veliko potrošnikov ugotavlja, da je naprava Denon sprejemnik srednjega razreda. Kakovost zvoka je vidna pri predvajanju v stereo in večkanalnem načinu. Naprava deluje s številnimi brezžičnimi moduli in sodobnimi pripomočki.

Denon AVR-X520BT: Splošni opis

Če želite kupiti zelo dobro napravo z visokokakovostnim predvajanjem, morate biti pozorni na sprejemnik Denon AVR-X520BT. Tako velik učinek dosežemo z uporabo sodobne tehnologije. Naprava ima specifikacijo HDMI. Proizvajalec je poskrbel za razpoložljivost posebnega protokola, ki zagotavlja popolno zaščito pred kopiranjem. Naprava je sposobnapreskoči signale, vgrajene pet vhodov. Naprava vam omogoča udobno brskanje po tipu omrežja 4: 4: 4 Pure Color. Ta možnost vam omogoča govoriti o reprodukciji kakovostne slike, ki je idealna za domači kino. Če ne želite uporabljati žic, se lahko vedno povežete prek povezave Bluetooth. Da bi olajšali postopek uporabe sprejemnika, je proizvajalec na sprednjo površino namestil štiri gumbe, od katerih je vsak odgovoren za ločeno možnost. Če želite, lahko lastnik uporablja daljinski upravljalnik.

Lastnosti in možnosti Denon AVR-X520BT

Tako kot drugi Denon sprejemniki (pregledi vseh pozitivnih) je ta enota opremljena z dodatno računalniško programsko opremo. Da bi olajšali delovanje in prilagoditev naprave, je proizvajalec vgradil poseben "pomočnik". Omogoča vam, da v kratkem času spremenite vse konfiguracijske podatke. Poleg tega se ti parametri nanašajo ne samo na akustični sistem. Na sprejemniku, ali bolje, na sprednji strani, je USB vrata. Po mnenju uporabnikov, je priročno, zahvaljujoč temu lahko poslušate vse skladbe, ki so na zunanjih medijih. Proizvajalec je ustvaril posebno programsko opremo za računalnike. Če želite, lahko sistem upravljate neposredno iz njega. Že opisano zgoraj, vam bo "pomočnik" z lahkoto pomagal razumeti vse nerazumljive dokumente. Če uporabljate z njim priročnik, ki je priložen kompletu, bo vse postalo jasno v nekaj minutah. Datoteke lahko predvajate kot navadne zunanjenaprave in domače kino. Denius X520BT je sprejemnik, ki prepozna vse priključene naprave v nekaj sekundah, zato ni pritožb. Omogoča tudi spreminjanje nastavitev mikrofona.

Denon AVR-X520BT: Rezultati

Zdi se, da je naprava mnogim uporabnikom skoraj popolna. Odličen je za vse akustične sisteme kot dodatke. Zaradi dejstva, da obstaja priključek za povezovanje zunanjih naprav in pogonov, bo mogoče predvajati datoteke iz njih. Potrošniki upoštevajo naslednje prednosti: moč, enostavnost upravljanja, lep in privlačen dizajn, odličen zvok in možnost daljinske namestitve. Minusom je pripisana samo teža naprave Denon. Sprejemnik ima resno težo (7,5 kg).

Sorodne publikacije