Kako onemogočiti način združljivosti s peno brez velikega napora

Mogoče mnogi niso vedeli, vendar obstajajo posebna igrišča, na katerih založniki svoje kreacije igralne industrije postavljajo za plačilo, seveda, in kjer jih ljudje lahko kupijo, in če imate srečo, potem celo z velikim popustom. Zelo malo ljudi ve o takih lokacijah, saj so bile v zadnjem času vse igre kupljene izključno od ljudi, isti izdelki so bili prej pokvarjeni, torej piratski. Na žalost obstajajo težave s podobnimi aplikacijami, zato je ta članek o tem, kako onemogočiti združljivostni način v Steamu.


Na kratko o tem, od česa je Steam

V zadnjem času obstaja trend: igra le v licenčnih igrah. Seveda ima ta trend številne prednosti, vključno z dejstvom, da imajo ljudje vedno dostop do svojih programov, vendar le z razpoložljivostjo visoke hitrosti internetne povezave. Internet je bil veliko dražji in nedostopen kot prej. Svet se spreminja v vseh svojih vidikih, zato je nakup iger na prodajnem mestu postal cenovno dostopnejši od istega nakupa na trgu.
Ugodnost trgovalne platforme Steam je v tem, da lahko ljudje komunicirajo neposredno drug z drugim, igrajo, izmenjujejo igre, celo dajejo drug drugemu igro, včasih pa obstajajo težave z aplikacijo, kar sproži vprašanja o tem, kako kako onemogočiti način združljivosti v sistemu Steam. Ta članek je čim bolj jasen in podroben, ta problem je rešen brez posebnega znanja o uporabi računalnika.

Kaj storiti, če ste parideluje v načinu združljivosti?

Ta težava nastane, ko oseba uporablja starejšo različico operacijskega sistema Windows, ali igra iz knjižnice Steam zahteva novejšo različico, zato se operacijski sistem prilagodi svojim potrebam in izkaže, da naslednja aplikacija ne more zagnati aplikacije Steam. Problem je rešen preprosto, sledite navodilom.


Navodila, kako onemogočiti način združljivosti s parami:
  • Zaženite osebni računalnik z operacijskim sistemom Windows.
  • Poskusite uporabljati Steam. Zgodi se, da se nekatere težave obravnavajo z vnovičnim zagonom, to je ena od funkcij sistema Windows. Če ne deluje, pojdite na naslednji korak.
  • Z levim gumbom miške kliknite meni Start, vnesite s pomočjo tipkovnice »Storitve« in kliknite na program z istim imenom.
  • Pojavil se bo dolg seznam storitev Windows, med katerimi morate najti storitev "Software Assistant", kliknite z dvojnim klikom na miško.
  • V polju "Startup Type" izberite "Disabled", nato pritisnite "Stop" spodaj, nato pa lahko na ustrezno tipko uporabite vsa dejanja v sistemu.
  • Zaključek

    Upamo, da vam bomo v tem članku razložili, kako v Steam onemogočiti način združljivosti. Prav tako ne pozabite, da ne morete onemogočiti vseh storitev, kar lahko privede do zrušitve sistema, zato skrbno razmislite o svojih dejanjih.

    Sorodne publikacije