Strežniki brez Donate "Maincraft": seznam najboljših strani

Večino strežnikov v Minecraftu je treba plačati. Vendar pa ne želijo vsi uporabniki vložiti denarja v igro. V tem primeru lahko pomagajo strežniki brez Donate v "Maincraft". Na teh straneh je pogosto popolnoma brezplačno. Igralcu ni treba kupiti izboljšanega oklepa, orožja, dostopa do strežnika in tako naprej.

strežnik RAICRAFT

Če želite, da igralec začne uporabljati to spletno mesto, morate prenesti uradni zaganjalnik. Največja zmogljivost ljudi na njej - 1200 ljudi. Prednosti tega strežnika brez Donate na "Maincraft":
 • Bonusi za začetnike.
 • Način preživetja.
 • Bedwars in Skyfars.
 • Visoka online vsak dan.
 • Na spletnem mestu so tudi vtičniki. Med njimi - možnost iger brez registracije, domače živali, avtomobili in še veliko več. Na tem strežniku brez Donate v "Maincart" različici zaganjalnika je 1,8 - 114. Administracija mesta organizira različne mini-igre. Med njimi so: paintball, lačne igre, zračne vojne, parkurji in drugo.


  AuroraCraft RPG

  Najpomembnejši moto tega strežnika je polni kapital in kapital na projektu. Na tem mestu igralec ne bo našel ljudi, ki so za denar prejeli pomembne privilegije. Kot taki uporabniki popolnoma prekinejo ravnotežje v igri. Ta strežnik za preživetje v "Maincraftu" brez donate je bil ustvarjen za poštene igralce. Na mestu vseh prednosti je mogoče doseči le z lastnimi silami. Iz drugih strežnikov AuroraCraft RPG ima dobro premišljeno obliko in relief. TudiObstaja veliko vegetacije in dreves na mestu. Vrednost vsakega predmeta, mafije, šefa ali sposobnosti ustreza izvirni matematični odvisnosti igre. Vsakdo si prizadeva za uspeh na spletnem mestu. Na tem strežniku morate trdo delati, da boste dobili odlično.


  ECU strežnik

  Tudi ime strežnika odraža politiko razvijalcev vira. Vrednost besede ECU je enaka. Strežnik je platforma na prostem. Na njem praktično ni sprememb. Za uporabo morate imeti odjemalca, ki podpira tehnologijo ely.by. Organizatorji in moderatorji strežnika podpirajo velike strukture na spletnem mestu. Uvedeni so bonusi za igralce, ki želijo zgraditi mesto in izboljšati življenje drugih uporabnikov. Prav tako je dobrodošlo ustvarjanje pogojev, ki poenostavljajo življenje začetnika. Če je človek že zgradil svoje mesto, potem bo lahko imel posebno pot. Ljudje, ki jih zanima Minecraft Architecture, bodo hodili po tej cesti. Strežnik resno kaznuje žetone in drsnik. Za izgradnjo nespodobnih figur so prepovedani napisi. Prav tako je mogoče na človeškem strežniku prepovedati pretirano uporabo nespodobnega besedišča. Poleg tega organizatorji spletne strani prepovedujejo uničenje zgradb, ki so jih ustvarili drugi igralci.

  Drugi strežniki

  Obstajajo tudi druga spletna mesta, na katerih lahko oseba igra brez vlaganja denarja. Manj priljubljeni so, zaradi česar se na strežnikih igra manj ljudi. Strežniki brez Donacije na Maincraft:
 • BUGGOR CRAFT. Na tem strežniku "Maincraft" (112)nobenega donata ni realiziranih naenkrat več svetov. Prvi se posodobi enkrat letno. Drugi je stalno prisoten. Najpogosteje pri prvi igri začetnike. Na drugem - izkušeni igralci. Vsako spletno mesto preveri ducat moderatorjev. Posledično na strežniku praktično ni nobenih goljufov in greiferjev. Občinstvo 18 igralcev.
 • EmeraldCubes. Ta strežnik je v starem slogu. Tu ni mini iger. Najbolj je primeren za ljudi, ki jih zanima preživetje in gradnja. Prepovedano je zgrabiti ozemlje na strežniku. Na igrišču so moderatorji, ki kopajo drsnike.
 • Igralci bodo lahko igrali na teh strežnikih samo iz licenčne različice "Maincraft". To je storjeno tako, da spletno mesto ne obišče veliko drsnikov in goljufov. Imajo tudi redna tekmovanja in risbe.

  Sorodne publikacije