Kako uporabljati Musical ly? Nasveti

Glasbeni ly je aplikacija, ki vam omogoča, da sprejmejo svoje glasbene videe. Posnete posnetke lahko nato delite z drugimi uporabniki vira. Ta aplikacija je v stalnem razvoju. Vsak dan postaja vse bolj priljubljena in pridobiva vedno več uporabnikov.

Bistvo programa

Kaj je glasbeno (kako ga bomo uporabili)? Ta aplikacija vam omogoča, da izvajate svoje najljubše skladbe pod fonogramom in delite svojo uspešnost z drugimi uporabniki, tako da pridete do priljubljenosti, radosti in ocen. Lahko rečemo, da je to nekakšen karaoke program, namenjen zabavi uporabnikov tega vira.

Kako namestiti in kako uporabljati Musical ly?

Če želite uporabiti to aplikacijo, jo morate razstaviti v svojih zmogljivostih. Kako uporabljati Musical ly? Navodila za namestitev in uporabo pripomočka:
 • Za začetek morate iti v shrambo naprave (AppStore ali Play Market, odvisno od vašega pametnega telefona (Android ali iOS)).
 • Vnesite glasbeno zahtevo.
 • Prenesite to aplikacijo in jo namestite (kliknite gumb »Prenesi«).
 • Nato jo morate najti v datotečnem sistemu pametnega telefona in ga zagnati.
 • Ob prvem zagonu vas bodo prosili za registracijo. Vnesite zahtevane podatke (registrirate se lahko prek VKontakte, Instagrama ali preko katerega koli drugega znanega selnika).
 • Po registraciji in odobritvi lahko uporabite vsa sredstva, ki jih zagotavlja taaplikacijo.
 • Pripravljen. Zdaj lahko začnete ustvarjati lastne posnetke za vaše najljubše pesmi priljubljenih umetnikov ali pa preprosto ustvarite zanimive videoposnetke za glasbo, kot tudi si oglejte posnetke drugih ljudi, narejene z Musical ly.


  Vmesnik pripomočka in njegove nastavitve

  Kako nastaviti Musical ly? Najprej moramo pojasniti nekaj o vmesniku in funkcijah nastavitev programa. Ko zaženete ta pripomoček, pridete na glavno stran programa. Tukaj so priporočeni videoposnetki in tudi videoposnetki, ki so bili odstranjeni iz vašega območja. Lahko se naročite na ljudi, katerih posnetki so se vam zdeli zanimivi. Po tem boste v novicah prikazani v njegovih ali njenih video posnetkih, pred kratkim predstavljenimi v Musical ly (po načelu programa "Instagram"). Lahko vnesete radove in komentirate vnose. Če želite prilagoditi, pojdite v svoj profil, kjer lahko prilagodite svoje osebne podatke. Izberete lahko tudi nekaj programa in podatke o računu.

  Izdelava posnetkov v programu

  Kako uporabljati glasbeno in ustvarjati posnetke v programu? Na dnu zaslona je križ v rumenem krogu. Kliknite nanjo, da začnete zajemati posnetek ali dodati obstoječo video datoteko. Hkrati lahko kliknete na "Izberi glasbo". Nato izberite želeno skladbo za ta trenutek in zdaj lahko snemate posnetke v realnem času brez dodajanja iz galerije in drugih možnosti. Samo začnete skladbo z ozadjem glasbene kamere, ki je vključena v aplikacijo Musical ly, in lahko začnete peti pod glasbo, nato jo dodate v svoj profil aliodstranite posnetek.

  Sorodne publikacije